Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Iubea - Viștea Mare din Viștișoara

Viștișoara, str. Viștea Mare, nr. 29A -
la aproximativ 3.0 km de centrul localității Sâmbata de Sus
   Taras Silvia din Slobozia
nota: 10
schedule 29.12.2022
Recomand, cu caldura. Totul este la superlativ, liniste, curatenie si gazde primitoare. Recomand pentru iubitorii de natura. Bucataria este mare, dotata cu tot ce este necesar, foisorul este acoperit, au un gratar mare si ceaun. Camerele sunt spatioase, livingul este primitor si luminos. Cu siguranta, o sa mai revenim. In plus, sunt multe atractii turistice.
   Razvan Tuta din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.12.2022
Excelenta pentru iubitorii de aer curat și liniște. Cabana este dotată exact că în descriere și arată exact că în poze. Recomand cu toată încrederea. voi merge ori de câte ori o sa am ocazia. Pe lângă cabană curge și un râu, unde vara se poate ține berea la rece.
poze recenzie
   Andreea Cristina din Sinoie
nota: 10
schedule 02.05.2022
Unul dintre locurile mele preferate. Liniștit, peisaje frumoase și aer curat. Rămâne pe lista pentru un sejur minunat. Cu siguranță voi reveni cu drag!
   Andreea din Caplan
nota: 9.83
schedule 02.05.2022
Faptul ca revin pentru a 3-a oară demonstrează ca iubesc acest loc. Un loc liniștit, amenajat frumos și înconjurați de o priveliște minunata! Multumim pentru ospitalitate! ❤️
   Radu din Brasov
nota: 10
schedule 03.04.2022
Un loc minunat pentru relaxare. Este o cabana utilata cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare. Copiilor le-a plăcut foarte mult, deoarece au avut loc de joacă. Dacă îți dorești să scapi de gălăgia și forfota orașului, acesta este un loc potrivit.
   Ada V. din Cluj-napoca
nota: 9.67
schedule 29.08.2021
O cabana foarte frumoasa in inima munților. Camere luminoase in care se doarme foarte bine, living cu spațiu suficient pt. grupuri. Niste probleme cu apa.
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.08.2021
O locatie minunata, bine utilata cu tot ce este necesar la bucatarie, spatii generoase de luat masa atat in interior cat si in exterior, curatenie, gazde primitoare, curte frumos amenajata.

Priveliste frumoasa.

Cabana este perfecta pentru un grup de prieteni care doresc sa se bucure de natura.
   Caplan Andreea din Sinoe
nota: 9.5
schedule 16.07.2021
O gazdă excelentă și un loc pentru un sejur minunat!

Liniștit, priveliște frumoasa și cabana foarte spațioasă!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Adriana Catoiu din Fagaras
nota: 10
schedule 09.07.2021
Cabana situata in mijlocul naturii este locul perfect pt. a trece un weekend cu prietenii departe de agitatia orasului. Cabana este curata, spatioasa, dotata cu toate cele necesare, de la aragaz la masina de spalat vase. Curtea este spatioasa, loc mare cu verdeata, barbeque, loc de joaca pt copii, pe scurt, locul potrivit pt un weekend departe de oras.
poze recenzie poze recenzie
   Diana Gliga din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 10.06.2021
Weekend cu prietenii, aer curat, munte si multa voie buna. Locatia a fost super confortabila, gazdele de ajutor.
   Marin Iulia din Sibiu
nota: 10
schedule 10.06.2021
Cabana este ideala pentru a te relaxa si a iesi din cotidian. Este situata in mijlocul padurii, este dotata cu tot ce trebuie, inclusiv cu masina de spalat vase si bucatarie complet utilata, iar foisorul, gratarul si parculetul pentru copii au fost atractia principala.
   Stan Delia din Brașov
nota: 10
schedule 06.06.2021
Am închiriat aceasta cabana cu scopul unei aniversări. Cand am ajuns la locație am descoperit un loc minunat, izolat și liniștit în care te poți distra la maxim cu prietenii. Cabana este foarte bine întreținută, curată și dotată cu tot ceea ce ai nevoie, iar gazda este deosebită, ne-a oferit toate condițiile, chiar și un cadou de "bun venit" de care ne-am bucurat.
   Ovidiu din Clopotiva
nota: 9.83
schedule 02.06.2021
Un loc superb, izolat în mijlocul naturii. Asta a contat cel mai mult. Drumul forestier de câteva sute de metri a fost un pic provocator. Curtea îngrijită și frumos amenajata, BBQ încântător. Am fost foarte mulțumiți. Timpul petrecut a fost de calitate.
   Spiridon Brenda Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.06.2021
Cabana este ideala pentru un grup de prieteni. Situata in imediata apropiere a padurii, este un loc perfect pentru a te relaxa si a te bucura de liniste. Am apreciat curtea, foisorul, bucataria utilata complet (inclusiv masina de spalat vase) si gazdele primitoare.
   Alex din Brașov
nota: 10
schedule 24.05.2021
O primire călduroasă din partea gazdei. Peisaj de poveste, zonă liniștită, fără vecini, ideal pentru a petrece un weekend relaxant alături de prieteni sau familie. Gazda pune la dispoziție toate condițiile pentru a vă simți cât mai bine. Am fost plăcut surprinși.
CONTACT
Ionuț
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ionuț
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0742 809 705
WhatsApp
Apel/SMS