Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Teomar din Bușteni grade grade

Bușteni, str. Șoimului, nr. Fn -
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cristian Marian Cenușă din București
nota: 10
schedule 30.12.2023
Cazarea super frumoasă, locația ideala pentru un sfârșit de săptămână, personalul locatiei ospitalieri, te ajuta cu tot ce ai nevoie. Camerele super curate, căldură pe timp de iarna te face sa dormi în tricou cu maneca scurta, fără sa fie nevoie sa te invelesti, într-un cuvânt cazarea și locația perfecta și vom reveni ori de câte ori avem nevoie de liniștea și căldură personalului.
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult și va mai așteptăm cu drag !!!!
   Dinca Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.07.2023
O cazare intima, perfect amenajata cu vedere direct catre Cruce, 3 camere la etaj, curate, mari, luminoase cu bai proprii, 2 dintre ele avand si balcoane. Paturi foarte confortabile. Bucataria si livingul foarte curate si dotate cu toate cele necesare. Livingul are, de asemenea acces la balcon. Liniste, aer curat si o priveliste superba catre munti. Raport excelent calitate/pret. Gazdele foarte politocoase si discrete. La multumim frumos pentru experienta atat de placuta pe care ne-au oferit-o in cele 3 nopti de cazare si speram sa ne revedem curand.
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult !!! Va mai așteptăm cu mult drag !!!
poze recenzie poze recenzie
   Sorina Vălean din Dej
nota: 10
schedule 12.07.2023
Locație foarte bine situata. O priveliște deosebita. Foarte curat, liniște, gazdele foarte amabile. Camerele spațioase, cu balcoane care îți oferă o priveliște superba, poți servi o cafea admirând crucea de pe Caraiman. Relaxare maximă. Mulțumim frumos gazdelor care ne-au făcut șederea foarte plăcută.
Răspunsul unității:
Va mulțumim, va mai așteptăm cu drag
   Stancu Viorel din Alexandria
nota: 10
schedule 26.04.2023
Locație frumoasa, peisaj minunat, multa liniste, curtea frumos amenajata, camera a fost foarte curata, gazda primitoare și gata sa îți sara în ajutor in orice problema, prezenta ei nu se face simtita! Totul a fost perfect. Vom mai reveni cu mare placere.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos și va mai așteptăm cu drag !!!
   Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.11.2022
Am fost doar pt un singura noapte, ne-am simtit foarte ok. Gazde foarte primitoare si subtile, nu le-am simtit prezenta. Interior placut,cald, iar camerele in care am fost cazati, curate, confortabile, cu o priveliste de vis spre muntii Bucegi si crucea Caraiman.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos și va mai așteptăm cu drag !!
   Ilie Nicoleta din Bacau
nota: 10
schedule 15.11.2021
Gazde primitoare, foarte atente la nevoile noastre, mi-au lăsat crema de ghete după ce fusesem pe munte cu o zi înainte, fără sa cer. Foarte discreți și amabili.

Condiții de cazare foarte bune, camere curate, baile, la fel. O priveliște superba spre munții Bucegi și crucea de pe Caraiman.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos !! Va mai asteptaptam cu mult drag !!!
   Marian din București
nota: 10
schedule sejur: 19.10.2019 - 21.10.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Dacă dorești să te simți exact ca acasa este locul ideal . De fiecare dată când am fost aici m-am simțit ca si cum as avea o casa de vacanta la munte . Grătar ' foișor ' fiecare camera cu toaleta ei ' loc de luat masă parcare pentru mașini
Răspunsul unității:
Va multumim mult !!!❤❤❤
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Paula Luminița P din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 27.07.2019 - 03.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte curata si cu o priveliște minunata. Bucătăria este utilata cu tot ce este nevoie, iar camerele sunt dotate cu tv si baie proprie. In curte este un foișor cu gratar unde te poti relaxa in timp ce pregatesti o friptura. Gazda este foarte primitoare si mereu la dispoziția oaspeților. Totul a fost foarte bine. Ne vom intoarce cu siguranța!
Răspunsul unității:
Va multumim mult,va mai asteptam cu mult drag!
poze recenzie poze recenzie
   Maria din Craiova
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 11.08.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pot spune că ne-am simțit minunat, este o casă curată, cu tot ce este necesar pentru o vacanță. Este superb dimineața când ieși pe tereasă să savurezi cafeaua privind vîrful munțiilor cum străpung norii, care se împrăștie lăsând să apară razele soarelui prin verdele crud al brazilor. Gazda este o familie cu mult bun simț, a cărui prezență nici nu se face simțită, decât la venire cu întîmpinarea de "bun venit", iar la plecare "la revedere, vă mai așteptăm cu drag". Sperăm ca și la anul dacă vom mai putea să reușim, să ne revedem cu mare plăcere. Mulțumim pentru ospitalitate !
Răspunsul unității:
Va multumim mult !!!!❤❤❤
   Alexandra A din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 27.07.2019 - 03.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cu tot dragul Casa Teomar! De 3 ani numai aici venim, camerele sunt spațioase, dotate cu tv, Wi-Fi, baie. Totul este foarte intim si primitor. Casa are si o bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, un living pentru servit masa sau pentru socializare, pe langa toate astea va puteți bucura de o priveliste minunata. Doamna Georgeta este o gazda minunata, mereu cu zambetul pe buze, mereu la dispoziția oaspeților pentru orice si mereu atenta ca totul sa fie impecabil. Noi ne-am simtit de fiecare data extraordinar. In concluzie nu ezitati sa rezervați pentru ca nu o sa regretați.
Răspunsul unității:
Va multumim mult .Va mai asteptam cu mult drag !
poze recenzie
   Mariana M din Medgidia
nota: 10
schedule sejur: 05.06.2017 - 07.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost foarte multumiti de gazdele foarte primitoare , de peisajul de vis , de curatenia impecabila , de liniste .Este tot ce si-ar dori o familie , pentru un sejur perfect , de aceea vom reveni . Recomandam ... Cu drag !
thumb_down
Aprecieri negative:
Ne-am simtit perfect , ca acasa ...Asa ca , nu avem ce reprosa .
Răspunsul unității:
Va multumim frumos! !!!
   Madalin din Mioveni
nota: 9.5
schedule sejur: 29.11.2012 - 02.12.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este o pensiune intima, nu este pe dn1, deci este liniste, iar privelistea este super, se vede telecabina si crucea de pe Caraiman. Am fost bine primiti si am avut acces la toate utilitatile, pensiunea avand foisor, leagan si gratar.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa unui living in care sa stai cu prietenii la un pahar de vorba. Exista un loc de luat masa, dar este foarte mic. Am inteles ca este in plan amenajarea unuia, dar noua ne-a lipsit.
CONTACT
Georgeta
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Georgeta
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0755 093 540
WhatsApp
Apel/SMS