Vila Olimpia Busteni, comentarii

Vila Olimpia din Busteni

Busteni, str. Victoriei, nr. 34  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Olimpia Busteni


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (3) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Olimpia din Busteni:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Olga Delia - Bucuresti
( sejur: 12.09.2014 - 14.09.2014 )
4.7
Vila este foarte curata si foarte frumoasa

Desi confirmasem rezervarea nu am fost asteptati, ne-am lovit de o usa închisă pe care era un bilet cu un numar de telefon la care trebuia sa sunam ca sa ni se deschida.in loc sa fim cazati cu scuzele de rigoare doamna care se ocupa de rezervări a preferat sa vb cu camerista la tel 10 min.apa calda, cu intarziere, daca aveai noroc puteai face un dus cald de 5 min. Nici macar cafea nu aveau de dimineata.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ion C. - Braila
( sejur: 18.08.2014 - 23.08.2014 )
9.8
Vila Olimpia este o imagine frumoasa, deosebita ca stil. Asezata in imediata apropiere a padurii, este argumentul cel mai convingator pentru a inspira aer curat, proaspat si a admira padurea. Zona este linistita, departe, dar nu foarte, de aglomeratia masinilor. Este locul ideal pentru odihna, relaxare. Interiorul este foarte frumos, curat, modern.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Crina - Aurora - Bucuresti
( sejur: 13.08.2012 - 17.08.2012 )
8.8
Personal prietenos, camera dotata corespunzator, curatenie.

Nu exista posibilitatea de a-ti face o cafea sau un ceai in zona bucatariei/sufrageriei. Sugerez dotarea cu un filtru de cafea la care sa poata avea acces toti turistii.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Ioan R. - Galati
( sejur: 01.08.2012 - 11.08.2012 )
8.7
Confort deosebit, locatia este situata intr-o zona linistita a Bustenilor, fara mult zgomot, camerele sunt noi si ofera confort, vila este relativ noua, cu spatiu de parcare si loc de servire a mesei. Personalul unitatii este foarte amabil si cooperant cu turistul, iar tarifele practicate in plin sezon sunt satisfacatoare ca efort financiar.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Andreea - Galati
( sejur: 05.08.2012 - 09.08.2012 )
8.2
Amabilitatea propietarei, mobila noua, peisajele din jurul hotelului.

Ar fi ideal ca in camere sa existe frigidere...mi se pare cam obligatorie existenta frigiderelor atata timp cat hotelul are 3 stele...si mi-as fi dorit ca atunci cand am intrat in camera sa fie mai curat pe jos.. am avut neplacuta experienta de a gasi muste moarte pe pardoseala...
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Emilia C. - Braila
( sejur: 27.12.2011 - 29.12.2011 )
10
Foarte curat, foarte modern totul. Caldura suficienta, personal ambabil si deschis.

Comentariu util ?
2 voturi 3 voturi

Turist - Mizil
( sejur: 07.01.2011 - 09.01.2011 )
8.3
Am fost multumita de conditiile de cazare in sensul ca am beneficiat de caldura si apa calda permanent, camere spatioase, un personal deschis pentru orice nelamurire si comunicativ la orice tema .

Restaurantul cam lasa de dorit deoarece se poate servi decat dimineata o cafea, un ceai, dar meniu nu are, pregateste mancare decat la cerere (in functie de ce doresc turistii care sunt cazati) si feluri simple de mancare.
Dar in rest totul e Ok
Comentariu util ?
1 vot 4 voturi
CONTACT
Dna. Olimpia
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare