Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Dana din Sulina

   Raluca din Iasi
nota: 4.83
schedule 15.02.2021
In primul rând nu s-a specificat faptul că una dintre camere este foarte mică și de trecere, ceea ce este extrem de incomod. Norocul nostru a fost că am mers în grup de prieteni și ne-am înțeles ca acolo să doarmă o singură persoană, dar ce ne făceam dacă nu ne cunoșteam sau dacă nimeni nu accepta ca prin camera sa să se perinde și alții? Ar fi fost normal să fim avertizați și, pentru acea cameră să se ceară un preț mai mic.

În rest, condiții și curățenie minime. Curtea invadată de vegetație neîngrijită. Foișor cu scaune de plastic șubrezite, acoperit cu o prelată prin care trece ploaia.

O singură baie, cu duș, acceptabil pentru noi, că am fost în grup. A pretins plată suplimentară la apă pentru faptul că ne-am spălat hainele (mai mult puneam la uscat prosoapele și costumele de baie, nu ne-am apucat de spălat că nici nu aveam unde - lipsea cu desăvârșire un lighean, dar cinci oameni, în 10 zile, în mijlocul verii, am fost nevoiți să clătim câte un tricou).

Bucătăria foarte mică, în care nu încap două persoane, dotată doar cu un frigider (pe care l-am găsit stricat și cu greutate am convins-o pe gazdă să rezolve problema - a cumpărat altul, cu mare supărare că trebuie să plătească atât de mult), cu o chiuvetă foarte mică (de baie) și ceva veselă. Dacă am dorit să încălzim mâncarea sau să gătim (am stat 10 zile, nu mâncăm pește) am fost nevoiți să folosim vasele și bucătăria insalubră a gazdei și să suportăm mofturile acesteia (ne-a cerut să-i plătim în plus pentru butelie și ne-a monitorizat cantitatea de mâncare pe care o adusesem, ne-a numărat efectiv pachetele cu alimente).

Am încercat să ne purtăm civilizat cu gazda, care, se pare, a înțeles total greșit atitudinea noastră: i-am oferit de la început câte o porție de mâncare, câte o bere, dar a început să ceară - venea cu farfuria sau cu paharul, să-i dăm și ei să guste... (am înțeles-o că îi era poftă și i-am dat, chiar dacă nu era calculată pe porții pentru grupul nostru).
   Vlad V din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 09.08.2011 - 12.08.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Localizata in plin centrul Sulinei, pe faleza, camere f. Spatioase cu vedere spre Dunare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Proprietara un pic temperamentala dar discreta de altfel.
CONTACT
Dana Surugiu
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dana Surugiu
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0757 576 481
Apel/SMS