Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Alin din Voroneț

Voroneț, aleea Voroneț, nr. 281 -
la aproximativ 4.5 km de centrul localității Gura Humorului
Nota 10 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Budala Marius din Galati
nota: 10
schedule 06.08.2022
Am fost cazati trei nopti. Veneam dupa o experienta neplacuta si am gasit aici ceea ce ne-am dorit, verdeata, amabilitate si un peisaj foarte frumos. Camerele sunt mari, livingul spatios, bucataria si zona de gratar bine utilate. Cabana este linistita, iar zona de verdeata din fata este nemaipomenita. Gazdele sunt foarte amabile, discrete si foarte saritoare. Speram sa revenim curand.
   Irina Tirpescu din Pascani
nota: 10
schedule 27.03.2022
La cabana Alin gasiti confort, liniște și relaxare. Bucatarie complet utilată, living spațios, 4 camere fiecare cu baie proprie, curățenie exemplara, gazde foarte primitoare, deschise, amabile si, totodata, discrete. Curtea foarte frumos organizata: foisor cu mese, bănci, gratar (acoperite și protejate de vânt/curent), leagăn și un loc de joaca complet pentru copii (inclusiv biciclete, tobogan). Nu ratați plimbarea cu trasura! Este o experiența deosebita și așa veți avea ocazia sa-l cunoasteti pe tatăl gazdelor, un om care ne-a rămas la suflet! Raport calitate/preț excepțional!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va mai așteptăm cu drag.
   Cristian Anton din Iasi
nota: 10
schedule 30.01.2022
Super fain, 4 camere duble cu bai proprii, geam la baie, cabina dus, 3cam la etaj cu balcon din care o camera mai mare și o camera la parter, living jos la întrare, cu tv, bucaterie cu doua frigidere, aragaz, cuptor cu microunde, căldură, apa calda, liniște, e al doilea plan de la strada cu vedere spre munte, toate utilitățile în bucătărie. Furculițe, pahare, farfurii, oale și altele, foarte curat. Felicitări, proprietarii super, nu te deranjează dar nici noi nu trebuie să deranjam în exces, afara foișor cu bănci, grătar, poți face și la ceaun, leagăn, topogane, loc de joaca pentru copii cu jucării, parcare în fata.
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va mai așteptăm cu drag
   Anton Valeriu din Iași
nota: 10
schedule 30.01.2022
Foarte frumos, totul nou, extrem de curat, proprietari foarte deschiși, peisaj deosebit, dotări pentru toate gusturile în bucătărie și pe afară. Am ajuns acolo toate erau pregătite: cald în casă, afară curățat zăpada, la grătar lemne crăpate. Felicitări proprietarilor pentru implicare și munca depusă!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va mai așteptăm cu drag
   Dogarescu Elena din Braila
nota: 10
schedule 09.10.2021
Un loc din care nu ne mai venea sa plecam.

Gazda foarte amabila, curatenie exemplara, spatiu suficient de mult pentru activitati, bucătărie dotata.

Un loc linistit, ideal pentru relaxare si odihna. Am fost primiti chiar si la orele 21 si totul fost perfect.
   Claudiu din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.10.2021
Am fost cazat 2 nopti aici in luna octombrie. Un loc superb.

Priveliste minunata, liniste, curatenie, gazde primitoare, foarte aproape de obiective. Bucataria utilata. Foisor foarte frumos. Loc de joaca.

In fata pensiunii este un teren foarte mare unde copiii se pot juca fara grija masinilor. Nimic de reprosat. Totul la superlaiv.
   Ionescu Mioara din Popesti Leordeni
nota: 10
schedule 30.07.2021
Totul la superlativ: curatenia de nota 10, gazdele de nota 10, privelistea de vis. Am fost doua familii si am inchiriat toata pensiunea, ne-am simtit ca acasa.. Domnul Ovidiu si doamna Mihaela au facut totul pentru a avea o sedere cat mai placuta, iar despre tataie (tatal domnului Ovidiu) care are o caleasca pentru plimbari prin Voronet, nu pot spune ce om e. Minunat, totul a fost minunat.
   Cretu Diana din Botosani
nota: 10
schedule 23.02.2021
Este intr-o zona linistita, cu un peisaj superb (in fața cabanei sunt munti si un râu) si curatenie de nota 10, la fel cum sunt si proprietarii. Camere spatioase, curate si foarte calduroase, in curte un gratar, balansoar si loc de joaca pt. copii.
poze recenzie
CONTACT
Zuz Mihaela
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Zuz Mihaela
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0746 835 895
WhatsApp