Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Valea Galbenei din Arieșeni

Arieșeni, sat Galbena, str. Principală, nr. 397 -
la aproximativ 8.6 km de centrul localității Vârtop
Nota 10.0 / 18 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Andreea Burghelea din Timisoara
nota: 10
schedule 29.01.2024
Am fost cazați la această minunata pensiune, locul este de vis, cu o gazda săritoare sa te ajute la orice ai nevoie! Specific fiecare camera are cheie la ușă, numai spun de curățenie, care este așa cum trebuie! Bucătăria utilata cu prăjitor pâine, expressor cafea, 2 frigidere mari, sala de mese este foarte mare, cu spatiu suficient pentru fiecare, iar în fiecare camera are propriul frigider, totul foarte curat! Sincer, ne-am simțit că acasă! O sa mai revenim cu mare drag la pensiunea dumneavostra!! Vă mulțumim frumos, stimata doamna.
   Rusu din Constanța
nota: 10
schedule 28.07.2023
Ne-am simțit foarte bine. Bucătărie utilata cu tot ce-ți trebuie pentru un sejur reușit. Liniște și aer curat din plin, gazda foarte receptiva la toate nevoile turiștilor. Au și produse proprii foarte bune. Foișor cu tot ce trebuie și un pârâu lângă el, mulțumim.
   Rotaru Octavian din Focșani
nota: 10
schedule 15.02.2023
Am fost cazați weekend-ul trecut la pensiunea Valea galbenei. Când am ajuns la locație, după un drum destul de lung (Focșani - Arieseni), gazda ne-a primit foarte frumos, având camera pregătită. Pensiunea este foarte frumoasă, fiind așezată într-un cadru de vis, aproape de foarte multe obiective turistice. Curățenia în camere, bucătărie, cât și în întreaga pensiune este super ok. Afară este un foișor și un grătar, de unde se poate auzi sunetul relaxant al râului care trece pe lângă locație. Gazdele sunt niște oameni deosebiți, discreți, gata să ne ajute în orice moment, inclusiv cu produse naturale preparate în gospodăria proprie. Ne-am simțit foarte bine și, cu siguranță, vom reveni și în anotimpul cald la această pensiune pentru a vizita și alte obiective turistice din zonă.
   Irina din Hunedoara
nota: 10
schedule 07.01.2023
In perioada sarbatorilor de Craciun am rezervat in totalitate pensiunea Valea Galbenei. In ciuda faptului ca am citit cateva recenzii negative, noi am fost pe deplin multumiti de tot ce am gasit acolo si, cand afirm acestea, va spun si motivele. Pensiunea este bine incalzita, curata, spatioasa, cu bucatarie foarte bine utilata si o sala de mese spatioasa. Afara exista un foisor si un cuptor utilat cu tot ce este nevoie. Gazdele sunt cu foarte mult bun simt, receptive la nevoile noastre, pentru care le multumim. Cu siguranta, vom reveni, cu placere.
   Eugen Ionescu din Simeria
nota: 10
schedule 18.12.2022
Momente minunate petrecute alături de prieteni, într-un decor superb. O zi onomastică simțită la maxim. Mâncarea pentru eveniment pregătită de doamna Violeta, gazda noastră. Toate foarte, foarte bune, aperitivele - numai produse de casa, ciorbita de perișoare și fasolea cu ciolan - ca la mama acasă, iar tortul (făcut tot de minunata noastră gazda) foarteeee bunnnnn. Camerele curate, dotate cu ce trebuie pentru petrecerea unui weekend. Sala de mese din pensiune aranjată frumos, grătarul, plita pentru ceaun si filigoria (dotată și ea cu mese, bănci, aragaz petru pregătirea în totalitate a mâncărurilor) așezate pe malul râului. Multumim gazdei, doamna Violeta.
   Anca Popescu din Braila
nota: 10
schedule 03.08.2022
Foarte frumos, curat și liniștit, iar gazda a fost foarte primitoare și prietenoasă. Am cumpărat produse bio de la doamna pentru micul dejun și în jurul pensiunii există o priveliște uimitoare. Este foarte aproape de obiectivele turistice de vizitat în zonă.
   Fiscutean Ruxandra din Medias
nota: 10
schedule 05.12.2021
Gazdele au fost primitoare si discrete, camerele curate și încălzite. Bucătăria este foarte bine utilata având și o mare sala de mese. Pensiunea se afla aproape de șoseaua principala. În curte exista tobogan, balansoar, foișor și loc amenajat pentru grătar. Totul a fost frumos.
   Anca Macian din Arad
nota: 7.17
schedule 11.01.2021
Un haos general! am plătit pt cateva zile de relaxare dar am avut parte de 2 nopti de haos, muzica dată la maxim, copiii care urlau pe holuri, petrecareti care urlau si dădeau cu pumnii in pereti. Proprietara pensiunii nu a luat nici o masura asta in conditiile in care toata nebunia a încetat abia dimineata la ora 6! Am venit acasa mai obosiți decât am mers.
   Anonim din Arad
nota: 6.33
schedule 10.01.2021
Paturile sunt confortabile.
+ priveliște panoramică (depinde in ce camera te afli)
+ balcoanele sunt spațioase.
+ amplasată aproape de atracțiile turistice, dar in aceleași timp retrasa.
+ zona de gătit, in exterior și in interior.
+ curățenie

- camerele mici.
- camerele nu sunt izolate fonic (se aude fiecare mișcare)
- clapeta de la toaleta era rupta.
- parcarea pensiuni era mică pentru capacitatea pensiuni (max 6 mașini)
- Personal, am avut o experiența neplăcuta,un grup de tineri au ascultat muzica pana la 05:00 dimineața, iar copii lor au făcut o gălăgie groaznica pe holurile pensiuni,ceea ce a fost mai nasol, proprietarii pensiuni nu au luat atitudine, ceea ce a trebuit sa luam noi atitudine in a doua seara.
poze recenzie
   Sorin din Arad
nota: 10
schedule sejur: 19.01.2019 - 20.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Absolut tot a fost perfect! Gazda foarte primitoare, caldura afost tot timpul, pozitionarea cabanei este foarte buna; accesul foarte usor, loc de parcare in curte.
   Aneta din Arad
nota: 10
schedule sejur: 02.01.2019 - 05.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenia , caldura propietarilor si in special caldura mare din pensiune ..
   Mihaela M din Cluj Napoca
nota: 10
schedule sejur: 09.02.2018 - 11.02.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda ospitaliera, foarte curat, bucataria dotata
   Cornel din Sannicolau Mare Jud Timis
nota: 9
schedule sejur: 19.08.2016 - 25.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitionarea pensiunii ,utilitati , raportul calitate/pret .
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut
   Nicoleta din Constanta
nota: 8.17
schedule sejur: 17.08.2016 - 20.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj excelent, totul la dispoziția turiștilor în bucătărie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Curățenia în camere, lenjerîi mai noi.
   Alexandra din Timisoara
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 18.08.2016.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A trebuit sa anulez rezervarea, au fost foarte amabili cand i-am anuntat, pe viitor daca o sa reusesc, doresc sa ma cazez la aceasta pensiune.
   Delia Ancuta din Cluj Napoca
nota: 9.33
schedule sejur: 07.02.2016 - 13.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiune noua si frumoasa asezată foarte bine, nu chiar la soseaua principala dar nici departe de ea, pe malul apei al carei susur il auzi de pe terasa. Mi-a placut tot:am avut loc suficient la bucătărie desi era plina pensiunea, camera curată poate un pic cam mica, căldură si apa calda sufucienta, loc de parcare in curte. Gazdă primitoare si foarte atenta cu turistii. Ii multumesc inca odata pentru ajutorul acordat cand am avut nevoie. Recomand cu încredere si doresc sa ma întorc si vara.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut nemultumiri.
   Florentin din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 17.08.2015 - 20.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiune noua, camere curate, bucatarie complet utilata, locatie excelenta in Arieseni, personal amabil
Răspunsul unității:
Va multumim foarte mult pentru descrierea facuta! Ne bucuram ca v-a placut,si va mai asteptam ,cu mare drag, si alta data!
   Gheorghe G din Constanta
nota: 9
schedule sejur: 08.08.2015 - 13.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost cazati la pensiunea Valea Galbenei , totul a fost bine,camera curata,spatioasa,baia foarte curata,pensiunea este noua,linistita,zona superba,relativ aproape de punctele de interes,felicitari proprietarilor.Recomand aceasta locatie turistilor care vin sa vada frumusetile Apusenilor.
Răspunsul unității:
Va multumim foarte mult pentru descrierea facuta! Ne bucuram ca v-a placut,si va mai asteptam ,cu mare drag, si alta data!
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0763 608 777
WhatsApp