Vila Dumi Costinesti, comentarii

Vila Dumi din Costinesti

Costinesti, str. Albatrosului, nr. 55  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Dumi Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Dumi din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Claudiu - Pitesti
( sejur: 05.08.2013 - 08.08.2013 )
8.5
Un mare plus pentru mine l-a reprezentat distanta super ok fata de plaja, dar si ospitalitatea proprietarilor. Per total a fost foarte bine, ca si raport pret-calitate.

La minusuri, pot trece confortul camerelor. Camerele de la parter nu reprezinta cea mai inspirata alegere.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Ovidiu - Oltenita
( sejur: 29.07.2013 - 02.08.2013 )
6.8
Plaja aproape, portiunea mai putin lata, spre epava , poti face plaja cu marea la picioare, masina se poate parca in curte in siguranta, foisor cu umbra pt servit masa , balcon cu masute pt servit cafeaua dimineata, gazda super ok , pt banii dati am fost multumit.

Unele usi din cladire nu cred ca se inchideau bine si erau trantite , bubuiturile te trezeau din somn , mai ales noaptea cand cei mai tineri se intorceau de la discoteca.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Marian - Vaslui
( sejur: 10.07.2013 - 14.07.2013 )
9
Camerele ok, curate, gazdele sunt foarte amabile... Distanta mica pana la mare, aproximativ 5-10 minute mers lejer. Masinile se parcheaza in curte ceea ce ofera siguranta.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Lorena C. - Craiova
( sejur: 09.07.2013 - 13.07.2013 )
8.7
Foarte ok personalul au avut grija de noi si ne-au ajutat, paturi imense , confortabile . Balcoane frumoase cu scaunele pe ele unde poti sa bei cafeaua linistit. Pentru pretul platit calitatea a fost foarte buna. Se poate vede putin marea de pe balcon. Frigider foarte accesibil langa camera si initimitate. O alegere foarte buna!

Ca minusuri as putea spune ca toaletele nu merg cum trebuie si scarile sunt putin cam abrupte .
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Turist - Buzau
( sejur: 30.04.2010 - 03.05.2010 )
7.8
Asezare destul de buna, zona linistita, camerale cum am zis zis de nota 8 toate facilitatie pot spune insa problema o mica problema pe balcon se paote trece dintr-o camera in alta si ar trb inchisa usa tot timpul, iar aerisea camerei nu o poti face decat cand esti in camera.

Comentariu util ?
5 voturi 1 vot
CONTACT
Dumitrescu Maria
0721 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare