adaugă o unitate turistică
search
date_range

Cabana Belvedere din Vadu Crisului

Vadu Crisului , str. Principala, nr. 156  
​Capacitate: 9 adulți în 3 spații de cazare.
Cabana Belvedere, este locul ideal pentru relaxare, odihna si chiar distractie, oferind o panorama extraordinara a localitatii Vadu Crisului.

Cabana Belvedere, este compusa din 3 camere, un living rustic modern spatios, 2 bai si bucatarie. Posibilitati de grill, gratar, spatiu verde, foisor, gradina, parcare.

Gradina foarte spatioasa, ofera posibilitate de campare pentru doritorii si iubitorii de cort, accesul la utilitati, baie si bucatarie, se face in interiorul cabanei Belvedere.

Asteptam cu drag, iubitorii de natura! ! Noutati. Inchirierea Cabanei Belvedere se poate face si pentru o singura zi, cu ocazia serbarii zilelor onomastice sau petreceri surpriza!

Regulament de ordine interioara “Cabana Belvedere”

În calitate de Proprietari, dorim să aveţi o şedere plăcută în cabana noastra, asigurându-vă că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să fie la nivelul cerinţelor dumneavoastră. Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii in conditii civilizate si conform normelor legale. Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turiştilor în incinta unitatii. El se aplica tuturor turiştilor, care îl acceptă prin însuşi faptul cazării lor în cabana şi trebuie să i se conformeze fără limite sau rezervari.

Va rugam sa respectati cu strictete urmatoarele reguli de ordine interioara:

Check-in ora 14.00; Check-out orele 11.30-12.00;

Cazarea se face incepand cu ora 14.00, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeţilor. Achitarea costurilor aferente cazării se va face în momentul sosirii. Din momentul preluării cheii, turistul răspunde pentru cabana rezervată.

este interzis fumatul IN camere! Nerespectarea interdictiei de a fuma in camere atrage dupa sine penalizare. Este interzis consumul seminţe şi alimente în camera!

Perioada cuprinsa intre orele 23:00 si 07:00 este considerata perioada de odihna şi linişte. Deoarece confortul fiecărui turist este important pentru noi, va rugam sa respectaţi orele de odihnă.

Turistii trebuie:

- sa nu deterioreze obiectele din dotarei in caz contrar acestia datoreaza suma egala cu valoarea obiectului deteriorat si manopera;
- sa nu preia la plecare vreun obiect din dotare;
– Persoanele care vin in vizita sa fie anuntate la propietar!
- sa nu lase copiii nesupravegheati;
- sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotare;

Este interzis excesul de bauturi, sonorizarile de volum ridicat atat in interior cat si in exteriorul cabanei.

Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau nerespectarii prezentului regulament nu este responsabilitatea asemenea, orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiiilor nu este responsabilitatea noastra.
Interzis accesul cu consumatori electrici mari, resouri, radiatoare, ferbatoare in cabana.
Este interzisa aruncarea mucurilor de tigari, in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere,care prealabil au fost stinse.
Se recomanda consumul moderat de bauturi alcoolice si evitarea prezentei in spatiile publice in stare avansata de ebrietate
Se interzice cu desavarsire introducere in cabana de armament ,arme albe sau substante lacrimogene!
Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope este interzis si se pedepseste;
Gunoiul şi resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, care se pot procura de la proprietar, sau în coşurile de gunoi amplasate pe raza cabaneii;
Nu aruncaţi în WC hârtie si alte obiecte care ar putea conduce la avarierea staţiei de colectare a rezidurilor;
Predarea cheii la proprietar după expirarea perioadei rezervate se va face numai după ce s-a realizat verificarea integrala a cabanei de catre proprietar;
Client este orice persoana cazata sau care beneficiaza de orice serviciu;
Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curăţenie şi linişte se vor lua măsuri în consecinţă şi se vor achita sumele aferente reparării daunelor produse.
Acest regulament vine în întămpinarea aşteptărilor turiştilor noştri. În cazul nerespectării lui, ne rezervăm dreptul interzicerii accesului în incinta cabanei.
In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament ne rezervam dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim un sejur cât mai placut si relaxant!
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less

Facilități unitate:

 • check frigider in unitate
 • check masa de ping-pong
 • check TV in living
 • check parcare
 • check gradina/curte
 • check acces la bucatarie
 • check terasa
 • check foisor in curte
 • check gratar/barbeque
 • check living
 • check livada

Facilități camere:

 • check internet in camera
 • check baie pe hol
 • check incalzire centrala

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
CONTACT UNITATE
Marina Cozma
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,