Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Fierarul din Bucovina din Vatra Moldoviței

Vatra Moldoviței, sat Ciumârna, str. Principală, nr. 102 -
Nota 10.0 / 16 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marina Pasatoiu din Ploiesti
nota: 10
schedule 10.08.2023
Locatia este minunata, utilata cu tot ce ai nevoie, extrem de curata iar gazda o doamna cu un suflet frumos. Recomand sa incercati mancarea gatita de gazda, cu produse din propria gospodarie. De la pensiune poti ajunge foarte repede in diferite puncte turistice din zona Bucovinei. Peisajul este superb, totul este la superlativ!
Răspunsul unității:
Mulțumesc
   Panait Nicoleta din Ploiesti
nota: 10
schedule 28.09.2022
Gazdele sunt oameni minunati, conditiile de cazare excelente, mancarea foarte buna; produse din gospodaria proprie. O vacanta de vis! Multumim! Vom reveni, cu drag! Pensiunea se afla aproape de principalele obiective turistice din zona. Nu iti poti dori mai mult!
   Angela din Brasov
nota: 10
schedule 07.12.2021
O locatie foarte curata, utilata cu tot ce trebuie, cu mancare foarte buna si cu produse din gospodarie tipic bucovinene, foarte gustoase. Tanti Ioana este o bucatareasa desavarsita, oameni amabili si de omenie. Peisaj de basm, gazda Vasile un om deosebit. Discreti si omenosi.
   Maria din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.08.2021
Am facut un tur prin tara și am ajuns si in Bucovina. Ne-am simtit foarte bine la pensiunea Casa Firarului. Gazdele sunt foarte primitoare. Bunica ne-a primit cu bucate specifice zonei foarte gustoase. Curatenie. Locatia are capacitatea de 12 locuri, cu bucatarie si baie!
   Camelia Tătaru din Iasi
nota: 10
schedule 02.08.2021
Mâncare foarte foarte bună, gazdele foarte primitoare, peisaj mirific, foarte curat.

Situată la mijlocul Moldoviței și Sucevitei , accesul la toate punctele de atracție este foarte facil.

Liniștea și peisajul ideal pentru odihna.
   Sbircea Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.06.2021
O casa frumoasa si curata, exact ca si casuta bunicii. Mancarea ca acasa, buna facuta de bunica Ioana, tare vesela si harnica. Gazde primitoare.

Proprietatea se afla in apropierea tuturor manastirilor mai importante, aproape de mocanita, tiroliana La Palma.
poze recenzie
   Alina din Dorohoi
nota: 10
schedule 30.05.2021
O zonă deosebita, cu gazde de nota 10. Cazare de calitate foarte buna, camere curate, mâncare excelenta. Gazdele au fost minunate, discrete, generoase. Mâncarea cu gust chef. Un timp minunat petrecut în zona cu miros de brad si credință statornică!
   Minea Cristian Sorin din Constanta
nota: 10
schedule 22.03.2021
Zona este excelenta pentru odihna, cat si pentru punctele de interes din zona. Gazdele sunt de o generozitate specifica zonei. Confortul oferit pentru 3 adulti si doi copii si intimitatea casei cu tot confortul necesar, ne-au determinat sa ne simtim ca acasa. Datorita perioadei cu zapada, zona a fost ca din poveste. Multumim, doamna Ioana, pentru bucatele traditionale pregatite si pentru atentia acordata!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Emil Eftimie din Otopeni
nota: 10
schedule 13.03.2021
Am avut un sejur de vis, gazdele au fost exceptionale, foarte amabile si atente.

Curatenia in toata pensiunea impecabila, iar mancare de nota zece, multa si diversificata.

Ne-am simtit foarte bine, ne-am relaxat si ne-am incarcat bateriile.
   Liviu Vasile din Malu Mare
nota: 10
schedule 05.03.2021
O experienta unică. Dacă îți place rusticul sau îți este dor de răsfățul culinar al bunicii, nu ezita să petreci un sejur aici.

Camere curate și luminoase, panoramă de poveste căldură în casă și în suflete.
   Costi din Botoșani
nota: 10
schedule 11.01.2021
Cu respect pentru toți cei care o să călcați pragul acestei pensiuni vă pot spune că totul a fost conform așteptărilor, dar ce a depășit așteptările au fost gazdele.
Mamaie, așa cum i-am spus noi, este de o bunătate ce îți mângâie sufletul mai ales când mănânci bucate făcute de ea. Nu a existat mâncare cu care am fost serviți să nu ne placă, mai ales ciorbele, răciturile și plăcintele. Mamaie, fiul ei Vasile și nora sa au vrut să ne uimească cu ospitalitatea lor în fiecare zi, ne-au adus produse lactate chiar din gospodăria proprie, iar cu tot ce am fost serviți au fost produse naturale din Bucovina.
Ca puncte negative, ar fi colțarul din living care desfăcut devine o covată, lipsa televizoarelor din camere (uneori nu toată lumea dorește să vizioneze același program) și slabul semnal la telefon sau lipsa internetului. Nu o spun cu răutate, dar ar trebui făcut ceva mai mult efort în privința celor descrise mai sus.
Una peste alta, frumusețea peisajului și bunătatea gazdelor eclipsează orice mic inconvenient.
   Ana Maria din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 07.12.2020 - 09.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni minunati, gata să ajute cu tot ce ai nevoie pentru a avea parte de un sejur de vis, si o mâncare delicioasă ca la mama acasa. Spatiile de cazare sunt moderne si foarte generoase, deosebit de frumos amenajate și cu mult bun gust. Copiii s-au bucurat de prima zăpadă în curtea gazdelor noastre, si au făcut o vizita la grajduri bucurandu-se de vacute si viței.

Unul din cele mai frumoase sejururi, de unde am plecat cu prieteni noi.
   Valentin V din Botosani
nota: 10
schedule sejur: 07.09.2020 - 10.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O experienta extraordinara, cu oameni calzi si placuti, adevarati bucovineni, amabili si primitori. Cazarea a fost peste asteptari, iar mancarea pregatita in gospodaria lor, un adevarat deliciu.
poze recenzie
   Geta din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 01.09.2020 - 02.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost profund impresionată de ospitalitatea gazdelor care ne-au gătit produse tradiționale (ieșită, balmeș, sarmale si multe alte bunătăți). Locatia este foarte frumoasă, curățenie exemplara, oameni primitori, iar locația este înconjurată de peisaje deosebite.
   Predusca P din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2020 - 20.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este un loc de vis cu oameni minunati! Nu stiu ce plusuri sa enumar,deoarece totul este minunat: camerele sunt foarte frumoase,bucataria utilata cu tot ce trebuie,mancare a fost foarte gustoasa si cu specific bucovinean : bors de hribi,tocana de hribi cu mamaliguta,aperitiv constand in mezeluri de casa!Un deliciu!Nu avem cuvinte sa descriem ce au insemnat cele cateva zile petrecute aici pentru sufletul nostru,un medicament e putin spus!Daca fetita cea mica a numit-o pe dna Ioana bunicuta care face placinte bune,daca pana si un copil de 3 ani jumatate a fost impresionat,ce am putea sa mai spunem?!Iar despre peisaje daca zicem ca e raiul pe pamant,am spus totul!Din toate colturile casei,daca te uiti pe geam vezi tablouri de vis! totul E minunat! Multumim gazdelor pentru tot si ne bucuram nespus ca am cunoscut asemenea oameni!Ne vedem la anu' cu siguranta!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu prea este semnal la internet(ceea ce,sincer, nu este neaparat un minus)mai e buna o deconectare din cand in cand.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Diana din Dorohoi
nota: 10
schedule sejur: 15.02.2020 - 16.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumos! Recomand tuturor! Gazde minunate!
CONTACT
Medviciuc Vasile
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Medviciuc Vasile
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0743 211 287
Apel/SMS