Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Elyas Montagne din Bușteni grade grade grade

Bușteni, str. Apelor, nr. 7 -
Nota 10.0 / 91 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Vasile din Comanesti
nota: 10
schedule 11.03.2024
Am petrecut la aceasta pensiune 3 nopti. Conditiile de cazare sunt excelente, camera curata si aranjata si mult mai spatioasa ca la unele hoteluri de 4 stele. Amplasarea pensiunii este accesibila, fiind in apropierea partiei de schi, precum si aproape de centrul orasului.
Pensiunea dispune de o bucatarie cu living dotat cu toate cele necesare pentru a putea servi masa. De asemenea, totate facilitatile din descriere sunt disponibile pentru turistii pensiunii.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru apreciere si na bucuram ca ati avut un sejur multumitor in locatia noastra.
   Elena din Giurgiu
nota: 10
schedule 20.02.2024
Exact ca în descriere! Camerele exact ca în fotografii, foarte curat, lenjerii si prosoape impecabile (mai ca ti-e mila sa te stergi cu ele ,sa nu le murdaresti:)), un miros foarte plăcut în întreaga pensiune, pana și în baie :), doua living-uri, bucătărie dotata cu de toate, caldura, erau peste 25 °in camera, dar avea și o aeroterma, în cazul în care sunteți mai frigurosi, parcare in curte, aproape de pârtie, gazde de nota 10.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru apreciere si ne bucuram ca ne-ati fost oaspeti.
   Nicolae din Brezoaele
nota: 10
schedule 17.02.2024
Gazda ospitaliera, camere curate, bucătărie, aproape de centru, parcare în curte sau pe drum. Dacă mai avem ocazia o sa mai revenim. Ciubarul trebuie rezervat de pe o zi pe alta, pregătirea durează pana la 5 ore.
Răspunsul unității:
Multumim pentru recenzie si asteptam cu drag sa reveniti.
   Jodie Connolly din United Kingdom
nota: 10
schedule 03.01.2024
Such an amazing place to stay, very clean and beautiful. I would definitely recommend this place to stay. We stayed here with family and friends and we absolutely loved it, very friendly staff and great service would book here again i would honestly say 10/10.
   Emilian Stefan din Fetești
nota: 10
schedule 25.12.2023
Am stat la pensiune în mini vacanța de 1 decembrie. Gazde amabile. Locație relativ accesibilă în Bușteni, atât cu mașina cât și pe jos. Facilitățile ca în descriere. Camere confortabile. Frigider mărișor în cameră. Pensiunea curată. Parcare în curte.
   Juncu din București
nota: 10
schedule 27.11.2023
Nota 10. Revin cu plăcere, gazda super ok, comunicativa. Ori ce informare la gazda găsești. Cazarea perfecta aproape de partie, dar nu departe de centru. Super detaliu cu lebedele. Întoarcerea este iminenta, sa sperăm că avem zăpadă și pârtia acoperita cum ne dorim. Pup
   Pană Daria din Constanța
nota: 10
schedule 24.09.2023
Am fost placut surprinsa de amabilitatea cu care ne-a primit proprietarul. Pe langa acest lucru, pensiunea ofera grătar, bucătărie, mai multe zone de luat masa si nu numai, atat înăuntru, cat si afara, chiar având un foișor exact pe unde curge raul Valea Alba. Camera a fost foarte curata, foarte mult accent la aceasta pensiune consider ca s-a pus pe calitatea somnului. In plus, proprietarul a fost mai mult decât amabil si ne-a permis sa ne lăsam bagajul in camera după ora check-out-ului, pana la ora la care am avut trenul, ceea ce ne-a oferit o zi in plus de vizitat Bușteniul. Multumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Apreciem si speram ca am reusit sa ne ridicam la nivelul calitatii serviciilor asteptate de dvs.
Va multumim ca ne-ati fost oaspeti si asteptam sa reveniti.
   Georgiana din Salaj
nota: 10
schedule 21.08.2023
Totul a fost mult peste asteptari, curățenia impecabila, ospitalitatea și interesul proprietarului ireproșabilă, la capitolul facilități excelent, iar din camera unde noi am stat, priveliștea spre Crucea Caraiman îți taie răsuflarea. Am uitat sa menționez de paturi, fantastice și ele. Ne vom întoarce cu siguranță.
Răspunsul unității:
Va multumim ca ne-ati fost oaspeti si ne inclinam in fata dumneavoastra mai ales pentru increderea acordata.
Va reasteptam cu drag !
   Alexandra din Iasi
nota: 10
schedule 08.06.2023
Multe multumiri gazdei, Marius a fost foarte primitor si plin de informatii!
Cazarea placuta, camerele curate, cu paturi confortabile si spatiu suficient pentru noi, 2 adulti si un copil de 5 ani. Avand baie in camera si acces la masina de spalat si uscator, aceste facilitati au completat toate cerintele noastre ca si familie. Bucataria este accesibila in pensiune in zona de living si un spatiu perfect pentru gatit sau pregatit produse de gratar la subsolul ce duce spre gradina din spate.
Zona este linistita si placuta, am mers in plimbare pe jos pana in oras sau parcurile pentru copiii. Pensiunea are si spatii/camere de joaca pentru copii.
Cu siguranta vom reveni.
   Maria P. din Hereford, Uk
nota: 10
schedule 07.06.2023
Totul a fost la superlativ! Primirea extrem de călduroasă, toate facilitățile incluse, loc de joaca amenajat pentru cei mici, peisajul și liniștea: de vis. Este locul ideal de recreere. O dovadă că omul sfințește locul! Recomand cu încredere! Veți avea parte de o vacanta minunata! Mulțumim gazdei, vom reveni cu siguranță!
   Ionela Ispas din Ploiești
nota: 10
schedule 09.01.2023
Va multumesc pentru acest sejur minunat. Totul a fost super. Patul a fost super confortabil, foarte curat și primirea a fost super. Baia este super curată, camera a fost cu vedere la munte. Încălzirea in camere este ok. Pensiunea este aproape de pirtia Kalinderu, maxim 5 minute de mers pe jos. Așezată pe strada Apelor, o stradă retrasa, fara trafic, așadar ideală pentru a te retrage pentru recreere și liniște. Distanța față de gara maxim 10 minute, cît și de centrul orașului, consider că este poziționată ideal fata de punctele de interes.
Gazda o doamnă amabilă și atentă la nevoile turiștilor, nu am ce sa îi reproșez. Am fost cazați împreună cu un alt grup numeros, care a ocupat capacitatea maxima din pensiune, însă am avut șansa să primim și noi o cameră, avînd în vedere că a fost de Crăciun și este aproape imposibil să găsești ceva disponibil în această perioadă. Pentru asta mulțumim doamnei pentru amabilitate. La pensiune am găsit condiții bune, cochetă, cu tot ce e necesar pentru a te simți bine pentru un sejur de relaxare. Recomand.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine si asteptam cu drag sa reveniti !
   Florentina din Grimbergen
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 07.01.2023.
Aceasta pensiune este exact ce îți trebuie pentru o vacanță. Curățenie impecabila, internet, bucătărie, aparat de cafea, living, loc de joaca pentru copii, foișor, loc pentru grătar, parcare, gazda foarte amabilă. O să revenim de fiecare data, cu drag.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru recenzie si va reasteptam cu drag !
   Ionela din Bacau
nota: 10
schedule 07.01.2023
Un loc linistit, cu o priveliste superba, foarte bine amplasata, un loc perfect pentru o vacanta relaxanta, unde te poti bucura de linistie si de priveliste, în timp ce copiii se joaca. Locatia este una curata, camerele spatioase, avand toate facilitatile, personalul de mare ajutor si prietenos. Recomand acesta locatie persoanelor de toate varstele si mai ales familiilor cu copii mici.
Răspunsul unității:
Multumim din suflet pentru feedback-ul pozitiv si asteptam sa reveniti cat mai curand.
   Dragoi Marius din Belgia
nota: 10
schedule 06.01.2023
Totul despre această pensiune este perfect și superb. Camerele cu saltele foarte moi, lenjerie de înaltă calitate, bucătărie cu tot ce îți trebuie, inclusiv mașină de spălat vase, foarte călduroase camerele si foarte curate, grătare in exterior.
Mulțumim gazdelor, super drăguți.
Răspunsul unității:
Starea de bine indusa oaspetilor nostri ne bucura enorm si ne da curajul de a fi perseverenti in ceea ce priveste calitatea serviciilor noastre. Multumim pentru atentia la detalii si va asteptam sa reveniti cat mai curand !
   Mihai din București
nota: 10
schedule sejur: 08.11.2020 - 09.11.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație bună, zonă liniștită, cu vedere la Crucea de pe Caraiman, căldură și apă caldă, internet, parcare, preț foarte bun. Gazda amabilă și primitoare.
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam sa reveniti cat mai curand!
poze recenzie
   Vasilica din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 16.08.2020 - 21.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația minunată, liniștea, condiții decente, apa calda, curățenie.
   Nadia din Bucuresti
nota: 8.5
schedule sejur: 26.12.2019 - 28.12.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este aproape de pirtia Kalinderu,maxim 5 minute de mers pe jos.
Așezată pe strada Apelor o stradă retrasa fara trafic ,așadar ideală pentru a te retrage pentru recreere și liniște.
Distanța față de gara maxim 10 minute cît și de centrul orașului, așadar consider că este poziționată ideal de punctele de interes.
Gazda o doamnă amabilă și atentă la nevoile turiștilor, nu am ce sa îi reproșez.
Am fost cazați împreună cu un alt grup numeros care a ocupat capacitatea maxima din pensiune, însă am avut șansa să primim și noi o cameră avînd în vedere că a fost de Crăciun și este aproape imposibil să găsești ceva disponibil în această perioadă. Pentru asta mulțumim doamnei pentru amabilitate.
La pensiune am găsit condiții bune ,cochetă, cu tot ce e necesar pentru a te simți bine pentru un sejur de relaxare. Recomand.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem.
   Ciprian din Galati
nota: 8.83
schedule sejur: 24.12.2019 - 27.12.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasament
thumb_down
Aprecieri negative:
   Violeta V din Giurgiu
nota: 10
schedule sejur: 27.08.2019 - 28.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zonă liniștită, propietara amabilă, camere curate. Deși făcusem rezervare de o cameră triplă, doamna a fost amabilă și ne-a dat două camere ca fata noastră să stea separat. Foișor frumos amenajat și multă liniște. Vom reveni cu drag când vom putea.
Răspunsul unității:
A fost o placere sa va avem oaspeti.Vă multumim si va mai asteptm cu drag!!!
   Eniko Kinga din Craiesti (mures)
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2019 - 22.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Promptitudine la rezervare, amabilitate, curățenie, discreție. O pensiune amenajată frumos, cu mult gust, atmosferă plăcută.
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet si apreciem descrierea dumneavoastra.O viata frumoasa si dulce ca mierea!!!
Ne ar face placere sa reveniti! Cu mult drag, oaspeti minunati!
   Catalin Ionut din Suceava
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2019 - 23.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie,amabilitate,seriozitate.Ne-am cazat foarte tarziu iar doamna ne-a tinut camerele
Răspunsul unității:
Multumim frumos!Aceasta este politica pensiunii si face parte din normalitate!!
   Maria M din Popești Leordeni
nota: 10
schedule sejur: 20.07.2019 - 21.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost la dv, și mi-a plăcut maxim, cură[enie, oameni primitori, foarte frumos, cu siguranță voi reveni, ori de câte ori voi sta în Bușteni la dv voi locui. Vă mulțumesc
Răspunsul unității:
Cu drag, va asteptam să reveniti si multumim pentru aprecierile dvs.
   Marian Razvan din Garbovi
nota: 10
schedule sejur: 25.01.2019 - 27.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Caldura, seriozitate, liniște, gazda înțelegătoare.
Răspunsul unității:
Multumim si va asteptam si alta data.
   Viorel V din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 26.01.2019 - 27.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu am mai reusit sa ne cazam , dar doamna a raspuns promt la rezervare si a fost foarte amabila
Răspunsul unității:
Multumim si va asteptam cu alta ocazie!!
   Lucian din Eforie Nord
nota: 9.33
schedule sejur: 04.02.2019 - 07.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj frumos, pozitia fata de partie si gazda foarte primitoare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi necesara o perdea la cadita de dus.
Răspunsul unității:
Multumim frumos si va asteptam si cu alte ocazii!!
Referitor la perdelutele de care amintiti, va mentionez, ca nu sunt nici igienice si nici estetice, asa ca nu am optat pentru ele, din dorinta mentinerii curateniei, apreciata de altfel, la Pensiunea Florina.
   Estela din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 04.02.2019 - 07.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte curata, gazda primitoare.
Acces la bucatarie si loc de luat masa. Privelistea frumoasa.
Aproape de partia Kalinderu.
thumb_down
Aprecieri negative:
Baia foarte mica, dar curata.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecierile dvs.
Va asteptam si cu alte ocazii.
   Elena Iuliana din Ploiesti
nota: 9.17
schedule sejur: 24.01.2019 - 27.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul prietenos, camerele curate
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi fost drăguț să se servească micul dejun... Sau măcar o cafea
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri si va mai asteptam si alta data.
In ceea ce priveste micul dejun, pensiunea Florina ofera posibilitatea oaspetilor sai sa-si prepare singuri un ceai, cafea, micul dejun, etc. Si să le servesca in sala de mese.Stiu ca sala de mese ati si folosit-o pentru servirea gratarului pe care vi l-ati pregatit singuri folosind toate utilitatile si dotarile pensiunii, (gratar, aragaz, cuptor cu micro-unde, vesela, tacamuri, etc.).Totodată ati si petrecut o seara frumoasa la aniversarea pe care ati avut-o!!!
Astfel, pentru toate aceste facilitati puse la dispozitie clientilor, pretul cazarii a fost unul corect iar pentru copii ati beneficiat de gratuitate!!!
   Georgian G din Ploiești
nota: 9.17
schedule sejur: 11.01.2019 - 13.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, liniște, personalul placut
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam si cu alte ocazii !!
   Aurelia Alina A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 04.01.2019 - 06.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Imi place linistea, curatenia si personalul foarte amabil!
Răspunsul unității:
Va multumim.Aceasta este si ratiunea pentru care aceasta locatie exista.Pentru ca oaspetii care ne trec pragul sa se simta confortabil si sa revina si cu alte ocazii!!!
   Andreea A din Sar Floroaica Comuna Valecelele Oras Calarasi
nota: 10
schedule sejur: 24.12.2018 - 26.12.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri! Va asteptam sa reveniti si cu alte ocazii!!
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0751 302 533
WhatsApp
Apel/SMS