Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Marico din Vatra Dornei grade grade grade

Vatra Dornei, str. General Gheorghe Manoliu, nr. 5 -
Nota 10.0 / 3 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Adrian Lupea din Galati
nota: 10
schedule 27.02.2024
O locatie unde merg de cativa ani si unde am petrecut minunate zile de vacanta. Totul foarte curat. Fiecare camera are propria baie, unde exista inclusiv sapun lichid. De asemenea, fiecare camera are televizor pentru ca atunci cand mergem in vacanta, stau cel putin zece zile (doar la Casa Marico, an de an) si pentru ca pentru o perioada mai mare de timp nu poti manca doar la restaurant, folosim bucataria care este bine utilata cu tot ce este necesar (am gasit pana si condimente si cafea vidata puse de catre gazda).

Iar gratarul face toti banii. Totusi trebuie sa spun ca la o distanta nu foarte mare se afla cateva restaurante foarte cochete si de bon ton. Amplasata la doua minute de parcul central, si la cinci minute de centrul orasului, pe o strada linistita, fara galagie.

Se poate parca masina in curte. Imi place sa stau seara pe terasa sa vad cum se innopteaza, sa simt mirosul de munte si linistea pe care ti-o da acesta. Imi place in continuare sa povestesc cu gazdele, oameni de o rara omenie si decenta. Glasul molcom si graiul dulce al acestora te duc cu gandul la razesii lui Stefan cel Mare si la soatele lor credincioase si cu mare respect fata de biserica.
Imi place foarte mult cum dl. Iulian incheie orice dialog cu: ,,doamne-ajuta", ceea ce pe la noi nu se prea foloseste.

Acum este obligatoriu sa vorbesc despre oras si imprejurimi. Faptul ca Bucovina a fost sub oranduire austro-ungara se vede la fiecare pas din municipiu. Arhitectura, felul de a fi a oamenilor, bunatatea si respectul cu care acestia ti se adreseaza ma fac sa-mi schimb atitudinea ori de cate ori ajung acolo. Iar imprejurimile ce sa spun.... Bucovina plai de dor, exemplifica foarte mult si succint toate peisajele. Nu stati doar in oras. Urcati pe munte. Mergeti in toate zonele din apropiere. Mergeti in parcurile nationale care sunt din plin acolo. Veti spune ca laud prea mult zona. Da ma gandesc sa ma retrag acolo la pensionare. Mergeti la casa Marico. Va va placea. Intrebati-l pe dl. Iulian ce sa vizitati. Va va indruma. Si cum spune dumnealui: doamne-ajuta tuturor.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim mult pentru aprecieri! Ne bucurăm nespus de mult ca vă simțiți bine la noi și vă așteptăm să reveniți cu mare drag!
   Camelia din Focșani
nota: 10
schedule 25.07.2021
Condiții excelente. Curățenie. Liniște. Zona este foarte liniștită și nu ești deranjat de zgomote. Lenjeria este curată. Baia la fel. Acces la bucătărie cu terasă. Foarte mulțumiți. Gazdele sunt primitoare și am primit o mulțime de recomandări despre ce avem de vizitat in zonă sau unde se poate manca.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult și vă așteptăm să reveniți cu mare drag!
   Adelina Daria A din Eforie Nord
nota: 10
schedule sejur: 28.01.2020 - 29.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni deosebiti, locatie minunata, curatenie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet si va mai asteptam cu mare drag!
CONTACT
Casa Marico
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Casa Marico
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0755 474 671
WhatsApp
Apel/SMS