Cabana Casa de vacanta Valisoara din Valisoara grade grade grade

Valisoara, str. Valisoara, nr. 172  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Bogdan din Bath United Kingdom
nota: 10
schedule sejur: 30.04.2018 - 02.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația e de vis, foarte frumos !
Răspunsul unității:
Mulțumesc Bogdan.
Vă aștept cu drag oricând la noi.
   Andrei din Focsani
nota: 9.33
schedule sejur: 09.08.2015 - 15.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie foarte frumoasa, peisajul este deosebit, intr-o depresiune inconjurata de cheile Valisoarei(Aiudului), intrarea se face prin cursul unui parau(nu perpendicular, ci chiar prin firul apei pe aprox. 100 m).
Proprietatea este compusa dintr-o cabana cu trei dormitoare si doua casute individuale. Noi am stat intr-o casuta(doi adulti si un copil de 2 ani), spatiul interior generos, bucatarie complet utilata(inclusiv saci gunoi, detergent de vase, burete, pahare, etc.), baia cu cabina mare de dus, toate foarte curate.
In curte era un gratar doar pentru noi si am primit gratuit lemne de foc, secure, chibrit, chiar si chestiuni de aprins focul(imi scapa denumirea lor), in plus doua sezlonguri, umbrela foarte mare, masa si scaune.
Zona este frumoasa, mai ales pentru cei care prefera excursiile montane, cu doua localitati in apropiere populate in marea majoritate de etnici maghiari care arata f. Frumos si in care gasesti restaurante(recomand Conacul Secuiesc) sau diverse terase arajate cu specific traditional maghiar.
Recomand si fabrica de lactate de la Coltesti, branza maturata este foarte buna.
thumb_down
Aprecieri negative:
Din pacate in jurul locatiei sunt si alte cabane care la data respectiva au fost ocupate de diverse grupuri care mai de care mai galagioase (manele, claxoane in toiul noptii pana diminetii, urlete, etc.). Ceea ce am apreciat a fost ca proprietarii s-au implicat activ in a limita deranjul(au luat legatura cu politia din localitate).
O alta chestiune este legata de delimitarea curtii, care am inteles-o clar doar la momentul in care am ajuns acolo, practic daca stai la casute esti limitat de un spatiu destul de mic, cred ca cel mai corect ar fi ca pe site sa apara poze cat mai clare cu locatia ca sa nu existe alte asteptari.
Răspunsul unității:
Multumesc domnule Manea pentru aprecierile pozitive si negative pe care le-ati facut.
Fiti convins ca incercam in permanenta sa ridicam standardele.
Ca urmare, incepand de anul viitor si cei cazati in casute vor avea acces la piscina si in curtea aferenta acesteia.Va asteptam oricand cu drag.Calin
   Luana L din Baia Mare
nota: 9.83
schedule sejur: 15.08.2014 - 17.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Super!! foarte bine întreținuța si dotata. ne-a placut
Răspunsul unității:
Multumesc pentru apreciere.
CONTACT UNITATE
Calin Costea
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.