Casa Angelika 2 Mai, comentarii

Casa Angelika din 2 Mai

2 Mai, str. Gheorghe Bunoiu, nr. 282  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Angelika 2 Mai


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Angelika din 2 Mai:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Nicusor - Brasov
( sejur: 27.07.2015 - 03.08.2015 )
10
Am fost placut impresionat de cazarea la Casa Angelika. Am apreciat curatenia, ospitalitatea si faptul ca este apa calda non-stop (in general casele din 2 Mai au apa calda doar de la soare, aici exista boilere).
Camera a fost destul de spatioasa pentru noi (doi adulti si doi copii mici), iar pana la plaja se fac cam 5 minute pe jos.

Nu am nemultumiri.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Angelica
0749 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare