Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Alpenhaus din Voineasa grade grade grade

Voineasa, sat Valea Măceșului, str. Valea Măceşului, nr. 19 -
Nota 10.0 / 19 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ionuț Voicu din Mărunței
nota: 10
schedule 02.01.2024
Este cea mai buna cazare din ultimii ani, asta datorându-se locației, curățeniei, confortului și gazdelor.
O locație de vis! liniste, aer curat, peisajul incredibil. Camerele sunt la mansarda, fiecare cu baie proprie. Proprietarii pun accentul pe curățenie și confort. Bucătăria super utilată fiind dotată cu absolut tot ce ai nevoie, foarte curata și ea. O curte excepțională, foarte curată și mare. Răul lotru curge exact pe lângă pensiune, o minunată locație pentru refacere și relaxare.
gazdele de nota 100, de ajutor și foarte amabile. Ne-am simțit foarte bine, atât noi adulții, cat si cei mici. O sa revenim cu siguranță!
   Vali Voicu din București
nota: 10
schedule 21.04.2023
Gazdele extraordinara, camere curate, cu baie proprie, living mare, bucătărie dotată cu absolut tot ce e necesar. O curte excepțională, foarte curată și mare. Merită încercat, răul Lotru curge exact pe lângă pensiune, o minunată locație pentru refacere și relaxare. Natură pură.
   Sorin Corbeanu din București
nota: 10
schedule 27.02.2023
Este cea mai buna cazare din ultimii ani. Camerele sunt la mansarda, fiecare cu baie proprie. Proprietarii stau la parter și etajul 1, dar nu au fost probleme. Nu ne-au deranjat nicio secunda. Accesul la camere se face pe scara exterioara, fără legătură cu proprietarii. Camere curate și aranjate. Bucătăria super utilata. Foarte curata. Revenim și la vară (la piscina).
Răspunsul unității:
Vă mulțumim că ați ales alpenhaus pentru sejurul dumneavostră de 4 zile. Vă mulțumim pentru aprecieri și cuvintele frumoase scrise mai sus cu promisiunea că vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă oferii o vacanță de neuitat.
   Vlad Cristina din Craiova
nota: 10
schedule 29.01.2023
O locație de vis! Liniste, aer curat, camere foarte curate, bucătăria complet utilata, cu tot ceea ce este nevoie. Gazdele de nota 10, ne-am simțit foarte bine, atât noi adulții, cat si cei mici. O sa mai revenim, cu siguranță, si cu alte ocazii!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru că ați ales locația noastră și vă așteptăm cu mare drag și cu alte ocazii.
   Adurnoae Laura din Constanța
nota: 10
schedule 31.08.2022
Am petrecut 3 nopți și 4 zile superbe... totul este foarte curat, bucătăria utilata complet, curte mare frumoasa și curata, piscina superba... proprietarii foarte atenti si foarte draguti. Recomand cu tot dragul și încrederea, vom reveni, nota 10 pt tot!
   Tibulca Cosmin din Arad
nota: 10
schedule 26.07.2022
Un loc foarte frumos, unde merita sa evadezi cateva zile departe de canicula din marile orase. Situata intr-un cadru natural superb, la vila Alpen te simti ca acasa. Camerele sunt curate si, foarte important, vara racoroase... am dormit foarte bine aici. Bucataria este utilata cu tot ce ai putea avea nevoie; exista loc de joaca pentru copii, foisor de gratar foarte bine amenajat; piscina este superba, adancimea apei este de 1,10 m, ceea ce o face perfecta si pentru cei care nu stiu sa inoate. Ne-am inteles foarte bine cu proprietarii, oameni de calitate, care se ocupa atent ca lucrurile sa fie in regula si pe care profit de ocazie sa ii salut. Vom mai reveni, cu siguranta, aici. Cu stima, Cosmin Tibulca - Arad.
   Iordache Mihai din Roata De Jos
nota: 10
schedule 21.07.2022
O locație cu adevărat de nota 10, bucătarie cu tot ce ai nevoie, camerele aerisite, iar curtea și piscina sunt wow, proprietarii sunt niste persoane foarte sociabile, cu siguranță vom mai reveni la această locatie. Domnul Nelu, 10 pentru cuțite, foarte bine ascutite.
   Tania din Buftea
nota: 10
schedule 04.07.2022
Am fost a doua oara la aceasta cazare cu acelasi grup de prieteni, a fost totul foarte ok, piscina curata, am prins vreme buna, gazde de nota 100. Nimic de reprosat, cu siguranta vom mai merge. Recomand cu toată increderea!! Nu ne-a lipsit absolut nimic.
   Stefan Liviu din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule 08.05.2022
Totul este curat, îngrijit și utilat complet! Este primul loc in care am găsit absolut tot ce ne-a trebuit și este prima data când ni s-a părut ca am stat prea puțin intr-o locație. Ne-am relaxat cu adevărat! Recomand cu mare încredere aceasta locație, atât pentru peisaj și zona, cât și pentru ospitalitatea proprietarilor! Felicitări!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Tania din Buftea
nota: 10
schedule 25.04.2022
Pozele reflecta realitatea, bucatarie complet echipata, nu lipseste nimic, camerele super ok. Am petrecut Pastele cu un grup de prieteni si totul a fost exemplar, nimic de reprosat. Curatenie, liniste, peisaj crumos, curte mare. Felicitari gazdelor!
   Covic C din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 09.10.2020 - 11.10.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie exemplară, dotarea bucătăriei cu absolut tot ce este necesar și chiar mai mult, zona superba, gazde primitoare.
poze recenzie
   Ion I din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 05.09.2019 - 08.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Plusuri: locatia, gazdele, interiorul curtii facut cu mult gust, iar un mare plus este gratarul impecabil,...Domnul Nelu este un om gospodar, atent, si are o buna viziune asupra propriei afaceri.
O buna impresie sticla de apa din camera. Poate in top 10 din cele ai faine pensiuni din Romania.
thumb_down
Aprecieri negative:
Niciunul
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru cuvintele frumoase. Ne bucuram din suflet ca va-ti simtit bine in locatia noastra si va asiguram ca vom face tot ce ne sta in putinta, pentru a inbunatati confortul si serviciile, spre a va asigura sejururi cat mai placute. Va asteptam din nou cu mare drag.
   Mihaela din Rm. Valcea
nota: 10
schedule sejur: 07.07.2019 - 11.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este dotata cu tot ce ai nevoie pentru o vacanta cu copiii, vila este curata si ingrijita, totul arata in realitate exact ca in poze, proprietarul pensiunii este primitor si de ajutor. Abia astept sa revin!
Răspunsul unității:
Va multumim, si va asteptam oricand cu mare drag.
   Dumitru din Mangalia
nota: 10
schedule sejur: 16.11.2018 - 19.11.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Grija deosebita a gazdelor pentru oaspeți.
poze recenzie poze recenzie
   Mihai din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 09.11.2018 - 11.11.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenia,dotarile din bucatarie,mobila noua din camere,pozitia vilei ,comportarea gazdelor.
   Petrica P din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2018 - 17.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O oaza de liniste, gazdele primitoare, camera curata, bucataria frumoasa si utilata corespunzator. Vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
A fost totul ok deci nu am nemultumiri.
Ar fi perfect daca pensiunea ar oferi mic dejun
   Columb din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.08.2018 - 17.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Va recomand cu căldură aceasta casa,este nou făcută cu bun gust si lucruri de calitate,curățenie impecabil,foarte bine plasată langa răul Lotru care este minunat.Nu ai nevoie de nimic,este ultilata complet cu vesela ,masina de spălat,cuptoare,muzica,am gasit chiar si jucării pt copil.Gazda mai mult decat primitoare si gata sa.ti sara in ajutor cu orice.Nu te deranjează deloc,ai intimitate si te poti relaxa in liniste.
Are o curte foarte spatioasa cu gazon iar pe timp de vară este umbra la terasa si grătar unde majoritatea își petrec mai mult timp.
Cu siguranta vom reveni!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista!
poze recenzie poze recenzie
   Constantin C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 02.08.2018 - 03.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Excelent! Locatie perfecta, liniste, gradina spatioasa, potrivita pentru orice tip de activitate recreativa, camere frumos amenajate, confortabile, bucatarie utilata ca acasa, curatenie, toate acestea fiind oferite de gazde minunate, atente la nevoile noastre. Multumim, vila Alpen!
poze recenzie poze recenzie
   Daniela din Fălticeni
nota: 10
schedule sejur: 21.07.2018 - 23.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj minunat. Totul este curat în cameră, baie, bucătărie, curte. Bucătărie dotată cu tot felul de ustensile. Grătar în curte. Gazde primitoare gata oricând să te ajute cu orice. Totul a fost la superlativ. O recomand tuturor celor care vor sa - și petreacă concediul într - un loc liniștit.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Florina
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Florina
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0761 367 459
WhatsApp
Apel/SMS