Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa De La Râu din Valea Doftanei

Valea Doftanei, sat Trăisteni, str. Nicolae Grigorescu -
Nota 8.52 / 6 recenzii10 - Foarte bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9
insert_emoticon Servicii:8.25
lightbulb_outline Curățenie:8.25
weekend Confort:8.75
monetization_on Prețuri:8
location_on Localizare:8.75


Adaugă recenzie
   Mihaela din București
nota: 10
schedule 21.02.2022
O surpriză frumoasă! In weekend ne-am cazat la ,,Casa de la râu " la recomandarea prietenei noastre dragi. Am fost un grup de 8 adulti cu 5 copii. Am găsit acolo tot ce ne doream, liniște, confort si o gazdă minunată. Camere curate si spatioase, living mare și bucătărie utilata. Terasa generoasă, in curte grătar cu tot ce iti trebuie. Ce să vă spun despre priveliste? încântătoare!!! Râul lângă noi, muntele de cealaltă parte, într-un cuvânt relaxare/liniște!!
   Andra din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 21.02.2022.
Amplasare excelenta, liniste, munti de o parte si de alta a pensiunii, raul la 50m, camere mari, curate, living imens, bucataria micuta dar utilata, gratar in curtea mare, trambulina, balansoar. Gazda un om minunat, atent la orice doleanta a noastra.
   Mihaela din Ploieşti
nota: 10
schedule 21.01.2022
M-am simțit minunat în cele 3 zile petrecute la aceasta căsuța, camerele sunt foarte confortabile, spațioase și curate!
Bucătăria cât și living-ul îți permit sa ai parte de o masa frumoasa alături de prietenii tai, iar priveliștea și raul îți redau liniștea de care ai nevoie.
   Andrei P. din Bucuresti
nota: 8.67
schedule 19.01.2022
Am petrecut un sfarsit de saptamana minunat alaturi de prieteni. Locatia dispune de o tesasa generoasa, sufragerie mare si gratar. Camerele sunt cochete si paturile foarte confortabile. Locatie linistita pe malul raului Doftana. Nu am avut probleme cu vecinii sau politia, chiar daca am avut muzica si chiar lautari pana dimineata. Proprietar amabil si personal amabil, in special nea Vasile.
   Bd din B
nota: 5.17
schedule 29.11.2021
Proprietarul extrem de stresant, 4-5 apeluri/zi. Totul este îmbâcsit, prosoape vechi și scămoșate, curățenia lasă mult de dorit, băile neîngrijite (cele de la parter aveau miros urat), vesela veche, frigiderul mirosea urât, zona de grătar neamenajata.
Pozitive: paturile confortabile, terasa ok, izvorul și liniștea zonei.
   Ioana din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.06.2021
Am petrecut un weekend de vis. Locația este amplasată lângă râu, ceea ce e un plus pentru toti turiștii; camere curate și confort; terasa imensa cu vedere spre munte și râu; loc de joaca pentru copii; personal amabil.
CONTACT
Ilie Nicolae
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Ilie Nicolae
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0766 534 768
WhatsApp