Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Bradul Voroneț din Voroneț grade grade grade grade

Voroneț, str. Voroneț, nr. 19 -
la aproximativ 4.5 km de centrul localității Gura Humorului
Nota 10.0 / 32 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cosmina din Arges
nota: 10
schedule 25.03.2024
Locație de vis! Personalul pe măsură! Manacare foarte bună! Loc perfect pentru familiile cu copii datorită jocurilor din curte. Camerele foarte curate si bine dotate. Am avut un sejur minunat, ne-am simțit ca intr-o familie! O sa revenim cu mare plăcere!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim! Vă așteptăm cu aceeași mare plăcere! CBV
   Păduraru Alexandru din Iași
nota: 10
schedule 10.03.2024
Pot spune cu tot dragul și stima ''jos pălăria,,. Atenție deplina pentru clienți, promptitudine și seriozitate. Este o locație cu un peisaj deosebit de frumos și îngrijit, cu loc de joacă pentru copii și adulți, cît despre pensiune este foarte curata si amenajată cu tot ce trebuie, mîncarea este foarte bine gătită și foarte gustoasă. Eu împreună cu familia mea și prietenii noștri am plecat cu o părere foarte bună despre această locație și cum vom avea ocazia vom mai reveni.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim! Și noi ne vom bucura să vă revedem! CBV
   Morisca Dragos din Iasi
nota: 10
schedule 26.02.2024
Locatie perfecta in orice anotimp, curte mare, unde copii se pot juca in voie, camerele saptioase, mancarea buna, gazde foarte de treaba, si cafeaua super buna, recomand cu drag!
Focul de tabara a fost atractia serii si pentru adulti si pentru copii!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim! CBV
   Alesia din București
nota: 10
schedule 23.02.2024
Recomand cu drag aceasta pensiune unde am petrecut 2 zile minunate, mancarea foarte buna si gustoasă. Gazda foarte primitoare si amabilă, care ne-a îndrumat catre toate obiectivele din zona. Camera mobilata modern, curata si foarte spațioasă iar curtea este locul perfect unde poti sa te relaxezi chiar si in sezonul rece. Cu siguranta vom reveni si in alt anotimp sa ne bucurăm de frumusețea pensiunii. Nota 10.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și vă așteptăm! CBV
poze recenzie poze recenzie
   Cristina din Iasi
nota: 10
schedule 18.02.2024
De cand am sunat pentru rezervare, doamna Bianca a fost foarte amabila si dispusa sa ne gaseasca cea mai buna varianta de cazare pentru doua familii cu copii. Cand am ajuns la cazare am fost primiti cu multa caldura si amabilitate de catre gazde, am avut conditii foarte bune, curatenie, paturi comode, mancare gustoasa, o locatie prietenoasa. O sa revenim cu drag. Multumim pentru tot.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și noi! și Vă așteptăm cu drag! CBV
   Monica din Iași
nota: 10
schedule 18.02.2024
Pensiunea Casa Bradu este locul în care revenim cu drag de fiecare dată!
Camerele sunt spațioase, mobilate cu gust, curate și bine întreținute.
Gazda este foarte primitoare și amabilă, iar mâncarea este delicioasă!
Iar curtea este locul de unde nu ai mai vrea sa pleci, fiind deopotriva potrivita pentru adulți și pentru cei mici. Recomand cu drag această pensiune!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și vă așteptăm oricând cu drag! CBV
   Gabriela Dumitru din Bucureşti
nota: 10
schedule 23.09.2023
Gazde foarte amabile, curatenie, curtea spatioasa, multa verdeata, posibilitati de relaxare numeroase pentru adulti cat si pentru copii in curtea pensiunii. Numeroase obiective turistice in apropiere pentru care poti obtine informații de la proprietari.
Răspunsul unității:
Va mulțumim! CBV
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Stoian Lucica Alexandra din Constanta
nota: 10
schedule 30.08.2023
O locatie de vis, gazda foarte primitoare și prietenoasă, parcă era din familie, conditii extraordinare, de nota 10+, mâncarea foarte buna și multă, bucătăreasă nota 10+, camerele foarte curate, o priveliste minutata, loc de joaca pentru copii, recomandat cu mare drag.
Răspunsul unității:
Va multumim! CBV
   Anisca Vasilica din Moinești, Bacău
nota: 10
schedule 20.08.2023
Cu mare plăcere scriu aceste cuvinte. Am găsit la Casa Bradul oameni cu adevărat minunați, preocupați de buna ședere a celor care le calcă pragul. Am petrecut câteva zile de vis, într-un cadru natural așa cum ni-l doream: curte mare cu iarbă verde, pădurea aproape, o apă curgătoare limpede și îmbietoare, toate acestea încununate de primirea călduroasă a gazdelor. Camerele de o curățenie ireproșabilă, mâncarea excepțională, cei trei copiii ai noștri au fost pe deplin satisfăcuți ("am mâncat cel mai bun burger din viața mea", cuvintele lui Andrei).
Recomand din toată inima această casă, și ne bucurăm că am făcut parte, pentru un timp, din această familie.
Cu speranța revederii în gând, vă mulțumim pentru tot!
Iulian, Vasilica, Andrei, Bogdan, Ștefan.
Răspunsul unității:
Va multumim si noi!!! CBV
   Luminita din Bacau
nota: 10
schedule 19.08.2023
Am fost cazati doar pentru 3 zile la pensiunea Casa Bradul, la una dintre garsonierele de care dispune structura si am petrecut o minivacanta extrem de placuta. Camera foarte curata si ingrijita. Este super bucataria utilata cu tot ce este necesar, insa la restaurantul pensiunii se mananca foarte bine: gustos, delicios si de calitate. Spatiul verde de care dispune pensiunea este foarte mare si ofera multe alternative de relax pentru cei mari si de joc pentru cei mici. Copiii nostri in varsta de 5 si 11 ani au fost foarte incantati. Locatia este mult mai frumoasa in realitate decat se poate percepe din fotografii. Multumim foarte mult gazdelor pentru ospitalitatea oferita!
Răspunsul unității:
Va multumim si noi!!! CBV
   Valerică din Huși -vaslui
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 16.08.2023.
Cu o priveliște de îți taie răsuflarea, așa te întâmpină Casa Bradu. Proprietarii foarte respectuoși, personalul la fel, bucatele nu mai vorbesc, ca în Bucovina, curățenia impecabilă, exteriorul pensiunii care este foarte mare amenajat foarte frumos. Ne-am simțit foarte bine, recomand tuturor, chiar și pentru cei mai pretențioși. Vom reveni cu mult drag. Nota 10 din toate punctele de vedere.
Răspunsul unității:
Va multumim! si Va asteptam:) CBV
   Liliana din Constanța
nota: 10
schedule 14.08.2023
Am fost cazați în această pensiune pentru 5 nopți si pot spune că șederea noastă in această locație a fost una foarte plăcută! Camera foarte curată, mâncarea foarte bună, diversificată și consistenta, curtea generoasa, iar gazdele... oameni extraordinari! Doamna ne-a prezentat într-un mod documentat și foarte plăcut toate atracțiile turistice ale zonei pe care, în mare parte, le-am bifat! Recomand, din toată inima, această pensiune!
Răspunsul unității:
Va mulțumim! CBV
   Mirela din Pitesti
nota: 10
schedule 28.07.2023
Multumim dnei Bianca pentru ospitalitate, amabilitate și îndrumare pe perioada sejurului! Acum am înțeles ce inseamna “dor de bucovina“; acum am vizitat zona și ne-am încărcat sufletește. O sa revenim și o sa ne odihnim pur și simplu... și o sa stam mai mult la povesti cu doamna, avem ce asculta!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim cu bucuria că v-am cunoscut! CBV
   Mirela din Tulcea
nota: 10
schedule 12.06.2023
Superb! Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să vă relaxați, cu multă liniște și spațiu verde, în care, stând în hamac sau balansoar, să admirați priveliștea, aici este locul cel mai potrivit! Curățenie ireproșabilă, mic dejun delicios, cu produse tradiționale, și meniu a la carte pentru celelalte mese. Nota 10 pentru tot, si, nu în ultimul rând, gazdelor amabile, zâmbitoare și gata în orice moment sa satisfacă cerințele turistilor. Recomand și sper sa ne întoarcem cât mai curând!
Răspunsul unității:
Va multumim! si ... Va asteptam! CBV
   Ana Alistar din Iasi
nota: 10
schedule 08.09.2022
Camerele sunt foarte curate si in fiecare se gasesc obiectivele pe care le poti vizita in zona, mic dejunul este delicios si diversificat, am primit chiar si desert, iar gazda este foarte amabila si primitoare. Este aproape de punctele de interes, foarte linistit si spatios. De asemenea, daca mai doriti informatii despre atractiile turistice, doamna de aici vi le ofera cu cea mai mare placere.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim! CBV
   Priocop Bogdan din Valea Adâncă
nota: 10
schedule 08.09.2022
Personal minunat, locație superbă! Mâncarea foarte, foarte bună și multă!! Camerele foarte curate și spațioase, locația foarte bună poziționată! În cameră găsiți obiective de vizitat, gazda te ajuta în a alege pe unde să vizitezi, curtea este foarte mare și foarte spațioasă.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim! CBV
   Condac Marian din Galati
nota: 10
schedule 20.08.2022
Camere foarte curate, mari, AC functional, liniste, parcare mare, curte interioara uriasa, dotata cu multe foisoare, leagane etc. Totul a fost exact ca in imaginile folosite pentru descriere. Gazde primitoare (rezervarea am efectuat-o in ultimul moment), amabile, calde si foarte prietenoase. O vacanta cu adevarat reusita!
Răspunsul unității:
Vă multumim! CBV
   Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.02.2022
Exceptional de la sosire la plecare, curatenie ireprosabila, cald in camere dupa pofta fiecaruia, liniste, intimitate, spatiu extraordinar in exterior si interior, loc de joaca mare, gazde deosebite si primitoare, mincare delicioasa, cadru natural deosebit cu padure, apa si mult spatiu, foisor exterior.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim! CBV
   Ionut Popescu din Slobozia
nota: 10
schedule 02.08.2021
Am fost cazati 6 nopti, initial am avut rezervat doar 4, dar ne a placut asa mult incat am decis sa prelungim sejurul cu inca doua nopti.

Totul este la superlativ, curte mare cu foisoare si sezlonguri locuri dedicate pentru joaca etc.

Proprietarii extrem de amabili, focusati pe multumirea celor care le calca pragul.

Am primit harti si indrumari pentru vizitarea zonei si recomandari de restaurante unde se manaca foarte bine.

A fost probabil cel mai frumos concediu de pana acum!
Răspunsul unității:
Suntem onorați de aprecierile dvs. Multumim! CBV
   Constantin Malcau din Iasi
nota: 10
schedule 18.05.2021
Conditii foarte bune de cazare, camerele fiind foarte curate. Mancarea cu speficic local a fost extraordinar de gustoasa de la aperitive, pana la sarmale si ciorba din carne de miel (vizita a fost facuta in perioada Pastelui). Gazdele au fost primitoare.
Răspunsul unității:
Va multumim! CBV
   Bari Biulent din Constanta
nota: 10
schedule 19.02.2021
Casa Bradul din Voronet, o locatie excelenta, in adevaratul sens al cuvantului. Sejurul a fost exact cum ne-am fi dorit sa fie. Vedere spre munte, aer curat, liniste, parcare interioara generoasa, curatenie exemplara in camera, iar mancarea delicioasa. Gazdele s-au dovedit a fii primitoare si orientate spre satisfacerea nevoilor turistilor.

Locatia este amplasata in centrul obiectivelor turistice pe care ni le-am propus sa le vizitam cu masina (Manastirea Putna, Chilia lui Danil Sihastru, Manastirea Voronet, Salina Cacica, Cetatea de scaun din Suceava, plimbarea cu snowmobilul in creierii muntilor). Locatiile de vizitat sunt multiple, iar gazdele va pot indruma. Multumim frumos!
Răspunsul unității:
Va multumim! CBV
poze recenzie
   Odobescu Claudia din Bacau
nota: 10
schedule 31.01.2021
A fost minunat: gazde primitoare, discrete, mancare buna, multa si gustoasa, camere mari, curate si calduroase. Multumim mult!
Răspunsul unității:
Si noi va multumim! CBV
   Mihaela din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 02.09.2020 - 04.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-a placut totul: curatenia din camere, curtea frumos amenajata, peisajul de vis.
Răspunsul unității:
Multumim! O sa va asteptam cu drag! CBV
poze recenzie
   Natalia din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 04.09.2020 - 07.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare, camere curate, curtea frumos amenajata, liniste si peisaj de vis. Locatie perfecta pentru familii cu copii.
Răspunsul unității:
Multumim! Si noi va asteptam cu drag! CBV
   Ionela din Tulcea
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 30.04.2020.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Implicarea administratorului si informatiile detaliate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt pentru ca nu am mai ajuns
Răspunsul unității:
Multumim! Speram sa ne si cunoastem candva, va asteptam cu alta ocazie! CBV
   Ioana I din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 27.10.2019 - 29.10.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curtea sptioasa, gratarul amenajat, camere curate .
thumb_down
Aprecieri negative:
Nici o nemultumire.
Răspunsul unității:
Va multumim! CBV
   Oana O din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2019 - 19.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O experiență minunată.
Această casă se remarcă prin curățenie, liniște, grijă pentru turiști, mult interes și devotament din partea gazdelor pentru oaspeții ce le trec pragul. Pentru noi Casa Bradul a fost acasă și dacă obligațiile de zi cu zi nu ne-ar fi amintit că vacanța s-a sfârșit, cu siguranță am fi rămas multe zile în acest loc.
Aici veți fi tratați cu bun simț, respect și atenție, valori ce sunt din ce în ce mai rare.
Felicitări proprietarilor care s-au dovedit gazde perfecte și ospitaliere!
Răspunsul unității:
Suntem onorati ca v-am cunoscut si multumim de cuvintele frumoase!
   Catalin din Iasi
nota: 9.5
schedule sejur: 15.06.2019 - 17.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație, curățenie, curtea exterioara, facilități, ospitalitatea proprietarilor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Minusuri: lipsa mini frigider în camera.
De imbunatatit: poate o piscina.
Răspunsul unității:
Multumim! CBV
   Roxana R din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 07.02.2019 - 08.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este noua, nu are nici un an de la deschidere.
Spatiu pentru barbeque pt cine doreste, curte interioara unde copiii pot sa se joace, daca e zapada, pentru copii este un paradis. Locurile de parcare sunt suficiente, in curtea interioara a pensiunii. Distanta fata de partie de cinci minute cu masina si 30 min pe jos, daca vreti sa faceti putina miscare.
Gazda, dna Bianca, este mai mult decat primitoare. Ne a incantat papilele gustative cu micul dejun absolut demential, cu produse naturale( ceea ce pentru noi a fost exact ce ne doream caci eram si cu fetita ).
Micul dejun este foarte bogat, si doamna se straduieste sa varieze in fiecare dimineata. Produsele servite sunt naturale, fetita mea a savurat copios friganelele gatite de dna Bianca, precum si clatitele, dar si laptele de vacuta proaspat cu cerealele preferate, branza proaspata, etc.
Am fost primiti foarte calduros si am beneficiat si de sfaturi privind locurile de vizitat, atat cele foarte cunoscute cat si cele mai putin cunoscute. Gazda se informeaza permanent pentru a putea oferi turistilor informatii cat mai complete.
Pensiunea dispune de tipuri variate de camere, de la apartament cu doua dormitoare pana la camere single, deci spatiul de cazare este ideal atat pentru familiile cu copii cat si pentru grupuri.
Jos, in spatiul amenajat cu mese, serveam micul dejun sau ne petreceam seara jucand carti si, in cazul in care nu reuseam sa facem aprovizionarea, contra cost, aveam la dispozitie apa, sucuri, etc.
Noi ne am simtit foarte bine si ne vom intoarce cu mare placere.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista
Răspunsul unității:
Multumim! Va asteptam sa reveniti! CBV
   Sorin din Bacau
nota: 9.83
schedule sejur: 15.02.2019 - 17.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea foarte curata, aproape de pârtie, de mânăstirea Voroneț.
thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul aspect cu care nu suntem de acord este că accesul la grătar este contracost. La câte pensiuni am fost accesul era inclus în prețul cazării chiar dacă era mai mic.
Răspunsul unității:
Mulţumim de aprecieri! CBV
Notă: In descriere, pentru transparenţă, sunt menţionate serviciile care implică costuri suplimentare.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0743 118 833
WhatsApp
Apel/SMS