adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Corimen din Vadu Crisului

Vadu Crisului , str. Haltii, nr. 69 A  
​Capacitate: 19 adulți în 7 spații de cazare.
Pensiunea Corimen din localitatea Vadu Crisului este locul ideal unde sa te cazezi atunci cand vrei sa vii la un rafting pe Crisul Repede, la o tiroliana sau via ferata. Nu uita de pesterile din zona, sunt superbe!!!
Pensiunea Corimen din localitatea Vadu Crisului este situata la iesirea din defileul Crisului Repede, in vecinatatea rezervatiei naturale Defileul Crisului Repede si la numai 2 km de drumul E60.

Asezarea Pensiuni Corimen, este foarte favorabila atat pentru cei care vin cu masina proprie cat si pentru cei care aleg sa vina cu trenul, avand in vedere faptul ca pensiunea se afla la o distanta de aproape 50 m de halta Vadu Crisului. Zona este foarte frumoasa si plina de istorie, iar de la balconul pensiunii se poate observa o parte din defileu si din Dealul `Codrisorii`. La numai 150 m de pensiune se intra in defileul Crisului Repede, iar pe langa calea ferata si Crisul Repede se ajunge la Cascada Pestera si la binecunoscuta Pestera de la Vadu Crisului. In plimbarea pana la pestera se pot observa de o parte si de alta a defileului pesterile calcaroase si `Caza Zmeului` cunoscut ca si punct de `vama de sare`.

Pensiunea are 2 corpuri de cladire:
- unul structurat pe 2 nivele, la etaj I avem 2 camere, bucatarie complet utilata, hol cu tv, baie comuna pe hol iar la mansarda 4 camere dintre care 2 sunt cu baie proprie
- cealalta cladire avand 2 camere cu pat matrimonial, grup sanitar in fiecare camera, tv, cablu tv.

Pensiunea mai are in dotare o cabana recent renovata in stil rustic-modern, ideala pentru grupuri de cate 10-15 persoane, fiind mai retrasa si cu o panorama superba a comunei Vadu Crisului. De asemenea clientii nostri se pot racorii cu o baie in Crisul Repede care trece lin prin campingul(proprietate privata) special amenajat pentru instalare de corturi la intrarea in defileul Crisului Repede.

Regulament de ordine interioara “Pensiunea corimen”

În calitate de Proprietari, dorim să aveţi o şedere plăcută în pensiunea noastra, asigurându-vă că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să fie la nivelul cerinţelor dumneavoastră. Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii Pensiunii in conditii civilizate si conform normelor legale. Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turiştilor în incinta pensiunii. El se aplica tuturor turiştilor, care îl acceptă prin însuşi faptul cazării lor în pensiune şi trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve.

Va rugam sa respectati cu strictete urmatoarele reguli de ordine interioara:

Check-in ora 14.00; Check-out orele 11.30-12.00;

Cazarea în pensiune se face incepand cu ora 14.00 la recepţie, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeţilor şi pentru a se elibera cheia aferentă camerei rezervate. Achitarea costurilor aferente cazării se va face la recepţie în momentul sosirii. Din momentul preluării cheii de la recepţie, turistul răspunde pentru camera rezervată.

este interzis fumatul IN camere! Nerespectarea interdictiei de a fuma in camere atrage dupa sine penalizare. Este interzis consumul seminţe şi alimente în camera!

Perioada cuprinsa intre orele 23:00 si 07:00 este considerata perioada de odihna şi linişte. Deoarece confortul fiecărui turist este important pentru noi, va rugam sa respectaţi orele de odihnă. Daca din motive obiective sosiţi in pensiune după ora 23:00 va rugăm să păstraţi liniştea.

Turistii cazati au acces la bucataria din incinta pensiunii!

Turistii trebuie:

- sa nu deterioreze obiectele din dotarea Pensiunii in caz contrar acestia datoreaza Pensiunii suma egala cu valoarea obiectului deteriorat si manopera;
- sa nu preia la plecare vreun obiect din dotare;
- sa nu deranjeze linistea celorlalti clienti;
- sa foloseasca doar spatiile comune ale Pensiunii si camerele rezervate de ei;
- sa nu intre in alte camere sau in spatiile destinate doar personalului Pensiunii;
– Persoanele care vin in vizita sa fie anuntate la propietar!
- sa nu lase copiii nesupravegheati;
- sa nu rupa plantele sau arbustii din gradina pensiunii;
- sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotare;
- Nu folositi prosoapele pentru : sters parul vopsit, pentru demacheat, curatat incaltamintea, geamantanele, pardoseala etc. A se folosi pentru uz corporal;

Este interzis excesul de bauturi, sonorizarile de volum ridicat atat in interior cat si in exteriorul pensiunii, sau la ore care deranjeaza pe ceilalti turisti cazati in pensiune;

Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau nerespectarii prezentului regulament nu este responsabilitatea asemenea, orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiiilor nu este responsabilitatea noastra.
Interzis accesul cu consumatori electrici mari, resouri, radiatoare, ferbatoare in pensiune.
Este interzisa aruncarea mucurilor de tigari, in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere,care prealabil au fost stinse.
Se recomanda consumul moderat de bauturi alcoolice si evitarea prezentei in spatiile publice in stare avansata de ebrietate
Se interzice cu desavarsire introducere in pensiune de armament ,arme albe sau substante lacrimogene!
Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope este interzis si se pedepseste;
Gunoiul şi resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, care se pot procura de la proprietar, sau în coşurile de gunoi amplasate pe raza pensiunii;
Nu aruncaţi în WC hârtie si alte obiecte care ar putea conduce la avarierea staţiei de colectare a rezidurilor;
Predarea cheii la recepţie după expirarea perioadei rezervate se va face numai după ce s-a realizat verificarea camerei de către proprietarul pensiunii;
Client este orice persoana cazata sau care beneficiaza de orice serviciu al Pensiunii;
Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curăţenie şi linişte se vor lua măsuri în consecinţă şi se vor achita sumele aferente reparării daunelor produse.
Acest regulament vine în întămpinarea aşteptărilor turiştilor noştri. În cazul nerespectării lui, ne rezervăm dreptul interzicerii accesului în incinta pensiunii.
In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament ne rezervam dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim un sejur cât mai placut si relaxant!
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less

Facilități unitate:

 • check frigider in unitate
 • check transport auto
 • check masa de ping-pong
 • check TV in living
 • check internet wireless
 • check internet prin cablu
 • check se accepta animale
 • check parcare
 • check gradina/curte
 • check teren de sport
 • check acces la bucatarie
 • check spalatorie
 • check terasa
 • check foisor in curte
 • check gratar/barbeque
 • check living
 • check sala de mese
 • check sala de conferinte

Facilități camere:

 • check internet in camera
 • check uscator de par
 • check baie pe hol
 • check camere cu balcon
 • check incalzire centrala
 • check baie in camera
 • check camera cu TV

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
CONTACT UNITATE
Marina Cozma
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,