Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Belmont Voronet din Voroneț grade grade grade grade

Voroneț, str. Voroneț, nr. 399 -
la aproximativ 4.5 km de centrul localității Gura Humorului
   Popa din Rotterdam
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 15.08.2021.
Pensiune noua, moderna, locatie in mijlocul naturii la 7 km de manastirea Voronet, acces dificil pe un drum neadecvat.
Din pacate, atit personalul cit si proprietarul, nu au notiunea bunului simt si nu sint calificati pentru a functiona in turism.
Am fost intimpinati de caini, singurii care s-au bucurat de sosirea noastra, foarte dragalasi dealtfel dar din greseala au reusit sa gaureasca pantalonii sotiei mele, sub privirile nepasatoare ale receptionerei.
Aceeasi receptionera, care nici macar nu a binevoit sa ne dea buna ziua sau sa ne ureze bun venit si care pe un ton rastit ne intreba ce camera am rezervat! Ne-a intins ostentativ un formular pe care urma sa il completam, ne-a dat cheile de la camera si ne-a parasit fara a ne da nici cea mai mica informatie despre facilitatile hotelului posibiltatile de a servi micul dejun sau daca dorim sa bem o cafea, o apa sau un suc.
In drumul catre camera, prin living/bucatatie, am fost loviti de un dampf de ceapa prajita gatita cu sirg de o doamna cu parul vilvoi, foarte probabil mama proprietarui, care deasemenea, doar ne-a privit, fara a ne saluta.
Bineinteles, cu asemenea gazde, ne-am hotarit sa ne cautam singuri un loc unde sa ne putem simti bine, am plecat si ne-am intors seara.
De data aceasta am fost intimpinati de proprietar, care pe un ton cam ridicat m-a intrebat unde merg, in timp ce ma indreptam catre camera.
I-am raspuns unde merg si i-am povestit despre primirea calduroasa de care am avut parte, nu a parut a fi afectat in vreun fel, a motivat lipsa de personal calificat si cu asta a considerat ca s-a rezolvat problema. A urmat direct invitatia pentru mic dejun, in urmatoarea zi, am refuzat politicos si ne-am retras in camera.
Dupa ce amj folosit dusul, camera de baie s-a umplut de apa, scurgerea nefiind functionala, apoi un miros de canalizare a persistat pina in dimineata urmatoare.
Dupa ce sotia mea a postat recenzia pe booking.com, proprietarul a sunat-o, amenintind-o si jignind-o, pretinzind ca am fi niste sarantoci care ar merita sa fie cazati la camping, ca i-am stricat imaginea si ca sintem nemultumiti pentru ca nu am primit discount. Precizez ca am achitat nota integral fara comentarii desi raportul calitate pret este departe de adevar,4 margarete nejustificate.
desi am colindat 4 continente, nu am intilnit nicaieri un proprieter mai arogant si mai necalificat decit junele de la Belmont.
Din punctul meu de vedere, pensiunea Belmont este de evitat, inacceptabil ca un in Bucovina sa aiba un asemenea comportament, nu face cinste celor care sa straduiesc prin ospitalitate si bun simt sa ridice stacheta calitatii si sa contribuie la ridicarea turismului in zona.
CONTACT
Eusebiu
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Eusebiu
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0742 122 455
WhatsApp