Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Bubu din Stulpicani

Stulpicani, sat Gemenea, str. Gemenea, nr. 1 -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marius Ciprian Balauca din Botoşani
nota: 10
schedule 21.08.2023
Un loc fabulos. Incepand cu cazarea, unde nu iti lipseste nimic - am fost o familie de 5 adulti si 2 copii - spatiu de joaca foarte mare pentru copii, cu trambulina, leagane, loc de tras cu arcu, masa de ping-pong, dart, teren badminton, foisor, gratare, plita acoperita. Foarte curat si ingrijit. Cat despre zona in sine, cazarea este situata in inima padurii, la 7 km de site-ul UNESCO Slatioara si in apropiere de Gura Humorului sau Campulung Moldovenesc. De asemenea, in apropiere muntele Rarau.
Sa nu uit gazdele, cu care ne-am inteles de minune, mereu la dispozitie si interesati ca sejurul la ei sa fie de neuitat. Recomand cu caldura!
   C Oana din Vaslui
nota: 10
schedule 06.06.2023
Super! Cabana utilata cu tot ce e necesar: vesela, tacamuri, oale, si cel mai fain, acele farfurii din lemn. Foisor afara, foisor cu gratar, gratar exterior, spatiu pentru foc de tabara, curte imensa si utilata cu diverse jocuri (ping-pong, palete tenis, trambulină, balansoar)
Ideal pentru 3 familii cu copii. Bravo pentru organizare si ospitalitate!
   Cristina Chirica din Suceava
nota: 10
schedule 02.10.2022
Totul perfect, utilat pana la cele mai mici detalii. Cabana extrem de calduroasa, nu va temeti de frig, ca nu e cazul.
   Plamada Mariana din Iasi
nota: 10
schedule 19.06.2022
Cabana este foarte frumoasa! Dotata cu tot ce trebuie! Camere curate, utilate. Cabana bubu este potrivită pentru relaxare, dar și pentru o petrecere restrânsă, cât și pentru familii cu copii, se pot desfășura diferite activități sportive, jocuri, se poate face și foc de tabăra in loc special amenajat, foișor dotat cu tot ce trebuie, gratar, ceaun, disc, gratar exterior. Si nu in ultimul rând, gazda fff amabila și binevoitoare.
   Rata Florinel din Galati
nota: 10
schedule 02.01.2022
Primirea a fost făcută cu bucate traditionale, gazda foarte prietenoasa, camere curate și călduroase, dotate cu tot ce trebuie.
   Anca din Iasi
nota: 10
schedule 29.08.2021
O locație superbă, cu tot ce îți este necesar, ne-am simțit că acasă. Gazde primitoare, camere amenajate cu bun gust (totul impecabil), bucătăria super dotată, grill, ceaun, disc, plită la sobă, plită electrică, aragaz, cuptor cu microunde.
CONTACT
Bubu
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bubu
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0753 066 795
WhatsApp
Apel/SMS