Vila Micul Paradis 2 Mai - TURIST INFO .ro

Vila Micul Paradis din 2 Mai

2 Mai, str. Gheorghe Bunoiu, nr. 294
Despre Vila Micul Paradis
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Așezată în 2 Mai, localitate situată la malul Mării Negre,vila Micul Paradis este locul unde găsești servicii excelente de cazare.

Pentru un concediu relaxant unde aveți ocazia să vă reîncărcați bateriile vă așteptăm cu drag la vila Micul Paradis unde calitatea este la ea acasă.Vila dispune de camere duble și triple dotate cu televizor,frigider,grup sanitar propriu,apă caldă permanent,internet, care vor asigura tot confortul necesar.

Sejurul să fie cât mai plăcut și relaxant atât pentru părinți, bunici și copii am amenajat în spațiul verde o zonă cu vegetație unde vă puteți savura cafeaua care este din partea casei. Avem de asemenea și loc de joacă pentru copii ce conține balansoar,leagăn,hamac,tenis de masă.

În vila Micul Paradis cuvintele de ordine sunt:calitate,curățenie și igienă.
Vă așteptăm cu drag!


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Liliana
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare