Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Agroturistică Ica din Valea Drăganului grade grade grade

Valea Drăganului, str. Principală, nr. 521 -
Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Tudor D. din Satu Mare - Satu Mare
nota: 10
schedule 22.05.2023
De multe ori iti faci rezervarea, si speri ca va fi asa cum ti-ai imaginat. De cele mai multe ori esti dezamagit. In acest caz, este exact cum ne-am imaginat. Atat. Felicitari. O oaza de liniste in mijlocul unui decor sublim. Gazde foarte amabile, dotari necesare.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și vă mai așteptăm cu drag!
   Mihai Pop din Baia Sprie
nota: 10
schedule 22.04.2022
Ne-am bucurat de doua zile petrecute in aceasta frumoasa locatie. Am fost acum mai multi ani in Valea Draganului, dar a ramas la fel de frumoasa si acum. Am gasit aceasta locatie pe turist info si am decis sa sunam sa verificam disponibilitatea. Ne bucuram ca am prins o asa cazare. Locatia este intr-o zona linistita, unde te poti bucura de natura, parca e o mica Elvetie. Gazdele sunt primitioare si zambitoare, daca ai orice nelamurire te poti adresa acestora pentru a te ajuta. Balansoarul este mare si te poti relaxa foarte bine pe el. Vom reveni cu siguranta!
   Mihai Nemeș din Baia Mare
nota: 10
schedule 03.04.2022
Pensiunea se află într-un loc liniștit, cu multă natură în apropiere. Gazdele au fost foarte atente la nevoile noastre și ne-au ajutat ireproșabil cu tot ce a fost nevoie. Există ceaun și grătar, iar gazdele vă ajută în pregătirea lemnelor pentru foc!
   Popescu Ion din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.03.2022
Locația îți oferă o privire de ansamblu asupra localității. Gazde primitoare, calde, iar pensiunea complet utilata. Te poti bucura de aerul curat si in foisorul pensiunii. Poti face ceaun sau iesi la plimbare prin curtea spatioasa. Camere sunt confortabile, cu baie proprie, iar patul este dublu-matrimonial cofortabil.
CONTACT
Golban Ana
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Golban Ana
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0752 630 900
Apel/SMS