adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurante în Timisoara

7 restaurante în Timisoara
 • Horia Nr. 110

  Restaurant Dinar isi asteapta clientii cu preparate gustoase din bucataria traditionala si cea internationala. Aici puteti gasi cele mai bune servicii la cele mai mici preturi.

 • Strandului 12 A
  Capacitate: 170 locuri

  Amplasat intr-o zona linistita, in vecinatatea celui mai nou bazin olimpic si centru spa dinoras, hotelul Ramina va propune o atmosfera primitoare, un cadru confortabil si un standard ridicat al serviciilor.

 • Ferventia, Nr. 54
  Capacitate: 40 locuri

  Pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa serveasca o masa gustoasa, restaurantul nostru este locul ideal. Meniul divers cu mancaruri gustoase va este pus la dispozitie de specialistii nostri.

 • Emil Zola, Nr. 79
  Capacitate: 60 locuri

  Restaurant - bar: un loc elegant, confortabil, construit cu bun gust si rafinament, cu o capacitate de 60 de locuri este pregatit sa ofere o atmosfera destinsa oaspetilor ce vor sa-si petreaca serile aici.

 • CLOSCA 53
  Capacitate: 180 locuri

  Restaurantul La Rousse din Timisoara va propune oferta de Revelion pentru 2012, invitandu-va sa petreceti noaptea dintre ani alaturi de cei dragi, in cadrul restaurantului. Meniul generos, bauturile nelimitate si programul artistic, sunt cateva din i...

 • Mehadia, nr. 5B

  Restaurantul hotelului Valentina va sta la dispozitie cu o servire de calitate si preparate din bucataria traditonala si cea internationala. Este locul ideal pentru relaxare in compania prietenilor si a celor dragi.

 • Str. ioan Slavici, nr.75
  Capacitate: 60 locuri

  Restaurantul Andronic va asteapta in Timisoara pe Strada Ioan Slavici la numarul 75. Avand o capacitate de 60 de locurieste ideal pentru organizarea de mici evenimente de familie sau ale companiei dumneavoastra. Specificul bucatariei noastre este ata...

Cazare în Timisoara