Casa Antonio Cristian Costinesti, comentarii

Casa Antonio Cristian din Costinesti

Costinesti, str. Viilor, nr. 28  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Antonio Cristian Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Antonio Cristian din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mircea - Sebes
( sejur: 18.07.2014 - 24.07.2014 )
10
Proprietarul pune suflet in tot ceea ce face si aceasta face ca sejurul sa fie excelent pentru noi cei cativa prieteni care am ales sa ne cazam la Casa Antonio excelent ne-am simtit si excelente sunt serviciile oferite de Casa Antonio multumim d-na Felicia vom mai reveni cu siguranta, numai bine va uram!!! Mircea(Sebes-Alba)

Răspunsul unității: ( 17.07.2015 )

Multumim frumos domnule Mircea,va asteptam cu mult drag si data viitoare.Antonio dupa ce a-ti plecat mi-a spus ca ii e dor de dumneavoastra.Salutari tuturor si sa ne vedem sanatosi data viitoare !

Comentariu util ?
9 voturi 7 voturi
CONTACT
Pascale Felicia
0723 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare