adaugă o unitate turistică
search
date_range

Vila Alto din Turda

Turda , str. Petru Maior, nr. 92 (la aprox. 12.8 km de centrul loc. Cheile Turzii)  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Recenziile vilei Alto din Turda


   Andrei B. din Bistrita
nota: 10
schedule sejur: 21.11.2015 - 22.11.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este o zona foarte buna si linistita iar proprietari sunt de treaba nu ma asteptam la asa ceva este linistit si foarte curat noua nea placut si vrem sa ne mai intoarcem
   Oana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 07.06.2014 - 09.06.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-a placut foarte mult vila, este foarte spatioasa si cu mult bun gust. Pot spune ca arata chiar mai bine decat in poze, pentru ca din poze nu ne-am dat seama ca este asa de mult spatiu (si casa si curtea sunt foarte mari). Totul este foarte modern, utilat, curat si dotat cu tot ce ai nevoie. Este ideala pentru grupuri. Gazdele sunt foarte amabile si saritoare. Ne-am simtit foarte bine si revenim oricand cu placere.
   Raluca C. din Zalau
nota: 10
schedule sejur: 30.12.2013 - 02.01.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare, ambianta placuta si curatenie. Nimic de obiectat.
   Valentina Oana V. din Resita
nota: 10
schedule sejur: 06.10.2013 - 15.10.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut o vacanta cum am visat. La Vila Alto ne-am putut lua cu noi si cainele, foarte important pentru fetita noastra, care s-a jucat zilnic cu el in curtea generos de mare. Am putut face focul seara avand o atmosera romantica sau ziua pentru un gratar.
Incinta vilei (camere, bucataria, spatiul pentru servit masa cu priveliste catre gradina, baia) este deosebit de curata si zilnic ingrijita de proprietara vilei doamna Angela. Am avut din cand in cand si o surpriza culinara din partea dansei. Deasemenea ne-am putut servi din fructele din gradina. Bucataria este complet utilata, astfel incat satisface orice cerinta. Camerele sunt spatioase, luminoase, iar temperatura este foarte placuta. Spatiile sanitare au un confort inalt si sunt curate. Intr-un cuvant toate dorintele noastre au fost implinite iar vila Alto ne-a atins asteptarile, mai bine zis chiar intrecut. Va multumim inca o data!
   Adelina S. din Bistrita
nota: 9.5
schedule sejur: 11.07.2013 - 14.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casa arata exact ca in poze, camerele sunt curate, confortabile. Bucataria este frumoasa si spatioasa. Gazdele sunt minunate si foarte saritoare atunci cand ai nevoie de ceva. Am fost de 2 ori si o sa mai merg cand o sa am ocazia. O recomand cu mare incredere.
   Alina Maria din Zalau
nota: 9.7
schedule sejur: 05.07.2013 - 07.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am stat doua nopti impreuna cu o familie de prieteni si am fost foarte multumiti. Am ramas placut impresionati de ceea ce am gasit si ca sa nu comentez prea mult , consider ca notele acordate reflecta realitatea .Si mai presus de toate , amabilitatea si disponibilitatea proprietarilor ,care pentru noi au contat in egala masura ,ne-au convins sa revenim aici si cu alte ocazii .
   Lucian B. din Slobozia
nota: 10
schedule sejur: 26.03.2013 - 30.03.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Preocuparea gazdelor pentru confortul turistilor, curatenie exemplara, condescenta, zona turistica interesanta, camere si bucatarie utilate corespunzator.Este foarte bine totul !
   Ciprian din Oradea
nota: 9.8
schedule sejur: 23.03.2013 - 24.03.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii foarte amabili, curatenie, confort, toate utilitatile, zona linistita.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic de obiectat, am fost multumiti din toate punctele de vedere.
   Ovidiu N. din Bacau
nota: 10
schedule sejur: 08.02.2013 - 09.02.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pot sa zic doar ca proprietarii sunt niste oameni deosebiti, primitori si serioasi.Am ramas impresionat de camere, de curatenie, de tot.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar trebui poate o firma luminoasa ca noaptea e cam greu de gasit...asa ca sa zic ceva.
   Neculai P. din Iasi
nota: 9.2
schedule sejur: 22.08.2012 - 24.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal foarte amabil si discret, care ofera indicatii cu privire la obiectivele turistice din zona si posibilitatea de a lua masa; curatenie si confort in camere; in comparatie cu alte locuri unde am fost cazati in concediu, raportul pret/calitate foarte bun.
thumb_down
Aprecieri negative:
Fiind un grup mare de 13 persoane s-a simtit un pic nevoia mai multor grupuri sanitare. Cele existente erau prea frumoase pt a fi utilizate.
CONTACT UNITATE
Florea
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,