adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurantul Popasul Domnesc 4* din Voronet

Adresa: Voronet
Capacitate: 50 locuri

Despre Popasul Domnesc restaurant Popasul Domnesc 4* din Voronet

Restaurant Popasul Domnesc 4*- Voronet

Capacitatea de servire Restaurant – 50 de locuri la mese
Terasă restaurant- 25 de locuri
Cramă 30 de locuri
2 Foişoare exterioare a câte 25 de locuri fiecare din care unul dotat cu plită, cuptor, grătar pentru barbeque. Posibilitatea organizării de mese festive, nunţi şi cumetrii într-un cadru restrâns.

Dacă vă oboseşte aglomeraţia restaurantelor de oraş, poftiţi la noi, unde orice masă îmbinată cu o privelişte de basm devine un adevărat privilegiu.

Aici puteţi servi mâncăruri tradiţional bucovinene preparate aproape în totalitate din ingrediente ecologice şi mai ales sănătoase: Ciorbă rădăuţeană, ciorbă de hribi, borş de peşte mănăstiresc Hribi cu smântână Păstrăv în cetină de brad Păstrăv muntenesc la grătar/prăjit Tochitură bucovineană sau „Pomana Porcului” Mămăliguţă cu brânză şi smântână Sărmăluţe în cuib cu costiţă afumată Friptură de berbecuţ la ceaun stropită cu vinul casei Răcitură de casă Platou cu brânzeturi naturale Platou preparate tradiţionale(caltaboşi, tobă,costiţă,cârnaţi,slăninuţă) Pâine de casă Salate cu ciuperci de pădure Colţunaşi cu brânză Plăcinte poale-n brâu Lapte acru Murături asortate Dulceţuri şi gemuri din fructe de pădure Toate „stropite” cu celebra afinată bucovineană, vinul casei, ţuică fiartă…

Va asteptam cu drag!

phone Telefon: 0745527118