Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Ghiță din Vișeu de Jos

Vișeu de Jos, str. Principala, nr. 1144 -
Nota 10.0 / 11 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.72


Adaugă recenzie
   Cristian Talpos din Șimleu Silvaniei
nota: 10
schedule 23.09.2023
O locație de excepție, dotata, utilata, mobilata cu produse premium. Excelenta pentru familii cu copii. Camerele sunt mari si incapatoare. Zona de grătare e superba și foarte mare, dotata full. Gazdele sunt foarte amabile și săritoare.
Recomand cu căldură!
   Florina din Oradea
nota: 10
schedule 10.09.2023
Curățenie, liniște, foarte mult spațiu verde, locație ideală atat pentru familii cu copii cât și pentru evadare intr-un loc intim și confortabil. Camere mari, spațioase, curatenie impecabila. Proprietatea îți pune la dispoziție foișor cu toate dotările pentru grătar și nu numai, iar pentru relaxare ciubarul. Gazdele sunt persoane minunate, de nota 10.
   Gabriel din Arad
nota: 9.5
schedule 10.09.2023
O locație ideală pentru un refugiu in Maramamures, vila are mobilier nou, cu mici motive tradiționale, foarte confortabila și curată. Curtea este enorma cu mult spațiu verde, un foișor dotat cu absolut tot și un jacuzzi cu apa încălzită. Locația este ideală pentru familii cu copii sau grupuri de prieteni!
   Ionuț din Vișeu De Jos
nota: 10
schedule 10.09.2023
Locație superbă, curățenie, gazda foarte amabila și cel mai important pentru noi este ca au avut o gradina superbă, cu loc de joaca pentru copii. Foișorul complet utilat, chiar și cuptor de pizza, ciubărul senzațional. Revenim cu siguranță. Mulțumim.
   Ciprian din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 07.09.2023
Gazda noastră a fost excepțională! Ne-a întâmpinat cu căldură și ne-a făcut să ne simțim ca acasă în timpul șederii noastre. A fost mereu disponibil pentru orice intrebare am avut și a făcut tot posibilul să ne asigure o experiență de neuitat. Cu siguranță vom reveni și vom recomanda cu încredere această locatie!
Răspunsul unității:
Multumim!
   Andrei din Oradea
nota: 10
schedule 07.09.2023
Superba locatie și servicii, la fel și curățenia!!
Deține și un foișor mare și ciubar!! Recomand tuturor care doresc sa-și petreacă un weekend linistit departe de agitația orașelor! Foișorul este echipat cu tot ce ai putea avea nevoie pentru o pensiune la munte, este închis și se pot tine petrecerile și acolo.
In apropiere se afla stațiunea de ski Borsa și mocănița.
Răspunsul unității:
Multumim!
   Filip Anca din Oradea
nota: 10
schedule 07.09.2023
Pensiunea este situata intr-un loc linistit, cu multe obiective turistice in zona, este foarte curata si moderna. Spatiu verde din belsug, camere luminoase si spatioase.
Locul iti ofera tot ce ai nevoie pentru un weekend departe de jungla urbana, alaturi de prieteni si familie. Curatenia de 5*.
Recomand cu incredere locatia.
Gazda de nota 10. Recomand cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim!
   Laura din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 07.09.2023
Ne-am simțit minunat în cele 7 nopți de ședere! Gazdele amabile, ne-au ajutat cu absolut tot ce am avut nevoie, nu a lipsit nimic. Zona de grătar/ciubar a fost preferata noastră. Camerele mari, foarte curate, totul la îndemâna noastră, nu avem obiecții. Cu siguranță vom reveni și anul care urmează.
Răspunsul unității:
Multumim!
   Ionuț din Mangalia
nota: 10
schedule 07.09.2023
Mulțumim, ne-am simțit foarte bine și cu siguranța o să mai venim! O locație de poveste, primitoare, ideală pentru o vacanță dispunând de toate facilitățile, de la cuptor cu pizza până la ciubăr, iar când am gustat din “horinca “ din Maramureș și bucatele specifice zonei, nu am mai fi plecat. Foarte aproape de multele obiective turistice aflate in zona.
Răspunsul unității:
Multumim!
   Moldovan Adrian din Oradea
nota: 10
schedule 07.09.2023
Vila luxoasa. Toate camerele sunt ultra dotate, frumos amenajate. Băile sunt frumoase și dotate. Bucătăria mare si spatioasa, cu loc de luat masa. Bucătăria dispune de toate electrocasnicele necesare. Living mare și spațios. Curte mare, cu loc pentru grătar, terasa faina, ciubăr.
Răspunsul unității:
Multumim!
   Ovidiu din Pericei
nota: 10
schedule 07.09.2023
O locație superba, camerele foarte frumoase spațioase, luminoase.
Un foișor de relaxare complet utilat cu orice ai nevoie, de la frigider la cuptor de pizza si chiuvetă. Un ciubar frumos.
Locația este minunata pentru un weekend de relaxare dar și pentru distracție, iar pe lângă cazare sunt o grămadă de lucruri frumoase de vizitat.
Răspunsul unității:
Multumim!
CONTACT
Vila Ghiță
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Vila Ghiță
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0722 124 997
WhatsApp
Apel/SMS