Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Bîznă din Sulina

Sulina, str. 3, nr. 39A -
   Rizea Mirela Bianca din Sibiu
nota: 10
schedule 17.06.2021
Un colț de rai. O oază de liniște și relaxare. Gazdele sunt oameni de excepție, de nota 10+, foarte serviabili și atenți cu nevoile clienților.

Curățenie exemplară, camere impecabile și spațioase, acces la bucătărie care este dotată cu de toate, terasă unde te poți relaxa, mânca sau sta la o cafea, la o poveste. O curte mirifică cu multe flori frumoase si cu trambulină pt. copii. Mâncare excepțională.

Ne-am simțit ca într-o familie de parcă ne cunoșteam de-o viață.
poze recenzie
   Antoce Elena din Tulcea
nota: 10
schedule 13.06.2021
Locație de vis. Gazdele sunt primitoare, curățenia este impecabilă, camerele sunt spatioase și aerisire. Un lucru care m-a impresionat este faptul că gazdele sunt discrete, linistite și nu ne-au deranjat chiar dacă locuiesc în aceeași curte.
   Dragoș Madlain din București
nota: 10
schedule 13.06.2021
Oameni extraordinari, de o amabilitate rar întâlnită, am stat o perioada scurta în compania lor dar îndeajuns încât sa mi doresc sa revin la ei cât mai curând.

Liniște, curățenie, servicii ireproșabile, iar mâncarea gătită este extraordinara.
   Dan din Rosiori De Vede
nota: 10
schedule 09.06.2021
Gazde minunate, curatenie, amabili. Ne-au pus totul la dispozitie. Acces in toate punctele de interes, plimbari cu barca, pescuit, facilitati gratar.

Camerele sunt spatioase, dotate cu aer conditionat, exista acces la bucatarie. Pe tot parcursul sejurului ne-am simtit minunat.
CONTACT
Alexandra Bizna
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Alexandra Bizna
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0757 278 102
WhatsApp