Casa Terezia Brasov, comentarii

Casa Terezia din Brasov

Brasov, str. Nicolae Balcescu, nr. 25  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Terezia Brasov


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (8)
 
Single (1) Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Terezia din Brasov:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mihai - București
( sejur: 18.02.2017 - 19.02.2017 )
10
Locație, ospitalitatea

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Simona - Buzau
( sejur: 08.04.2016 - 10.04.2016 )
8
Noua ne-a placut foarte mult si o sa revenim cu siguranta. Pretul accesibil, camera curata, locatia centrala, gazda amabila. Pentru oamenii fara pretentii mari si buget limitat e perfect.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Cristina B. - Falticeni
( sejur: 09.07.2014 - 11.07.2014 )
9.5
Am gasit o gazda foarte competenta, o persoana de incredere, ce mi-a inspirat acest sentiment inca de la telefon. Am primit maximum de confort si cea mai buna valoare pentru cat am platit (am avut un buget limitat). Asistenta primita pentru cazare, orientare si apoi pentru a mai gasi inca o noapte de cazare in alt loc (deoarece la dansa era deja rezervat) a fost de nepretuit si multumesc pe aceasta cale - face toti banii. Pozitia este intr-adevar de invidiat, confortul este mai mult decat satisfacator, super ok pentru nevoile noastre (am stat in camera numai cat am dormit, dar asta era si ideea, ca oricine vine la Brasov trebuie sa-si caute de lucru pe afara). Ambianta este nemaipomenita: curtea interioara, holul cu masa pentru servitul mesei si pentru cafea, cafeaua si ceaiul, tacamurile si paharele aflate la discretie, intalnirea la o cafea cu ceilalti oaspeti (noi am prins numai straini, extrem de politicosi), lada aflata afara, pe scari, unde este amenajat un loc de fumat, totul a corespuns asteptarilor noastre si chiar le-a depasit.

Pentru o cazare cu pretul acesta nu se poate reprosa nimic, dimpotriva, totul este ok.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Maria B. - Breaza
( sejur: 13.02.2014 - 15.02.2014 )
10
Pozitionarea pensiunii este foarte aproape de Piata Sfatului. Conditiile de cazare au fost bune, curatenie exemplara, lenjerie curata, centrala termica.

Nu am avut nemultumiri.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Oana - Bucuresti
( sejur: 03.07.2012 - 06.07.2012 )
9.5
A fost bine, camera curata, spatioasa si mi-a placut si terasa unde dimineata ne puteam bea cafeaua linistiti.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Moldovanu A. - Bucuresti
( sejur: 19.04.2012 - 20.04.2012 )
9.8
Personal amabil, locatie centrala, curatenie.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Stefania M. - Galati
( sejur: 11.08.2011 - 19.08.2011 )
9.7
Casa Terezia are avantajul de a fi situata in imediata vecinatate a Pietii Sfatului. Pozitionarea camerelor face ca zgomotul produs de grupurile de turisti sa fie insesizabil. Camerele sunt foarte curate si linistite.

Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Daniel N. - Iasi
( sejur: 08.04.2011 - 11.04.2011 )
9.2
D-na Teresia este foarte amabilã, comportament impecabil. Camerele sunt mari, însã baia cam neîncãpãtoare, deși foarte curatã și modernizatã. Paturile au saltele foarte comfortabile, am dormit splendid cu atât mai mult cu cât nu se aude nici un zgomot din stradã, camerele de cazare sunt situate în partea din spate a casei. Existã un hol principal, cu masã și tot felul de facilitãți dacã dorești sã mãnâni acolo. Sunt puse la dispoziția turistului cafetierã, fierbãtor, veselã, pahare și cãni, tacâmuri, încât ai impresia cã esti acasã. Apa caldã și cãldura au fost, fãrã probleme. Am stat cazați trei nopți, împreunã cu fetița de 7 ani, care a avut pat separat - un plus pentru aceastã pensiune. Singurul invonvenient cu privire la aceastã pensiune este faptul cã întâmpini ceva dificultãți la parcare mașinii, strada având puține locuri de parcare, pentru care oricum se plãtește 1, 5 lei/orã, în timpul zilei, noaptea parcarea fiind liberã. Am fãcut exact 5 minute, pe jos, pânã în Piața Sfatului, unde este amplasatã și Biserica Neagrã și 7-8 minute pânã la Strada Sforii - un alt punct turistic de atracție. Centrul vechi al orașului are tot felul de restaurante de unde poți mânca la alegere și dupã posibilitãțile materiale. Ba mai mult existã și un Mcdonalds unde pot fi duși copiii sã mãnânce.

Baia cam micã, cabina de duș nu are sticlã ci perdea și astfel se cam udã baia când faci duș. Ceva probleme cu parcarea.
Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi
CONTACT
Terezia Gosler
0742 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare