Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Plai Străbun din Strâmtura

Strâmtura, sat Strâmtura, str. Valea Satului, nr. 478 -
la aproximativ 8.3 km de centrul localității Bârsana
Nota 9.1 / 16 recenzii10 -

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:7
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mirela Andriuca din Suceava
nota: 10
schedule 09.10.2023
Daca perfectiune exista, atunci am intalnit-o la dumneavoastră. Totul a fost exceptional, incepand cu locatia si terminand cu serviciile ireprosabile. Multumim din suflet ca ne-ati facut sejurul atat de frumos si va asiguram de toata admiratia si respectul nostru. Vom reveni cu mare drag, de cate ori vom avea ocazia pentru ca d-voastra sunteti intr-adevar "casa ta, departe de casa"!
Cu mult drag Mirela, Tiberiu, Anișoara și Dănuț.
   Trandafir Cristina din Targoviste
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 01.02.2023.
Punctez doar neseriozitatea gazdei. Am vorbit la inceputul lunii ianuarie, in data de 10, pentru 4 camere de Rusalii. Doamna mi-a spus ca este prea devreme si sa revin la sfarsitul lunii ianuarie pentru ca nu are inca rezervari, citez "nu am agenda pentru anul asta". Am revenit cu telefon in data de 31 ianuarie si, surpriza, mi-a spus ca toata pensiunea este rezervata de Rusalii pentru un alt grup. Va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile! Cu toate ca am experienta in a face rezervari prin turist info sau booking, de data asta nu am facut-o, am avut incredere in vorbele gazdei, convinsa fiind ca am intalnit o persoana serioasa. Cu parere de rau, dar a trebuit sa impartasesc experienta mea si altora.
   Mirela Si Gheorghe Petreus din Baesweiler Deutschland
nota: 10
schedule 06.06.2022
Am petrecut cateva zile in acest loc minunat, cu oameni primitori, ospitalieri si buni la suflet, asa cum numai in Maramures mai puteti gasi.
Pensiunea se afla intr-un loc feeric, totul este facut cu foarte mult bun gust. Gazdele sunt oameni deosebit de primitori, te simti acasa din primul moment. Despre mancare, ce sa mai vorbim, bucate traditionale cum numai acolo poti gasi, horinca si afinata foarte bune si la discretie, lapte de la vaca, proaspat muls in fiecare zi. Pentru a va convinge trebuie sa vizitati acest loc minunat. Totul este completat de o liniste deplină, departe de zgomotul si poluarea din oras. Va asiguram ca nu veti regreta daca veti vizita acest loc minunat.
Multumim gazdelor primitoare si atente care s-au ocupat de noi.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri, va așteptăm cu drag ori de câte ori doriți sa reveniți (acasă).
   Alina Gabriela Busuioc din Pitesti
nota: 10
schedule 27.04.2022
Extraordinar! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag familiilor cu copii! Gazda extraordinară, mâncarea foarte buna și din abundenta, locația de vis! Curățenie exemplară in camere. Domnul Dănuț și d-na Nicoleta niste oameni extraordinari, cu mult suflet și tot timpul la dispoziția turiștilor!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru frumoasele cuvinte.
Am făcut din suflet pentru suflete minunate. Noi va mulțumim ca ne-ați ales și va așteptăm cu drag oricând.
   Chirilă Rica din Botoșani
nota: 10
schedule 25.01.2022
O locație de vis, peisaje și oameni minunați, alături de care ne-am simțit „ acasă”. Gazdele sunt persoane extraordinare, discrete, dar foarte atente cu vizitatorii, dorind să ne facă sejurul cât mai plăcut și relaxant. Au fost câteva zile de răsfăț culinar, doamna nicoleta gătindu-ne tot felul de bunătăți pe care nu le puteai refuza. Bineînțeles că horinca și afinata nu au lipsit. Camerele sunt confortabile, spațioase, decorate cu bun gust și foarte, foarte călduroase.Întreaga pensiune are spații generoase, în care sunt prezente elemente tradiționale, iar curățenia este exemplară. Ne-am simțit extraordinar de bine, totul a fost peste așteptările noastre și mulțumim gazdelor pentru căldura cu care ne-au primit.
Răspunsul unității:
Multumim ca ne-ati trecut pragul,iar faptul ca ati reusit sa va deconectati putin si sa va incarcati pozitiv, nu poate decat sa ne bucure .Va mai asteptam cu mare drag .
   Constantin Balasanu din Botosani
nota: 10
schedule 24.01.2022
Totul a fost la superlativ, comunicarea si amabilitatea gazdelor, gata oricand sa te indrume catre un obiectiv de care nici macar nu ai auzit, amplasarea pensiunii, conditiile de cazare, mancarea deosebit de gustoasa si in cantitati mai mult decat generoase, curatenia si, nu in ultimul rand, afinata si horinca.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet pentru cuvintele de apreciere, iar dacă am reușit câtuși de puțin sa ajungem la sufletele dumneavoastră, plăcerea ca ne-am cunoscut este de partea partea noastră. Va mai așteptăm cu drag.
   Corneliu Calancea din Radauti
nota: 10
schedule 14.11.2021
Curatenie exemplara, distanta mica fata de punctele de interes, nu mai vorbim de amabilitatea gazdelor care sunt foarte atente si serviabile.

Ne-am simtit cu adevarat rasfatati. Obligatoriu sa aveti la dumneavoastra ceva haine cu 1-2 numere mai mari intrucat nu veti rezista tentatiilor gastronomice ale doamnei Nicoleta, deloc putine la numar si cantitati mai mult decat generoase, bineinteles asezonate cu horinca si afinata aferente.

De preturi nici nu mai vorbim, mai mult decat decente pentru calitatea serviciilor puse la dispozitie. Cu alte cuvinte oameni de mare omenie.
   Nicoleta din Ilfov
nota: 10
schedule 31.08.2021
Ne-am simtit absolut minunat la pensiune, timp de 6 zile. Este o locatie mai retrasa, cu o vedere superba a imprejurimilor. Gazdele, doamna nicoleta si domunul Danut, au fost foarte primitoare, foarte atente la tot ceea ce ne-am dorit. Am stat mult de vorba despre locuri, oameni, posibilitati de vizitare etc. Totul foarte curat si primitor, masa excesiv de bogata si foarte foarte gustoasa. Ne-am simtit grozav si am reveni oricand cu mare, mare placere. Recomandam cu multa caldura oricui vrea sa vada Maramuresul.
   Panait Gheorghe din Galați
nota: 10
schedule 20.08.2021
Pensiunea Plai Străbun este o locație de vis conceputa ca un tablou cu o priveliște minunată situată într-o zonă linistită, cu locuri de joacă pentru copii și cu parcare.

Camerele sunt mobilate cu rafinament îmbinând modernul cu tradiționalul. Mancarea senzațională, cu produse tradiționale și nu în ultimul rînd in cantități generoase.

Gazdele, doamna Nicoleta, o femeie și o gazdă deosebită, o gospodină desăvarșită, domnul Dănuț de asemeni un om deosebit, documentat din toate domeniile, ambi, foarte deschiși și comunicativi.
   Totoian Sorin din Deva
nota: 10
schedule 16.08.2021
Un loc de vis îmbinat cu confortul camerelor și o curățenie exemplară. Personal de nota 10. Curățenie 10. Servicii 10. Confort 10. Raport preț/calitate 10.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri, va așteptăm cu drag ori de câte ori doriți sa reveniți! Multa sănătate va dorim.
   Cristian Petrescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.08.2021
Departe de zgomotul și agitația urbană, pe un deal însorit, îmbinând obiceiurile și tradiția, o familie de maramureșeni gospodari și frumoși au ridicat un colț de rai - pensiunea Plai Străbun.

Despre condițiile de cazare poți vorbi doar la superlativ, iar mâncarea deosebită și în cantități generoase cu produse din gospodăria proprie, horinca și afinata din partea casei.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aceste cuvinte, ne bucuram ca v-ati simțit bine la noi, iar dacă vreodată veți dori sa reveniți, va așteptăm cu drag.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cristina din Balș
nota: 10
schedule 26.06.2021
Un loc de vis în mijlocul Maramureșului, o pensiune care satisface cele mai pretențioase gusturi și mai mult decât atât, oameni minunați care ne-au rămas la suflet.

La Pensiunea Plai Străbun totul a fost extraordinar, de la amabilitatea și căldura gazdelor, pana la mâncarea tradițională din gospodăria proprie, camere curate și aranjate cu gust, în stil maramureșean.

Rafinament, stil, eleganță, calitate și bun gust, dar mai ales suflet pus în toate colțurile pensiunii.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca ne-ati calcat pragul ,ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va mai asteptam !
poze recenzie
   Anisoara din Bistrita
nota: 10
schedule 23.06.2021
Am descoperit aceasta pensiune intamplator, insa am ramas impresionati de caldura si bunatatea familiei Gampe. Delicatesele doamnei Nicoleta au fost mai mult decat ne-am fi putut astepta.

Conditiile de cazare au fost mult peste orice asteptare.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri, plăcerea a fost de partea noastră sa va cunoaștem și va așteptăm cu drag sa mai reveniți!
   Dorian din Galati
nota: 10
schedule 20.06.2021
Am petrecut un sejur de 3 zile intr-un colt de rai, Pensiunea Plai Strabun este o oaza de liniste, caldura si confort in inima Maramuresului. D-nul. Danut si D-na. Nicoleta sunt oameni cum rar intalnesti, cu adevarat binecuvantati de Dumnezeu. Camerele sunt foarte curate, ingrijite si aranjate cu gust in stil maramuresean, mancarea fabuloasa cu produse naturale, horinca si afinata foarte bune, D-na. Nicoleta o specialista in arta culinara, din pacate nu am putut sta mai mult.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aceste cuvinte frumoase, ne bucuram ca v-ați simțit bine și va mai așteptăm cu drag, ori de câte ori v-eți dorii sa reveniți.
   Cristina din Ploiești
nota: 10
schedule 05.05.2021
Locația pensiuni este foarte frumoasa. Proprietarii pensiuni sunt foarte foarte primitori, am petrecut un Paște de neuitat. Curățenie impecabila, mâncarea specifica Maramuresului de te lingi pe degete.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase, ne bucuram ca v-ați simțit bine și va mai așteptăm cu drag ori de câte ori v-eți dorii sa reveniți.
poze recenzie
   Mihaela Macovei din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 21.01.2021
Locatie noua, spatioasa si foarte curata, imbinand cu mult gust traditionalul cu modernul. Mancarea absolut delicioasa.
Gazdele: dna. Nicoleta, este o gospodina desavarsita, iar dl. Danut este un povestitor talentat si bine documentat. Foarte amabili, deschisi si comunicativi.
CONTACT
Gampe Nicoleta Antonela
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gampe Nicoleta Antonela
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0742 126 563
WhatsApp