Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Maximilyanis din Vatra Dornei grade grade grade grade

Vatra Dornei, str. Mihail Sadoveanu, nr. 9A -
Nota 9.81 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.87
insert_emoticon Servicii:9.88
lightbulb_outline Curățenie:9.87
weekend Confort:9.5
monetization_on Prețuri:9.87
location_on Localizare:9.87


Adaugă recenzie
   Sachelariu Ana din Iași
nota: 10
schedule 02.07.2022
A fost un sejur excelent! Pensiunea este localizata într-adevăr aproape de centru, camerele sunt confortabile si curate, iar gazda este foarte drăguță. Este ideala pentru a-ti încărca bateriile la cu aer curat de munte. Am fost cu bunica acum 5 zile si ne-am simțit foarte bine. Recomand această cazare cu mare drag!
   Popa Eugen din Constanta
nota: 10
schedule 28.06.2022
A fost totul ok, noi veneam seara înapoi la pensiune, mai greșeam drumul pe străduțele alea, dar totul a fost ok. O recomandare, sa pună la dusuul de baie suport de săpun. Are tot ce trebuie la bucătărie și spațiu ptr copii. Am fost o perioada singuri, dar și cu alte trei familii, dar nu a fost nicio problemă.
   Urechi Costel din Radesti
nota: 10
schedule 19.06.2022
O locatie frumos amenajata, cu bun gust si intretinuta, cu toate utilitățile, intr-o zona linistita. Pe langa toate acestea, proprietarul este foarte primitor si atent. Am ramas placut impresionati la toate capitolele! Probabil vom reveni in aceasta locatie!
   Andrei Danila din Florești
nota: 9
schedule 11.02.2022
Am rezervat in totalitate pensiunea pentru 2 zile. Ca si utilități am avut parte de tot ce am avut nevoie, ceea ce a fost foarte bine, iar comunicarea cu cei de la pensiune a fost foarte buna. Singurul minus real pe care l-as putea aduce, ar fi faptul ca in unele camere mirosul nu este tocmai placut. In rest totul a fost bine, caldura, livingul de jos in care va puteti aduna si sa stati, iar distanta fata de partii nu este deloc mare, cam 15 minute de mers normal. Pentru un grup ca al nostru cazarea a fost foarte buna!
   Elena P din Iasi
nota: 10
schedule 26.12.2021
Excelenta locație. Livingul spațios cu spațiu de joaca pentru copii, camere spațioase. Bucatarie mare complet utilata. Este aproape de cele 2 pârtii de ski, patinoar si parcul municipal, la câteva minute de mers cu mașina pana la supermarketurile Lidl si Kaufland. Foarte curata pensiunea. Gazdele amabile,pe toată durata sejurului ne-au întrebat dacă suntem ok.
   Macovei Paul din Iași
nota: 9.83
schedule 07.12.2021
Camere ok, curățenie, condiții bune, bucătărie spațioasă și destul de dotată. Recomand cu încredere pentru o mini vacanță. Zona bună, aproape de majoritatea locurilor de vizitat. Gazde primitoare și înțelegătoare.
   Zamfir Filip din Iași
nota: 9.67
schedule 07.12.2021
A fost o experiență foarte frumoasă. Aspectul camerelor este ireproșabil, personal prietenos și amabil. Foarte aproape de punctele de interes din orășel. Căldură la discreție, camerele foarte confortabile. Bucătărie modernă, cu tot ce trebuie, deși grătarul face toată treaba :)
   Dragos Luca din Galati
nota: 10
schedule 10.10.2021
Pensiunea este foarte aproape de centrul orașului într-un loc liniștit.

Camerele sunt drăguțe, curate, raportul calitate-preț este foarte bun.

Băiatul care se ocupă a avut grijă ca totul sa fie ok, și ne-a trimis printr-un mesaj locurile pe care le putem vizita in apropiere, restaurante etc.

Nu am fost deranjați, stresați de proprietar. Personalul foarte amabil. Mulțumim, mai revenim!
CONTACT
Adrian Loghin
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Adrian Loghin
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0758 010 011
WhatsApp