Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Poiana Florilor din Vârtop

Vârtop, str. Vârtop, nr. 298
la aproximativ 8.6 km de centrul localității Arieșeni
   Marius Hoidreag din Iasi
nota: 10
schedule 22.09.2022
Totul la superlativ! Daca doriți să vă simțiți că acasă, recomand aceasta minunata pensiune! Domnul Florin e o persoana de calitate, de nota zece! Camere foarte curate, căldură în toată pensiunea, bucătărie utilata cu de toate. Profesionalism și disponibilitate maxima din partea domnului Florin!
   Morar Marinela din Satu Mare
nota: 10
schedule 07.11.2021
Totul a fost super, gazda e o persoana deosebita, tot timpul dl. Florin a fost foarte atent daca am avut nevoie de ceva.

Ne-am simtit foarte bine, exact ca acasa. Curateniea este impecabila, camerele si baile spatioase. Am fost de doua ori la aceasta pensiune si speram sa mai mergem.
   Mihaela Doban din Iasi
nota: 10
schedule 08.09.2021
Totul la superlativ. Am petrecut 4 zile de vis.

Motoul gazdei "simtiti-va ca acasă "și asa am facut.

Gazda Florin, un om cum rar gasesti, amabil dar, în acelasi timp discret, curățenie 10, dotare bucatarie 10, amabilitate 10, palinca, sirop de brad, dulceata de afine din partea casei pe toată durata sejurului.
   Ovidiu din Oradea
nota: 10
schedule 15.01.2021
O experienta foarte placuta la Casa Poiana Florilor. Initial am rezervat pe o noapte, dar dupa ce am ajuns acolo am fost foarte impresionati de amabilitatea proprietarului si a personalului, asa ca, deoarece nu era rezervata nici in ziua urmatoare, am mai ramas o noapte.
Proprietarul este foarte foarte amabil, dornic sa iti ofere tot ce se poate si ce ai nevoie, camere foarte curate, bucataria utilata cu tot ce ai nevoie. Am fost 8 adulti si 3 copii, ne-am simtit ca acasa. Nota 10*.
CONTACT
Claudia sau Florin
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Claudia sau Florin
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0732 997 709
Apel/SMS