Vila Iancului Bran, comentarii

Vila Iancului din Bran

comuna Bran, sat Poarta, str. Festung, nr. 45  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Iancului Bran


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Iancului din Bran:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Florentina T. - Constanta
( sejur: 01.08.2013 - 02.08.2013 )
10
O locatie frumoasa, care noua ne satisface toate cerintele, gazde perfecte, curatenie, liniste, exact ce ne dorim cand ajungem in vacanta!

Răspunsul unității: ( 04.09.2013 )

Aprecierile dumneavoastra nu pot decat sa na bucure! Va multumim! Va mai asteptam pe la noi.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Inescu C. - Bucuresti
( sejur: 17.05.2013 - 19.05.2013 )
10
Vila este amplasata in asa fel incat privelistea este superba. Vila este la cateva minute de mers pe jos de castelul Bran, fiind in acelasi timp amplasata intr-o zona linistita, inconjurata de veredeata. Gazdele deosebit de amabile, iti stau la dispozitie daca ai nevoie de ceva, desi nu este cazul dotarile fiind deosebite. Curatenie exemplara. Camere mari, dotate corespunzator.

Răspunsul unității: ( 26.05.2013 )

Va multumim pentru aprecierile facute si asteptam sa va revedem.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Georgiana - Mangalia
( sejur: 28.01.2013 - 31.01.2013 )
9.5
Gazda foarte populara, camerele arata exact ca in poze, iar noi ne-am simtit foarte bine.
Nota maxima pentru foisorul din curte.

Pe timpul iernii trebuie facut ceva cu drumu pana la vila, mai ales daca ninsoarea e proaspata nici o sansa sa ajungeti decat cu o masina 4X4, ce-i drept pe o portiune destul de mica, insa pe noi nu ne-a impiedicat acest aspect.
Răspunsul unității: ( 04.02.2013 )

Multumim pentru aprecieri. Ne bucura faptul ca v-ati simtit bine la noi. Drumul a fost practicabil toata iarna, exceptie facand acele zile in care a nins iar materialul antiderapant imprastiat era acoperit imediat. In rest, drumul a fost curatat. Ne pare rau ca ati nimerit una sau unele din acele zile. Oricum va mai asteptam pe la noi cu drag!
Vila Iancului.

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi

Florentina T. - Constanta
( sejur: 05.12.2011 - 10.12.2011 )
10
Ne-am simtit extraodinar la Vila Iancului, este foarte frumos amenajata toata locatia, am avut acces la bucatarie, foisor, caldura a fost chiar prea multa in camere (avand in vedere faptul ca am fost in luna decembrie), proprietarii nu ne-au deranjat cu prezenta lor, pentru ca nu locuiesc in vila. Amenajarea vilei (respectiv cate o bucatarie pe fiecare nivel) permite cazarea mai multor grupuri de turisti. O vacanta frumoasa am petrecut acolo!

Nu exista minusuri care sa schimbe parerea noastra despre locatie.
Răspunsul unității: ( 11.12.2012 )

Multumim pentru aprecierile facute. Ceea ce putem spune este ca ne-am dori ca toti turistii nostri sa fie ca dvs. Vila iancului

Comentariu util ?
29 voturi 11 voturi
CONTACT
Moja Daniel
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare