adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Stefanescu din Voineasa

comuna Voineasa , sat Voineasa, str. I. Ghe. Duca, nr. 144  
​Capacitate: 8 adulți în 4 spații de cazare.
Pensiunea Ştefănescu vă oferă o vilută cu două dormitoare, bucătărie, baie și living, iar în corpul alăturat un apartament la mansardă cu două dormitoare baie și terasă. Parcare, foișor, grătar, loc de joacă pentru copii.

Voineasa, localitate atestată documentar la 5 iunie 1520, este situată în bazinul central al Văii Lotrului, la 38 km de Brezoi și 75 km de Râmnicu Vâlcea, la altitudinea de 600 m.

Peisajul feeric, aerul pur și ozonat, cu esențe volatile de rășinoase, ospitalitate gazdelor, multiplele posibilităti de recreere, fac din sejurul dumneavoastră, petrecut la Pensiunea Ştefănescu, amintiri de neuitat.

Pensiunea Ştefănescu este situată la 30 km de Ski Resort Transalpina, vă vor așteaptă cele mai ospitaliere gazde din Valea Lotrului, pentru a petrece un sejur de vis la pensiunea noastra.


Obiective turistice în Voineasa:

Pârtia Transalpina:
In zonă Lacului Vidră (Ski Voineasa) pe vârfurile ce depăsesc 2000 m inăltime, zăpada persistă pană în luna mai. în imediată apropiere, la Obârșia Lotrului se află intersecția cu Transalpina cea mai inaltă șosea din România.

Lacul Jidoaia:
Barajul Jidoaia se situează în Munții Lotrului, la 16 kilometri nord de stațiunea Voineasa, pe cursul Jidoaiei, afluent al Voinesitei.

Lacul Balindru:
Se situează la nord-est de barajul Vidră, la confluența Lotrului cu Balindru. Cele 2 lacuri de acumulare sunt unite printr-un drum cu aspect forestier

Lacul Vidră:
Lacul Vidră este situat la cea mai mare altitudine din România, este cel mai mare lac din cadrul amenajării hidroenergetice Lotru-Ciunget.

Cheile Latoritei:
Aici veți fi fermetati de frumusețea locului, intermediază accesul spre Cascadă Apa Spânzurată, Cascadă Moară Darcilor, Piatră cu Găuri, Lacurile Petrimanu și Galbenu sau Peșteră Muierii.

Peșteră Laptelui:
Peșteră Laptelui este faimoasa pentru galeria unică, lungă de 87 m, ușor de parcurs. La capătul galeriei se află un bazin cu apa rece.

Hidrocentrală de la Ciunget:
Este o hidrocentrală subterană situată în județul Vâlcea, la o adâncime de 2km, proiectată pentru a intră în funcțiune în situații de criză ale țării, când nevoia de electricitate este mare. Se aprovizionează din lacul de acumulare Vidră.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less

Facilități unitate:

 • check frigider in unitate
 • check internet wireless
 • check parcare
 • check gradina/curte
 • check acces la bucatarie
 • check terasa
 • check ferma proprie
 • check foisor in curte
 • check gratar/barbeque
 • check living
 • check loc amenajat de joaca

Facilități camere:

 • check internet in camera
 • check incalzire centrala
 • check camera cu TV

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
CONTACT UNITATE
Irina Ştefănescu
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,