adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa Aura din Voronet

Voronet , nr. 249 (la aprox. 4.5 km de centrul loc. Gura Humorului)  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu tânăr
Familie cu copii mici
Grup

Recenziile casei Aura din Voronet


   Octavian S. din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 20.07.2015 - 24.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitionare foarte buna a pensiunii,proprietarii super oameni,conditii excelente!
   Costin din Bucuresti
nota: 9.7
schedule sejur: 03.09.2014 - 04.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este pozitionata foarte bine, usor de ajuns, dar intr-o zona linistita, cu multa verdeata si o priveliste frumoasa in apropierea unui parau. Camerele spatioase, foarte curate, grupuri sanitare curate, bine igienizate, spatioase. Mobilier mai mult decat decent, saltele paturilor foarte bune, pernele la fel, printre putinele pensiuni unde am dormit ca acasa.
   Luminita D. din Iasi
nota: 7.5
schedule sejur: 21.07.2014 - 26.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost la aceasta pensiune in a doua jumatate a lunii iulie 2014, perioada ploioasa si putine momente de vara autentica.
Personalul (proprietarii, sot-sotie) foarte dragut si discret. Camerele foarte curate, chiar daca covoarele sunt mai vechi. Camerele de la etajul 1 unde am stat noi au grup sanitar propriu, cu instalatie sanitara impecabila si cu apa calda non stop. Televizorul din camera este unul foarte mic, amplasat pe un dulapior departe de pat si la care este greu de vazut scrisul. Cele 3 camere de la etajul 1 sunt aranjate radial in jurul unui gol central care da afara intr-o veranda cu frigider, locuri de servit care ceva si muscate frumoase. Cabana este amplasata la liziera unei paduri de brazi, cu o curte mare si locuri de parcare in siguranta si in care se gasesc amenajate mai multe locuri de servit masa, inclusiv un foisor dotat perfect pentru o petrecere de grup si un gratar cu lemne. In imediata apropiere se afla raul Voronet si un tapsan ce dau un farmec deosebit ambientului. In imediata vecinatate se afla Complexul Voronet Rezidence unde se poate servi masa. Manastirea Voronet este la 40-45 minute de mers pe jos, pe un drum sapat pentru canalizare si care nu are trotuare pentru pietoni. Mai departe de manastire se poate vizita Schitul `Daniil Sihastru`, foarte pitoresc si linistit. Pe soseaua ce trecu prin fata cabanei se poate merge spre Baza de Agrement Arinis, foarte bine dotata, unde se poate inota, merge pe bicicleta, alerga si in final se poate servi si masa cu diverse specialitati si preparate. Pentru perioadele de weekend am inteles ca se poate beneficia si de un teleferic, in zona unei partii de schii. Se pot face, de asemenea, si 1-2 trasee montane. In concluzie, recomand aceasta pensiune tuturor celor care vor sa petreaca un timp de odihna si relaxare in conditii foarte bune, si la un raport calitate/pret de nota 10.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nemultumiri nu avem iar eventualele sugestii se pot extrage din prezentare.
   Daniel B. din Craiova
nota: 9.2
schedule sejur: 29.06.2014 - 03.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele au fost f. Amabile si discrete pe tot parcursul celor 4 zile petrecute la pensiune.
CONTACT UNITATE
Aurelia Apostol
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,