Vila Elegance Costinesti - TURIST INFO .ro

Vila Elegance din Costinesti

Costinesti, str. Liliacului, nr. 38  
Despre Vila Elegance
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
2 recenzii

Camerele sunt bine ingrijite, spatioase si racoroase. Vila este amplasata intr-o zona mai linistita, ne-am plimbat dupa placul inimii :) In curtea vilei este amenajata o zona cu mese pe langa gratar, precum si bucataria.

... citeste mai mult

Vila Elegance este o pensiune turistică ce își va deschide porțile în sezonul 2016, oferind servicii excelente de cazare la prețuri rezonabile. Este o construcție nouă cu finisaje și dotări de calitate, unde modernul se îmbină perfect cu eleganța. Atmosfera caldă face ca fiecare clipă petrecută la Vila Elegance să fie una de neuitat.

Costinești este o stațiune veselă, cu atmosferă tinerească renumită pentru numeroasele posibilități de distracție. Puteți petrece în fiecare seară în discotecile Ring, Tineretului, Vox Maris, restaurantele și cafenelele din stațiune sau puteți opta pentru parcul de distracții Luna Park.

Vila Elegance este amplasată într-o zonă liniștită din stațiunea Costinești, aproape de gară și de parcul de distracții, respectiv la 300m de acestea. De la aceste puncte de atracție din centrul stațiunii, mai aveți de parcurs o distanță de aproximativ 300m până la plaja.

Vila Elegance dispune de o capacitate de cazare de 34 locuri, repartizate în 17 camere duble și camere duble de lux, mobilate și utilate conform ultimelor cerințe din domeniul turismului.

Unitatea dispune de parcare, terasă, grătar, internet wirless gratuit.
Toate camerele au baie proprie și sunt dotate cu frigider, televizor, aparat de aer condiționat.


Capacitate totală: 20 adulți în 10 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0729 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare