Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa La Raisa din Straja

Straja, str. Trup, nr. 1 -
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Scarlat Stefania din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 07.02.2023
A fost foarte frumos! Proprietarii sunt mereu acolo daca ai nevoie de ajutor, dar fara sa te deranjeze! Camerele sunt curate si ingrijite! Totul la superlativ! Recomand, cu caldura! Casa dispune de tot ce ai putea avea nevoie pentru un sejur la munte! Ciubarul este atractia sejururului!
   Elena Vladu din Craiova
nota: 10
schedule 05.02.2023
Ne-am simtit extrem de bine aici. Peisaj din povesti, zapada multa si ciubar aburind permanent. Casa incapatoare, dotata cu toate facilitatile, camere frumos aranjate si o bucatarie ca acasa. Cat despre gazde, numai cuvinte de lauda. Niste oameni minunati, extrem de primitori. Ne-au oferit zacusca si dulceata de afine facute de ei, pe care din nefericire le-am uitat in frigider la plecare. In ultima zi am plecat foarte devreme, iar la ora 6, cand ne-am trezit, Lorena (gazda), stiind ca vom pleca devreme, dadea zapada pe langa masinile noastre sa nu ne murdarim. Noi am fost 4 familii cu copii de diferite varste si am avut parte de un sejur minunat aici. Recomand, din suflet! Felicitari gazdelor, Florin si Lorena, pentru modul in care isi primesc oaspetii. Cu siguranta, vom reveni, cu mare drag!
   Nedeianu Ștefania Raluca din Caracal
nota: 10
schedule 29.01.2023
Am fost foarte multumiți de ospitalitate. O casa frumoasa, curată, dotata cu toate facilitățile necesare, la care vom reveni, cu mare drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Bolbotina Liviu din Vidimiresti
nota: 10
schedule 27.12.2022
Au fost niste oameni priminori, noi ne-am simtit minunat aici, sper ca toata lumea sa vina aici si sa vada ce oameni minunati sunt. Noi ne vom intoarce mereu la voi si nu vom schimba niciodata asta.
   Murai din Sovarna
nota: 10
schedule 26.12.2022
Nu stiu cum să-mi exprim mulțumirea prin cuvinte, ceva de vis !❤️
pRoprietatea este perfecta, gazdele sunt minunate, casa e curată, nu are niciun defect, proprietarIi sunt de viata, nu-și bat joc de oameni Si oferă tot ce au ei mai bun.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Alin Vijulan din Tg Jiu
nota: 10
schedule 05.02.2022
Totul a fost perfect! Camere curate și confortabile, wi-fi bun, gazdele foarte amabile și primitoare, dispuși sa îți facă sejurul excelent.
Punctul forte este ciubărul. Florin (gazda), a avut grija ca apa sa fie foarte bună de intrat oricând in ciubăr, pe tot parcursul sejurului nostru.
Am mers pe jos pana la telegondolă, aproximativ 15 min.
Noi am fost un grup de 10 persoane și ne-am simțit foarte bine!
   Raluca din Arad
nota: 10
schedule 30.01.2022
Casa a fost curata, calduroasa, cu toate dotarile necesare. Proprietarii sunt niste oameni minunati si extraordinar de primitori, nota 10 si pentru ei. De fiecare data cand o sa avem ocazia, vom reveni cu cea mai mare placere! Daca vreti sa va cazati intr-un loc linistit, fara galagie si sa va simtiti ca si acasa, atunci casa La Raisa este raspunsul.
   Catrinoiu Luiza din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 04.02.2021
O pensiune plăcută, curată, cu oameni deosebiți.
CONTACT
Florin
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Florin
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0737 286 234
WhatsApp