Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana La Schiat din Straja

Straja, str. Schitului, nr. 15 -
   Maria din Golești
nota: 10
schedule 25.02.2021
Cabana e foarte bine îngrijită și locația e perfecta pentru grupurile care vin la ski. Gazda e disponibilă când e nevoie și atmosfera din cabana e ca “acasă”.

Am prins momente faine de cântat la chitara și povestit. Straja are pârtii bune și prinde bine sa avem cabana aproape, încălzită și cu spațiu pentru dezechipat.
Răspunsul unității:
Multumim! Ne bucurăm că v-ati simțit bine. Va mai asteptam oricand cu drag.
   Alexandra din Timisoara
nota: 5
schedule 24.02.2021
Camere mici si inconfortabile. In baie e deplorabil, pica tencuiala pe tine. Nu se inchiriaza unitatea cum se specifica, ci ei stau intr-o camera lipita de bucatarie, aud tot, nu ai intimitate deloc si se plimba ca pe bulevard prin cabana. Deci daca doriti cabana inchiriata, nu e asta.
Răspunsul unității:
Buna ziua. Ne pare rau ca nu v-ati bucurat de zilele petrecute la noi. Conditiile cabanei sunt in conformitate cu pozele postate, iar pretul unitatii (printre cele mai mici in Straja) este stabilit conform nivelului de confort. Rolul nostru in camera de langa bucatarie este de a ne asigura ca turistii au tot ce au nevoie. De asemenea, fiind incalzire centrala pe lemne, este nevoie ca cineva sa intretina in permanenta focul. Incercam, pe cat posibil, ca interactiunea cu turistii sa fie minima. Ne cerem scuze daca v-ati simtit privati de intimitate!
CONTACT
Irina
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Irina
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0731 035 851
WhatsApp
SMS