Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Nicolas din Bușteni

Bușteni, str. Soarelui, nr. 12A -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Constantin Cornel Iulian din Buzau
nota: 10
schedule 19.03.2024
Locatie de vis in mijlocul naturii, aproape de partia Kalinderu, pensiune curata si cocheta, camere curate cu toaleta proprie, toate facilitatiile incluse. Proprietarul, dl Constantin, este super de treaba, am organizat si o excursie împreuna. Ne-am simtit minunat! Pret corect pentru cazare. Vom reveni cu siguranta. Recomand cu mare drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Petrescu Sergiu din Buzău
nota: 10
schedule 03.03.2024
Locație cochetă, într-o zonă superbă și liniștită. Totul este aranjat cu bun gust, curățenie și ai toate facilitățile și confortul atât la interior cât și în curte unde ai acces la grătar, loc pentru recreere, posibilități de plaja/baie pe timpul verii, loc de parcare auto.
Gazda foarte primitoare și amabilă, gata să-ți ofere orice ajutor și informație.
Raport calitate/preț foarte ok.
Ne-am împrietenit și dorim sa mai revenim chiar și la vară.
   Adela Madalina din Buzau
nota: 10
schedule 28.02.2024
Superba locatie, curtea foarte frumos amenajata, locatia superba, curatenie, totul imaculat, nemaipomenit pentru un weekend cu prietenii la aer curat departe de stres, galagie, gazda super primitoare, saritoare, totul la superlativ. Recomand cu mare drag, aproape de centrul orașului, telecabina Bușteni-Babele (15 minute), castelul Cantacuzino (25 minute), partia Kalinderu (20 minute), o locație inspirată, vedere magnifică, liniște, proprietar discret. Felicitari!
   Ciobanu Camelia din Bacău
nota: 10
schedule 26.02.2024
După un drum extrem de aglomerat pe Valea Prahovei am ajuns la Casa Nicolas, unde făcusem o rezervare pentru toata locația, 5 camere. Aici am găsit un loc incredibil de liniștit, cu o curte bine amenajată. Interiorul vilei cu camere și băi foarte curate, mobilier nou, modern, de calitate, paturi și saltele foarte comode. Din balconul fiecărei camere ai o priveliște panoramă către pădurea Valea Cerbului și Crucea Caraiman. Aproape de centrul orașului, telecabina Bușteni-Babele (15 minute), castelul Cantacuzino (25 minute), partia Kalinderu (20 minute), o locație inspirată, vedere magnifică, liniște, proprietar discret. Felicitari! Vom reveni.
poze recenzie poze recenzie
   Iacob din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.02.2024
Am petrecut un mini-concediu relaxant, exact ce trebuie pentru o familie cu un copil mic. Pensiunea aproape de centru, camerele foarte curate, paturi confortabile, bucătăria utilată cu tot ce ți trebuie și livingul ideal pentru relaxare (șemineul cu foc, atracție pentru copii, dar și pentru adulți). Mi-a plăcut personal ca am avut și grătar în curte și faptul ca propietarul s-a îngrijit să ne facă să ne simțim bine, ajutându-ne ori de câte ori am avut nevoie, este un om foarte amabil și săritor. Vom reveni cu drag, sperăm data viitoare să mergem și la săniuș, fiind pârtia aproape. Multă sănătate vă dorim și mulțumim pentru tot!
   Olea Florentina din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.02.2024
Am fost cazați aici 3 nopti, ne-am simțit ca și acasa. Proprietarul de nota 10, sare în ajutorul oaspeților cu tot ce este nevoie. Camerele sunt spațioase, curate, mobilier nou. Copii au fost foarte încântați de șemineul din living și au vrut sa doarmă în canapeaua extensibila. Foarte aproape de centru, la 15 min de mers pe jos, Lidl la fel de aproape. este o zona frumoasa și linistita. Cu siguranta vom reveni!
CONTACT
Constantin Neculai
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Constantin Neculai
Telefon: 0723 371 697
WhatsApp
Apel/SMS