adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa de vacanță Pescarus din Sulina

Sulina , str. a 4-a, nr. 79  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu tânăr
Familie cu copii mici
Grup

Recenziile casei de vacanță Pescarus din Sulina


   Maria C. din Bucuresti
nota: 9.3
schedule sejur: 19.08.2014 - 25.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda f cumsecade. Camera curata si cu acces la bucatarie si frigider. Ne am simtit f bine si credem ca o sa revenim sau recomandam si prietenilor sa mearga la Sulina. In oras exista o minunata biserica numita pe buna dreptate Catedrala Deltei Dunarii care e in curs de restaurare. Deasemenea, restaurantele au preparate din peste f bune si personsl f amabil. Exista posibilitatea de se. Face excursii in delta pe canale si la rezervatia Padurea Letea totul e minunat si unic.
thumb_down
Aprecieri negative:
In Sulina nu sunt asfaltate decat strazile principale, cele laterale fiind se intelege neasfaltate si cu pietre. Din acest punct de vedere orasul Sulina are un minus care nu s a rezolvat de atatia ani si probabil asa va fi o vreme.
   Viorel din Babadag
nota: 8.8
schedule sejur: 04.04.2014 - 07.04.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Multumim gazdelor pentru amabilitatea cu care ne-au tratat. Sederea noastra in aceasta unitate de cazare a fost o adevarata `pilula antistres`. Ne pare rau ca am stat atat de putin timp. Si chiar daca Sulina ne-ar oferi alte variante de cazare, chiar si mult mai ieftine, vom reveni tot la Casa Pescarus. Multa stima pentru toti ce de la Casa Pescarus.

Viorel
   Viorel C. din Tulcea
nota: 10
schedule sejur: 15.04.2013 - 20.04.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal foarte amabil, servicii de inalta calitate, confort excelent, raport calitate pret foarte convenabil, distanta foarte mica fata de punctele de interes fac din Casa Pescarus o locatie de nota 10.
CONTACT UNITATE
Manuela Manu
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,