Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Marius din 2 Mai

2 Mai, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 511 -
Nota 9.8 / 44 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9


Adaugă recenzie
   Simona din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.10.2023
Totul a fost la superlativ!!!! Camera super curată, gazdă amabilă și prietenoasă, aproape de mare și cu o curte/terasă minunată! Revin cu placere mereu!!! Bucătăria utilată cu tot ce poți dori, extrem de curată și primitoare, flori în gradină și nu numai!
   Ionel Avram din Galati
nota: 9.67
schedule 12.07.2023
Totul este la superlativ. Gazdele sunt niste oameni care pun mare pret pe curatenie si linistea locatiei. Felicitari! Bucataria este complet utilata si foarte curata. Camerele sunt spatioase si racoroase, nefiind nevoie sa folosim aparatul de aer conditionat. In apropiere se afla terasa Margot, unde se poate manca foarte bine.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Raluca Polea din Brăila
nota: 10
schedule 31.07.2022
O locație deosebită, foarte curata! Vila arata atât de bine încât ai impresia că a fost renovata anul trecut! Cuplul care administrează vila este foarte prietenos! Vila este foarte aproape de mare. Priveliștea din camerele de la mansardă este deosebită!
   Anitei Cezar din Botosani
nota: 10
schedule 28.06.2022
Va mulțumim pentru găzduire și, cu toată sinceritatea, va spunem cu toții ca ne-ați oferit nu doar o cazare ci o experienta. Ne-a plăcut mult casa și curtea, dar și locația, întrucât cautam liniște dar fără sa fim departe de obiective.
Am apreciat ca ne-ați pus la dispoziție absolut tot ce aveam nevoie sa ne gospodarim singuri, dar și o casa confortabila și frumoasa. Totul a fost de 10+. Vom reveni cu plăcere!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase,ne bucurăm că v a plăcut la noi și va așteptăm cu drag oricind
   Ioan Niculescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.05.2021
Un loc superb. Totul este extrem de curat, gazda este foarte amabila si comunicativa. Casa arata de parca a fost renovata acum 1 luna. Ca bonus, privelistea de la mansarda si etajul 1 este superba, se vad marea si rasaritul.

Exista, de asemenea, o bucatarie de vara in spatele casei care este echipata complet. Totodata, exista un gratar performant si o terasa in curte. Locuri de parcare sunt destule in fata casei. Este ideal pentru oameni care vor sa aiba un concediu odihnitor.
poze recenzie poze recenzie
   Paul Vladimir din Câmpulung Moldovenesc
nota: 10
schedule sejur: 21.08.2020 - 28.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am apreciat curatenia, linistea, camerele cu vedere la mare, amabilitatea personalului. Intr-un cuvant: totul.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Dumitru din București
nota: 10
schedule sejur: 28.08.2019 - 31.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cea mai buna cazare de pe litoralul romanesc.10+ din toate punctele de vedere. Totul la superlativ, peste așteptări.
Foarte curat, totul este nou, igienizarea realizându-se zilnic. Localizata foarte aproape de plaja, vila corespunde descrierii de pe site, chiar pot spune ca arata mai bine in realitate.
Gazdele sunt de nota 1000, profesionisti in turism, oameni de bun simt si binevoitori care ne-au făcut sa ne simțim minunat.
Vila are o terasa foarte drăguță, unde poti sta la aer curat ,o bucatarie bine dotată pentru a face cafea sau doar pt a servi masa.
A fost cel mai frumos sejur: Multumim din suflet!
Un loc unde predomina linistea, aici as reveni oricand cu cea mai mare placere. O pensiune pe care o plasez pe locul 1 in topul celor mai bune pensiuni din Romania.
Recomand aceasta pensiune tuturor ce vor sa isi petreaca un concediu relaxant in curatenie si liniste.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase,ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam cu mare drag oricand.
Ne-a facut o deosebita placere sa va avem oasepti si sa va cunoastem.

Cu stima intregul personal de la Vila Marius
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Gheorghe G din Botosani
nota: 10
schedule sejur: 28.08.2019 - 30.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte aproape de mare, camera foarte curata, spatioasa si racoroasa, gazde foarte primitoare.
Este al 3-lea sejur la Vila Marius si nu cred ca as avea motiv pe viitor sa caut cazare in alta parte pentru ca este cea mai buna cazare din 2 Mai. Vila este foarte frumoasa, mai frumoasa ca in poze. In curte este un foisor , la care poti sta sa-ti savurezi cafeaua iar in spatele Vilei o bucatarie de Vara unde poti servi micul de jun sau prepara minuturile copiluli.
Domnii care detin Vila fac curat zi de zi in camere, exact ca la hotel, prosoapele la fel se schimba si ele. Absolut totul este de apreciat la aceasta vila si de asemenea la propietari, noi ne simtim de fiecare data ca acasa.
Multumim din suflet propietarilor pentru amabilitatea si primirea la acesta Vila, se vede ca depun toate eforturile ca toti cei ce le calca pragul sa nu plece dezamagiti de la dansii.
Răspunsul unității:
Br>Va multumim frumos pentru notele acordate si va asteptam si alta data la Vila Marius.

Cu stima intregul personal de la Vila Marius
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Maria din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.07.2019 - 04.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Multumim mult gazdelor noastre Dna Mariana si Dl Iulian pentru ospitalitate. Am petrecut un sejur minunat de 7 zile anul acesta. Aceeasi ospitalitate si bucurie de a se reintalni, totul a fost perfect: curatenie impecabila, camera luminoasa, bucatarie de vara utilata, terasa cu gazon si umbrar unde se poate sta linistit dupa-masa si savura o cafea sau “five o’clock tea”. Vila este o constructie noua, cu finisaje moderne, perfect utilata care se distinge prin eleganta, unica in localitate. Deja ne facem planuri pt sejurul din vara viitoare care va fi cu siguranta de mai lunga durata.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ce as putea sa sugerez acestor minunate gazde? Amandoi sunt hotelieri innascuti, preocupati de binele oaspetilor lor.
Răspunsul unității:
Va Multumim pentru aprecieri ,va asteptam cu drag oricind !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Oana din Baia Mare
nota: 10
schedule sejur: 05.08.2019 - 12.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Asa ceva mai rar. Foarte curat, foarte frumos! Totul este nou! Curătenie in fiecare zi! Bravo! Felicitări!
Răspunsul unității:
Va Multumim pentru aprecieri ,va asteptam oricind cu drag !
   Dana din Bucuresti
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 22.07.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi-a placut prezentarea online si m-am bucurat sa primesc in 24 de ore un mesaj din partea vilei.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am fost foarte nemultumita de modul de abordare / client service: dupa ce am primit prin e-mail confirmarea rezervarii, facuta la un pret si spunandu-mi-se ca nu se solicita avans, in ziua urmatoare am primit un telefon in care mi se solicita avans si in care mi s-a spus ca vila are dreptul sa modifice preturile de cazare, care se schimbasera / marisera in ziua convorbirii telefonice.
Răspunsul unității:
Nu am dorit sa cazez aceasta persoana care a vorbit pe un ton deranjant ,fara respect fata de personalul unității.As dori deasemenea sa precizez ca :prețurile cresc si scad in funcție de perioada sezonului ,si nu vila are dreptul sa modifice pretul ,proprietarul este cel care care se ocupa de pagina principala. Multumim tuturor turiștilor care sau cazat la Vila Marius ! Probabil aceasta persoana a fost deranjata de părerile celorlalte 31 de persoane care au fost cazate la noi .
   Ionela din Bucuresti
nota: 8.33
schedule sejur: 11.08.2019 - 19.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sunetul valurilor seara, curatenia, gazdele ok
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa unui separator intre balcoane, a unui fierbator in camera, pentru a nu ma deplasa mereu pentru a-mi prepara o cafea pana afara, usile de la intrarea in camere ar fi trebuit sa fie fara geam, dupa parerea mea, iar pretul un pic prea mare doar pentru cazare.
Aproape de plaja este partial adevarat, plaja unde poti sta si poti face baie, fara pietre gigant, este doar in zona acvamarin, in rest nudisti pe plaja cea mai apropiata, corturi in cealalta din apropiere, nu am intrat in apa din zona aceasta pentru a sti daca sunt pietre si aici ca in zona de umbrele galbene de exemplu, mizerie multa, gropi chiar si pe unde nu te-ai astepta si nici nu le poti observa de buruienile crescute si uscate, neingrijit si dezolant aspect in general in 2 mai! Primaria ar trebui sa se implice mai mult in toate!
Răspunsul unității:
Buna ziua doamna Ionela,

Va multumim pentru sejurl petrecut la Vila Marius, pentru aprecierile pozitive dar si pentru unele negative.

Tinem sa va informam ca personalul Vilei Marius, in fiecare an la inceputul si sfarsitul sezonului se angajeaza volunatriat pentru a ecologiza Plaja din 2 Mai. In fiecare an adunam zeci de saci de gunoaie pe care ii ducem la un depozit de colecatre a deseurilor. Banii si timpul ni-l asumam pentru ca fiecare turist care vine in 2 Mai sa se simta cu adevarat in concediu.

Aici totusi as dori sa punctez ca nu personalul de la Vila Marius face tot posibilul ca tuturor turistilor fara bun simt, sa le explice ca gunoaiele aruncate in natura cauzeaza o imagine dezolanta si neplacuta tuturor, iar turistii care au un asemnea comportament nu vor mai fi primiti in incinta noastra.

Regulamentul Vilei Marius supune asa:
Nu este permisa folosirea aparaturii electrocasnice in camerele hotelului (cuptor cu microunde, expresor, filtru de cafea, fierbator, etc). Aceasta regula a fost aplicata pentru a evita declansarea unui incendiu.

Intre blacone se afla sepratore din grille de inox, acestea sunt facute in asa fel incat sa se asemene cu aspectul si designul casei. Aici nu cred ca este nevoie sa construim un perete, sa stricam tot aspectul casei.

Apreciem faptul ca va placut sunetul valurilor care se auzeau de pe blacon, curatenia dar si de noi !

Va multumim.




   Nicoleta N din București
nota: 9.67
schedule sejur: 15.07.2019 - 22.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi-a plăcut foarte mult camera de la mansardă, cu o vedere superbă spre mare, totul foarte curat, modern, cu mult bun gust, un spațiu intim și plăcut. Prosoapele, așternuturile sunt impecabile, se făcea curățenie în fiecare zi, dar cu multă dicreție, nu ne-am întâlnit niciodat cu doamnele care făceau curățenie.
De asemenea, bucătăria este dotată cu tot ceea ce este necesar iar gazdele sunt foarte primitoare și discrete în același timp.
Mi-a plăcut foarte mult și m-aș întoarce oricând la Vila Marius.
thumb_down
Aprecieri negative:
A fost perfect, nu am sugestii.
Răspunsul unității:
Buna ziua doaman Nicoleta,
Va multumim pentru cuvintele frumoase,ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam cu mare drag oricand.
Ne-a facut o deosebita placere sa va avem oasepti si sa va cunoastem.

Cu stima intregul personal de la Vila Marius

poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ileana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.06.2019 - 27.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila foarte frumoasă, construcție nouă, mobilier frumos, totul foarte curat. Camerele mari - noi am fost un cuplu cu un bebeluș și am avut un pat pliant de copil care a încăput perfect în cameră, rămânând mult spațiu de desfășurare. Bucătărie complet utilată (în aer liber) - un mare plus.
Proprietarii foarte amabili și primitori.
Vom reveni cu siguranță :)
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri ,va asteptam sa reveniti oricind
   Marius din Danemarca
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2019 - 16.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumos si curat ,gazda responsabila si amabila,,recomand
Răspunsul unității:
Va Multumim pentru aprecieri ,va asteptam sa reveniti cu mare drag!
   Mihaela M din Deva
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2019 - 02.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost cu soțul și băiețelul de 5 ani. Ne-am simțit extrem de bine. Curățenia ireproșabilă, care se efectua în fiecare zi, utilitățile puse la punct foarte bine, bucătăria în aer liber și disponibilă oricând, ospitalitatea și manierele proprietarilor și încă multe altele ne vor mai aduce la Vila Marius, chiar anul viitor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Tiu că locul nu o permite, dar o parcare mai ferita as sugera.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos pentru notele acordate si recenzii.
Va multumim pentru ca ati petrecut sejurul la noi ne-a facut o deosebita placere sa va cunoastem si va asteptam cu mare drag la anu.

Cu stima intregul personal de la Vila Marius
   Sebastian S din Timișoara
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2018 - 29.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost un sejur minunat. Camerele și bucătăria sunt imaculate, este liniște, răcoare si, in fata pensiunii, se află un spatiu verde frumos amenajat. Am fost întâmpinați cu zâmbetul pe buze de proprietari, niste persoane deosebite, comunicative care au avut grija sa nu ne lipsească nimic. Vila se află la 3 minute de mers pe jos până la plaja, e localizata pe strada principală, fiind foarte ușor de găsit. O recomand tuturor celor care își doresc un concediu liniștit, beneficiind de cele mai bune condiții.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri ! Va astepta moricind:)
   Maria din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 30.06.2018 - 01.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curat, frumos, linistit. Sejur minunat, intro vila cocheta, intretinuta excelent de proprietarii care fac tot posibilul ca sa te simti cat mai bine la ei. Daca ar fi sa fac un top al pensiunilor din 2 Mai, as pune pe locul 1, 2 si 3 numai Vila Marius, nu mai exista ceva asemanator. Camerele sunt spatioase, luminoase, decorate cu mult gust, impecabil de curate, echipate. In curte exista un spatiu verde cu gazon tuns permanent, cu umbrar unde poti sa-ti bei linistit o cafeaua in timp ce-ti faci siesta iar micile tufe de zmeura pot fi descoperite de copii pt o mica gustare direct de la sursa. Nu veti gasi ceva asemanator in localitate. Si scriu acestea fiind o persoana care am calatorit prin Europa si am vazut multe hoteluri si pensiuni. Serviciile sunt ireprosabile!
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi impropiu sa dau sugestii de imbunatatire pt ca nu stiu ce as putea recomnada proprietarilor care sunt preocupati zilnic de ceea ce se intampla si de ceea ce au nevoie oaspetii lor.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri ,va asteptam oricind!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Andreea A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.06.2018 - 21.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii sunt nişte oameni minunaţi, iar condiţiile de la vila lor sunt pe măsură! De la curăţenia impecabilă, camerele spaţioase şi răcoroase, curtea şi spaţiile comune aranjate cu gust şi până la amabilitatea ireproşabilă a gazdelor, totul ne-a plăcut şi vom reveni cu siguranţă în fiecare vară.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri ! Va asteptam oricind.
   Ramona din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 25.05.2018 - 27.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O vila cu conditii la nivel de 4 stele, camerele extrem de luminoase si cu mult bun gust decorate, mult mai frumoase decat in poze. Se observa atentia si grija pentru detalii in orice loc din vila. Impecabil din toate punctele de vedere, curatenia este la nivel superlartiv. Incantati de acest loc acest, vom reveni cu drag. Curtea este foarte frumoasa, bucataria utilitata cu tot ceea este necesar, vila este aproape de plaja si magazine, restaurante.
Propietarii sunt gazde extrem de amabile, oameni pe care i am indragit in zile petrecute acolo.
Execelent!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri.Va asteptam oricind.
   Gabriel Dan din Onesti
nota: 10
schedule sejur: 20.07.2018 - 27.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Petrecut sejur minunat, intr-o locatie deosebita. Vila este moderna, amplasata avantajos fata de punctele de interes (plaja, magazine, terase). Camera mare, spatioasa, luminoasa. Mobilier modern, pat de marime generoasa, saltea foarte comfortabila, asigura un somn de calitate, chiar si pentru cei mai pretentiosi. Mini frigider silentios care chiar raceste, spre deosebire de alte (multe) locuri prin care am fost. Liniste si comfort, totul straluceste de curatenie. Nota 10+
Gazdele sunt extraordinare, discrete si mai ales foarte amabile, le multumesc inca o data pentru tot. Voi reveni cu mare drag.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic.
Răspunsul unității:
Ne bucura faptul ca v- ati simțit bine la noi , va multumim si va asteptam oricind !
   Daniel D din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 13.09.2017 - 17.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, liniste, proprietari amabili , aproape de mare.
Camere mari, luminoase, foarte bine ingrijite, utilate la nivel de 4*+.
Curte ingrijita , cu terasa si bucatarie complet utilata.
Proprietari receptivi la nevoile turistilor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu
   Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 18.06.2017 - 23.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, personal amabil, totul este nou, are bucatarie de vara complet utilata.
   Adrian din Iasi
nota: 9.17
schedule sejur: 07.08.2017 - 12.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat
   Anca Cristina din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 09.07.2017 - 17.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, linistit, proprietari foarte amabili
   Eniko din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 25.06.2017 - 01.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazare de 4 stele+.;Gazde primitoare; Ambianta foarte placuta!
Cu siguranta vom reveni.
   Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 17.09.2016 - 18.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii sunt foarte ambili si serviabili. Foarte curat, camere mari spatioase aerisite bine, mobilier si amenajari noi, liniste vedere la mare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu
   Toderascu din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 01.09.2016 - 03.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand Vila Marius oricui vrea sa-si petreaca concediul pe litoralul romanesc cu cea mai mare caldura.Vila este noua, amplasta foarte aproape de plaja.
Camera mare si amenajata modern, totul miroase a nou. Curatenia zilinca impecabila. Salteaua la pat de calitate superioara.
Serviciile ireproșabile. Propietarii sunt nist oameni extraordinari.
Ne-am simtit foarte bine pe toata perioada sejurului.
Ne-a placut absolut totul, pur si simplu nu ai ce sa reprosezi.
Raport caliate/pret excelent
   Zamfirica din Giurcani
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2016 - 29.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nota 10 + pentru aceasta vila. Totul este la superlativ. Camere spatioase si foarte curate, totul straluceste si miroase a nou.
Propietari foarte amabil, ospitalieri, comunicativi si cu bun simt.

In cei 3 ani consecutivi de concediu petrecut la mare in statiunea 2 Mai aceasta a fost cea mai reusita locatie raportul calitate-pret fiind indeplinit si depasit cu mult.

Vila este foarte aproape de plaja, atmosfera este una foarte placuta si linistita.

Nu am avut nemulțumiri și cu siguranță la anul vom reveni.Multumim propietarilor care stiu sa isi faca clientii sa se simta bine in concediu.
   Sorin din Suceava
nota: 10
schedule sejur: 09.08.2016 - 15.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele arata exact ca in fotografie iar gazdele sunt foarte atente cu oaspetii pentru a le asigura tot confortul.
Am fost incantati de curatenie iar camera de la demisol a fost suficient de racoroasa, o alegere buna pentru zilele calduroase.
Multumim frumos pentru toata grija!
CONTACT
Mariana
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mariana
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0745 891 298
WhatsApp