adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa de vacanță Maty si Magda din Sulina

Sulina , str. Str. V, nr. 22  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu tânăr
Cuplu matur
Familie cu copii mici
Familie cu adolescenți

Recenziile casei de vacanță Maty si Magda din Sulina


   Georgiana C. din Bucuresti
nota: 4
schedule sejur: 11.09.2017 - 15.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Propietarul ne-a asteptat si condus cu masina de la ponton pana la pensiune (doar la venire).
thumb_down
Aprecieri negative:
In camera dinspre drum era miros de mucegai, paturile aveau un miros urat (ceea ce nu-ti inspirau placere si incredere), in camera din mijloc exista un bec care pe timpul noptii dupa ce il stingeai licarea (foarte deranjant pentru ochi), mobilierul din prima camera era vechi si mirosea inchis, urat.
In baie nu au cabina de dus (foarte greu de spalat pe picioare) , nu exista nici un suport pentru periuta, pasta etc la nici una din bai si la ambele geamuri de la baie cand erau deschise, plasele de insecte de acolo erau pline de paienjeni.
Saltelele sunt destul de tari (nerecomandate persoanelor care au probleme cu spatele). Vesela era destul de mizerabila, in spatele curtii au un sistem de eoliene si incalzire solara, cu foarte multe fire de curent lasate pe jos (o foarte mare problema pentru cei care au copii mici, daca nu sunt supravegheati in permanenta).
Apa calda nu avea presiune suficienta pentru ambele bai, avand un singur boiler pe curent. Televizovul din camera de la drum nu se vede deloc bine, culorile sunt neclare, curtea este neingrijita.
Si un ultim minus, de fapt primul care trebuia mentionat, inca de la inceput, proprietarul, inca de la rezervare ne-au comunicat ca punem prea multe intrebari. Daca esti o gazada ok, nu ar trebui sa te deranjezi intrebarile turistilor despre locul unde te vei caza, caci doar nu sunt intrebari personale, doar plateam, cred ca banii nostri nu aveau "intrebari multe". Ni s-a reamintit si cand am ajuns ca am pus prea multe intrebari, deci sa sa mai spunem, asa gazda.....nu si nici locatie.
   Nicoleta din Ploiesti
nota: 9
schedule sejur: 18.07.2016 - 21.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Atmosfera placuta, conditii bune, personalul hotelului foarte amabil si primitor.
   George din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 22.05.2015 - 26.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Raport calitate pret - excelent. Camere spatioase, ft curate, primitoare. Baie spatioasa. Gazdele ft ospitaliere mai au o pensiune, Pensiunea Adriana. Deasemenea conditii excelente si acolo. Amandoua locatiile sunt ft potrivite pentru un sejur reusit in Delta Dunarii.
   Daniela N. din Arad
nota: 9.2
schedule sejur: 09.08.2014 - 15.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie perfecta pt 2-3 familii. Curte spatioasa, numai pentru turisti. Ne-am simtit minunat.
CONTACT UNITATE
Rosca Stefan
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,