Vila Mihaita Busteni, comentarii

Vila Mihaita din Busteni

Busteni, str. Gheorghe Lazar, nr. 11  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Mihaita Busteni


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Mihaita din Busteni:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Aurica N. - Galati
( sejur: 14.11.2015 - 16.11.2015 )
8.8
Propietara a fost super ok,conforrtul a fost destul de bun,de servicii nu am avut nevoie dar cred ca fiind asa amabili nu ar fi fost o problema,pretul a fost ok curatenia a fost ok .

Mi-ar fi placut daca tv ar fi fost un pic mai mare ca nu se vedea nimic iar distanta de la cabana pana in centru orasului un pic cam departe iar pentru cei fara masina e un mic dezavantaj.
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Stoian G. - Craiova
( sejur: 27.07.2014 - 01.08.2014 )
9.5
Am fost foarte multumiti din toate punctele de vedere. Personalul extrordinar. Cu siguranta ne vom intoarce la anul.

Comentariu util ?
5 voturi 6 voturi

Eugen G. - Berlin - Germania
( sejur: 16.06.2014 - 18.06.2014 )
8.3
Am fost placut impresionati de pozitia vilei in raport cu statiunea Busteni, confortul in camere a fost bun si raportul pret/calitate foarte BUN. In orice caz, am fost foarte multumiti de toata perioada petrecuta aici cu excetptia semnalata la capitolul `Minusuri....`
Cu multumiri
Eugen Gheorghe

Ca minusuri putem semnala vremea foarte proasta, practic a plouat tot timpul sederii noastre acolo....evident ca nu facem nici o imputare personalului dar pe viitor dorim o vreme mai buna.
Comentariu util ?
5 voturi 13 voturi
CONTACT
Grosu Mihai
0741 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare