Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana L`Mathias din Straja grade grade grade

Straja, str. Trup, nr. 1 -
   Puican Carmen din Timișoara
nota: 10
schedule 05.09.2021
Cabana este superba, foarte curata, are toate dotările necesare, lenjerie curată ca și la un hotel de 5***** nu lipsește nimic.

Bucataria utilată complet, foarte cald. In cabana sunt termostate în fiecare camera și se poate regla după plăcerea fiecăruia.

Piscina este de nota 10 .

Felicitări gazdelor, oameni foarte primitori și prietenoși.

Mult succes în tot ceea ce mai doriți sa faceți în continuare!
   Diana Gligor Cimpoieru din Timişoara
nota: 10
schedule 24.08.2021
Am petrecut o săptămână foarte frumoasă la straja fiind cazați aici. Era foarte plăcut ca după o zi întreagă de drumeții pe munte seara să ne relaxăm în piscina cu jacuzzi. Amenajările sunt toate noi, de bună calitate iar lenjeriile, prosoapele şi halatele sunt impecabil de albe şi parfumate.
   Pocora Lavinia din Constanta
nota: 10
schedule 24.08.2021
Cabana l'Mathias este unul dintre cele mai frumoase si curate locuri de cazare din Straja. Camerele sunt spatioase, lenjeria imaculata, toate incintele sunt foarte curate, iar piscina incalzita iti ofera un confort maxim. Administratorii sunt oameni tineri, dedicati, resprectuosi si ospitalieri.
   Stefania Radu din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.08.2021
Camerele sunt foarte curate si primitoare. Piscina din interior este extraordinara dupa o zi de condus. La noi a fost mai greu sa ajungem la locatie. Prima oara ne-am luat dupa locatia de pe Maps care ne-a dus in alta parte, iar apoi, dupa ce gazda ne-a dat locatia, avand o masina Renault Laguna, ne-a fost foarte dificil sa o bagam pe straduta unde se afla locatia. Acesta ar fi singurul minus, in rest totul este superb.
   Mihaela Dumitru din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.08.2021
Cazarea foarte curata si moderna, piscina incalzita si curata. Are toate dotarile si facilitatile necesare. Noi ne-am simtit foarte bine, am nimerit sa fim singuri in toata cabana. Gazda este foarte primitoare, s-a asigurat constant ca avem tot ce ne trebuie.
   Cojocaru Simina Roxana din Târgu Jiu
nota: 10
schedule 13.08.2021
Gazda este primitoare. Cabana este foarte curată, totul este nou. Bucătăria este mobilată cu mașină de spălat vase, frigider, expresor, prăjitor de pâine, tacâmuri si alte articole pentru gătit.

La piscină apa a fost perfectă. Este asezata chiar lângă pârtie. Camerele sunt mari, cu baie proprie.
   Alexandra din Targu-jiu
nota: 10
schedule 31.03.2021
Condiții foarte bune, curățenia este ireproșabila, iar gazdele foarte ok. Piscina interioara și terasa încălzită reprezinta un avantaj fata de celelalte cabane din stațiune.
   Andreea Tudor din Comuna Magureni
nota: 10
schedule 24.03.2021
O cabană din secolul 2021 care merită cu căldură un mare plus pentru tot, ospitalitate, curățenie, design. Am petrecut 5 nopți aici si ne-a plăcut foarte mult. Suntem o familie cu 2 pitici si n-am dus lipsă de nimic.
   Maria Adelina Para din Fundulea
nota: 10
schedule 24.03.2021
Locație superbă, condiții excelente, iar piscina interioară e de vis. Gazdele tinere iti pun la dispozitie toate facilitatile pentru un sejur minunat. Un plus, din punctul meu de vedere, este si pozitionarea cabanei. Beneficiezi si de bucatarie astfel incat sa poti servi ceea ce iti doresti la masa.
CONTACT
Alexandru
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alexandru
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0766 750 145
WhatsApp
Apel/SMS