Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță D & D Spidy Gonzales din Straja

Straja, str. Straja, nr. 35 -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Aurelian Cilibiu din Turceni
nota: 10
schedule 02.03.2023
Excelent! Locatie extrem de primitoare, ne-am simtit ca acasa! Curatenie exemplara, caldura, camere primitoare, spatiu pentru fumatori, living si bucatarie perfecte! Copiii s-au simtit foarte bine! Gazdele foarte ok, ne-au ajutat cu parcarea si transportul la locatie. Domnul Nelu - un om extraordinar, mult respect! Cel mai bun raport pret/calitate din Straja. Recomandam cu drag!
   Edy din Tm
nota: 10
schedule 26.02.2023
Ne-am simțit bine la nea Nelu, e o gazdă primitoate, curățenie, apă caldă non stop, de căldură nu mai zic, locația utilată cu tot ce e nevoie, parcare gratuită la nea Nelu acasă, vom reveni aici cînd e vorba de Straja, e o locație mai retrasă și multă liniște.
   Ivasca Rinu din Baia De Cris Jud.hd
nota: 10
schedule 10.02.2022
Mereu revin la domnul Nelu cand e vorba de Straja! Ai toate facilitatile necesare la pretul oferit! Foarte mare ospitalitate din partea lui!
La inceput a parut mai arogant, dar domnul e numarul 1 pe caterinca, orice e nevoie ne-a dus de fiecare data!
Am fost de cel putin 4x la el la cabane si mereu a fost pe gustul nostru! Bonus, parcarea la domnul acasa in Lupeni e gratis si urcarea se face cu Jeep-ul dansului!
   Razvan Simion din Timisoara
nota: 6.67
schedule 27.01.2022
A fost ok cazarea, cald in camere. Singura problema a fost ca am rezervat 2 camere, pentru 2 nopti, am platit avans si am confirmat cu 2 zile inainte ca mergem. Cand am ajuns, am aflat ca aveam doar 1 camera pentru ca cealalta a fost supra-inchiriata altei persoane pentru una din nopti. Motivatia proprietarului fiind ca trebuia sa sunam din nou in dimineata zilei cand incepea cazarea. Daca atitudinea ar fi fost "imi pare rau, a fost greseala mea, m-am incurcat in notitele din caiet", experienta ar fi fost mult mult mai placuta.

Dar in afara de asta, condiții ok.
   Any din Unirea
nota: 10
schedule 07.01.2022
Gazda primitoare, foarte de treabă, curățenie, căldură, apă caldă, bucătărie dotată cu tot ce e nevoie, băi curate, prosoape albe moi, locația primitoare, internet, tv, se găsește tot ce ai nevoie, grătar, ceaun, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea.
   Elena din Deva
nota: 10
schedule 24.12.2021
Gazda a fost primitoare. Curatenie, caldura si liniste. Internetul functioneaza foarte bine, camerele sunt primitoare, tv functioneaza cu multe programe. Frigider si cuptor cu microunde, filtru de cafea. Domnul care ne-a primit a fost foarte cumsecade!
CONTACT
Nelu Manea
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Nelu Manea
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0725 613 333
WhatsApp