Camere
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Bradul Voroneț din Voroneț grade grade grade grade

Voroneț, str. Voroneț, nr. 19 -
la aproximativ 4.5 km de centrul localității Gura Humorului

2 x Cameră Dublă Economy

Capacitate: 2 adulți
Baie: proprie
Suprafață: 16 m2
Facilități: TV, cabină de duș, canale TV prin cablu, coș de gunoi, dulap sau garderobă, frigider, hărtie igienică, izolare fonică, lenjerie de pat, masă, pardoseală cu parchet melaminat, plasă țânțari, prosoape, săpun/gel de duș, umerașe pentru haine, uscător de păr, camera este dotată cu pat dublu matrimonial de 160/200. un copil cu vârsta sub 6 ani poate dormi gratuit cu părinții, la cererea acestora.

1 x Cameră Twin Economy

Capacitate: 2 adulți
Baie: proprie
Suprafață: 13 m2
Facilități: TV, cabină de duș, canale TV prin cablu, coș de gunoi, dulap sau garderobă, frigider, hărtie igienică, izolare fonică, lenjerie de pat, masă, pardoseală cu parchet melaminat, plasă țânțari, prosoape, săpun/gel de duș, umerașe pentru haine, uscător de păr, camera este dotată cu două paturi de o persoană 90/200.
Camera nr. 1:

1 x Cameră Dublă Standard

Capacitate: 2 adulți
Baie: proprie
Suprafață: 16 m2
Facilități: TV, cadă, canale TV prin cablu, coș de gunoi, dulap sau garderobă, frigider, hărtie igienică, izolare fonică, lenjerie de pat, masă, pardoseală cu parchet melaminat, plasă țânțari, prosoape, săpun/gel de duș, umerașe pentru haine, uscător de păr, vedere spre munte, camera este dotată cu pat dublu matrimonial de 160/200. un copil cu vârsta sub 6 ani poate dormi gratuit cu părinții, la cererea acestora.
Camera nr. 1:

1 x Cameră Dublă cu balcon

Capacitate: 2 adulți
Baie: proprie
Suprafață: 13 m2
Facilități: TV, balcon, cabină de duș, canale TV prin cablu, coș de gunoi, dulap sau garderobă, frigider, hărtie igienică, izolare fonică, lenjerie de pat, masă, pardoseală cu parchet melaminat, plasă țânțari, prosoape, săpun/gel de duș, umerașe pentru haine, uscător de păr, vedere spre curtea interioară, vedere spre grădină/curte, vedere spre munte, vedere spre râu, camera este dotată cu pat dublu matrimonial de 140/200.
Camera nr. 1:

1 x Cameră Dublă superioară

Capacitate: 2 adulți
Baie: proprie
Suprafață: 15 m2
Facilități: TV, balcon, cabină de duș, canale TV prin cablu, coș de gunoi, dulap sau garderobă, frigider, hărtie igienică, izolare fonică, lenjerie de pat, masă, pardoseală cu parchet melaminat, plasă țânțari, prosoape, săpun/gel de duș, umerașe pentru haine, uscător de păr, vedere spre curtea interioară, vedere spre grădină/curte, vedere spre munte, vedere spre râu, camera este dotată cu pat dublu matrimonial de 160/200. un copil cu vârsta sub 6 ani poate dormi gratuit cu părinții, la cererea acestora.
Camera nr. 1:

2 x Cameră Triplă Family

Capacitate: 2 adulți
Baie: proprie
Suprafață: 19 m2
Facilități: TV, cabină de duș, canale TV prin cablu, coș de gunoi, dulap sau garderobă, frigider, hărtie igienică, izolare fonică, lenjerie de pat, masă, pardoseală cu parchet melaminat, plasă țânțari, prosoape, săpun/gel de duș, umerașe pentru haine, uscător de păr, camera este dotată cu un pat dublu matrimonial de 160/200 și un pat de o persoană 90/200. camera poate găzdui o familie cu doi copii dacă cel puțin unul are sub 6 ani.

1 x Cameră Cvadruplă Family

Capacitate: 2 adulți
Baie: proprie
Suprafață: 25 m2
Facilități: TV, cabină de duș, canale TV prin cablu, coș de gunoi, dulap sau garderobă, frigider, hărtie igienică, izolare fonică, lenjerie de pat, masă, minibar, plasă țânțari, prosoape, săpun/gel de duș, umerașe pentru haine, uscător de păr, vedere spre munte, camera este dotată cu două paturi matrimoniale 160/200.
Camera nr. 1:

1 x Garsonieră Family 3

Capacitate: 2 adulți
Baie: proprie
Suprafață: 21 m2
Facilități: TV, cabină de duș, canale TV prin cablu, coș de gunoi, dulap sau garderobă, frigider, hărtie igienică, izolare fonică, lenjerie de pat, masă, pardoseală cu parchet melaminat, plasă țânțari, prosoape, săpun/gel de duș, umerașe pentru haine, uscător de păr, camera dispune de bucătărie proprie utilată - un plus de confort în cazul familiilor cu copil mic.
Camera nr. 1:

1 x Garsonieră Family 4

Capacitate: 2 adulți
Baie: proprie
Suprafață: 22 m2
Facilități: TV, balcon, cabină de duș, canale TV prin cablu, coș de gunoi, dulap sau garderobă, frigider, hărtie igienică, izolare fonică, lenjerie de pat, masă, pardoseală cu parchet melaminat, plasă țânțari, prosoape, săpun/gel de duș, umerașe pentru haine, uscător de păr, vedere spre curtea interioară, vedere spre grădină/curte, vedere spre munte, camera dispune de bucătărie proprie utilată - un plus de confort în cazul familiilor cu copil mic.
Camera nr. 1:

1 x Apartament Family

Capacitate: 2 adulți
Baie: proprie
Suprafață: 25 m2
Facilități: TV, balcon, cabină de duș, canale TV prin cablu, coș de gunoi, dulap sau garderobă, frigider, hărtie igienică, izolare fonică, lenjerie de pat, masă, pardoseală cu parchet melaminat, plasă țânțari, prosoape, săpun/gel de duș, umerașe pentru haine, uscător de păr, vedere spre grădină/curte, vedere spre munte, vedere spre râu, apartamentul dispune de două dormitoare, fiecare cu câte un pat matrimonial: unul de 160/200, celălalt de 140/200.
Camera nr. 1:
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0743 118 833
WhatsApp
Apel/SMS