Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Camelia din Sovata grade grade grade

Sovata, str. Principală, nr. 171b -
Nota 10.0 / 22 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ana Grigore din Bucureşti
nota: 10
schedule 02.01.2024
Totul a fost minunat!!! Gazdele sunt perfecte, primitoare, atente la toata lumea, oameni minunati, mancare foarte buna, camerele sunt curate, mari, paturi confortabile, totul de nota 11. S-au implicat si ne-au indrumat catre obiectivele turistice din Sovata. Recomand cu drag! Cu siguranta vom reveni! Fetitei noastre de 4 ani i-a placut maxim!!
   Mihaela Si Valentin din Babadag
nota: 10
schedule 25.10.2023
Am fost profund impresionați din toate punctele de vedere: amabilitatea gazdelor, curățenia desăvârșită, micul dejun delicios, arhitectura deosebită a clădirii, mobilier inedit. Amplasamentul este ideal, în apropierea stațiunii, permițând drumeții în zona lacurilor. În proximitate se află și gara Mocanitei către Câmpul Cetății și stație de autobuz către localitățile vecine Praid și Corund. Mulțumim, speram sa revenim în curând.
   Dinu Adrian din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.09.2023
Totul a fost minunat. Gazdele sunt oameni deosebiți, care cauta sa satisfacă toate dorințele turiștilor. Proprietatea este plasata lângă supermarketuri, dispune de locuri de parcare suficiente, curățenia este exemplara. Recomand un sejur la aceasta proprietate tuturor celor care doresc o oaza de liniște și un confort deosebit.
   Alin din Barlad
nota: 10
schedule 01.09.2023
O cazare excelentă, cu mic dejun fabulos. Grădina aranjată cu mult bun gust, susurul râului ce trece prin spatele grădinii te îmbie la relaxare și la desprinderea de problemele cotidiene. Gazdele, deși acum le-am cunoscut prima data, ne-au creat impresia că ne cunoaștem de mult timp. Doamna Camelia atentă la detalii si la nevoile turiștilor, iar domnul Cyril este o persoană plină de umor. Recomand Casa Camelia.
   Andrei din București
nota: 10
schedule 31.08.2023
O oază de verdeață, ospitalitate, bun gust și profesionalism în peisajul dezolant al turismului românesc.
Totul este la superlativ, de la calitatea lenjeriei de pat, la curățenia impecabilă și de la calitatea și varietatea micului dejun la facilitățile locației!
Implicarea și solicitudinea doamnei Camelia, pentru care confortul turiștilor (pe care îi tratează ca pe niște oaspeți) este, tot timpul, pe primul plan, completează tabloul unui sejur perfect!
Este o locație în care îți dorești să te întorci, pentru că te simți între prieteni!
   Belei din Arad
nota: 10
schedule 21.08.2022
Locația liniștită cu o curte frumos amenajată și îngrijită, foarte curat. Gazdele primitoare, foarte atente cu oaspeții și prietenoase (Radu un om fain super sociabil și soțul doamnei Camelia, un irlandez simpatic, cu mult umor și, nu in ultimul rând, doamna Camelia o gazdă minunată). Recomad cu încredere casa Camelia pentru un sejur liniștit în familie sau prieteni, departe de agitația orașului.
   Ramona din Arad
nota: 10
schedule 23.07.2022
Gazdele sunt minunate, dna Camelia este o persoană minunata cu un suflet nemaipomenit. Camera a fost spațioasă, cu o curățenie impecabila, curtea mare cu multă verdeață combinata cu zgomotul unei ape curgătoare din apropiere, totul a fost mirific. Cu siguranță, vom mai reveni.
   Carmen Kazemi din Miroslava, Iași
nota: 10
schedule 13.07.2022
Dintre blocurile cu zidurile lor reci, mi-a aparut o poarta misterioasa. A venit gazda noastra. Am intrat cu o mare curiozitate, nestiind ce ma asteapta. In fata mi-a aparut o "căsuță de poveste". Gradina era minunata! Am pasit pe alee, spre gradina din spate, de unde se auzea un susur de izvor si cantecul pasarilor. Florile, iarba super ingrijite! Se vedea ca totul a fost gandit, verificat, privit, nu era nimic lasat la intamplare. Camera era impecabila, totul nou, curat, patul si asternuturile parfumate, erau o nebunie, te invaluiai într-o senzatie placuta de rasfat. Si aici, nimic lasat la intamplare! Gazdele amabile, dragute, politicoase, vesele, minunate, atente la detalii. Micul dejun de buna calitate, diversificat, dupa dorintele fiecaruia, era servit intr o atmosfera de familie, de buni prieteni. Mi-au prins bine putina miscare pana la lac, frumusetea zonei, aerul curat, merita. Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru noi! Ne-am simtit minunat!
   Cati Si Dan din Timisoara
nota: 10
schedule 30.08.2021
O data intrati pe poarta Casei Camelia intri in rai. Si in rai, fireste, gospodarasc oameni, doamna Camelia, sotul ei - irlandez, ginerele si fiica domanei si noua generatie, Ilinca frumoasa nepotica.

Aici gasesti liniste ambalata in susur tip parau Sovata ce curge in spatele gradinii. O familie de albine pentru ca oaspetii sa poata savura mierea zilelor de concediu.

Si acum, revenind cu picioarele pe pamant, putem mentiona curatenia, exemplara, mic dejun foarte bun, gradina asortata tuturor gusturilor si mult verde de clorofila impestritat cu culorile florilor.

Doamna Camelia , apropiata de oaspeti, mereu prezenta pentru a satisface dorintele lor, iar sotul, irlandez-irlandez, o amintire vie a Irlandei pe care o iubeste, un cunoscator al farmecului muzicii internationale, un dj profi pregatit a impartasi din cunostintele sale intr-ale evenimenelor si personalitatilor muzicii de calitate internationale rock si nu numai.

Pe scurt, am petrecut 6 zile minunate, de neuitat.
   Aneta din Galati
nota: 10
schedule sejur: 12.07.2019 - 18.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am stat 6 nopți, a fost super,gazda foarte primitoare ,locația excelenta,curățenie maxima.Zona este spectaculoasă, ai ce vedea in fiecare zi am avut câte un obiectiv.Recomand Casa Camelia!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
Răspunsul unității:
Mulțumesc mult pentru gândurile bune și vizită! A fost o mare placere sa va avem ca oaspeti! Va mai așteptăm cu bratele deschise!
   Cristina C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 22.06.2019 - 26.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost perfect.
Răspunsul unității:
Mulțumesc mult pentru vizita și faptul ca a-ți avut amabilitatea sa împărtășiți experienta dvs avuta la noi! Sunteți foarte drăguți și plăcuți, Va asteptam sa reveniți cu mult mult drag!
   Bianca din Bistrita
nota: 10
schedule sejur: 30.04.2018 - 02.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Minunat! Ne-am simtit foarte bine! Multumim frumos! O sa revenim!
   Valentin V din Galati
nota: 10
schedule sejur: 29.04.2018 - 01.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut placerea sa descopar o adevarata oaza de liniste si relaxare in mijlocul unei jungle urbane. In exterior ... Camuflajul este perfect, dar odata ce ai trecut de pragul portii, incepi seria de "oooaaauuuu" .. Si o tii tot asa pina la plecare. Camerele sunt foarte spatioase, mobilate cu gust, functionale, curate. Nimic din cele descrise mai sus nu ar fi existat daca nu erau gazdele, doi oameni minunati, care te primesc cu toata inima si incearca (in cazul meu au reusit din plin) sa-ti ofere tot sprijinul pentru a avea o vacanta perfecta. In mod sigur vom reveni. Aaaaaa era sa uit .. Informatie utila pentru melomani ...... Sa stiti ca Cyril (gazda dumneavoastra) are o colectie impresionanta de "bijuterii" muzicale ...
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am observat "minusuri" .... Am avut parte doar de "plusuri" ...
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ioana din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 30.11.2016 - 04.12.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost frumos, bine ingrijit, curat, toti foarte amabili si simpatici
thumb_down
Aprecieri negative:
Doar plusuri
mi ar fi placut sa aiba posibilitatea de mic dejun inclus
   Valerian din Botosani
nota: 10
schedule sejur: 31.07.2016 - 02.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde foarte primitoare, de nota 10,
Pensiunea este situata intr-o zona linistita aproape de centru.
Conditii de cazare la standarde inalte, mobilier nou, TV LCD,
Curatenie impecabila in camere, lenjerie foarte curata, totul bine pus la punct.
Bucatarie complet utilata la dispozitia turistilor.
Este o pensiune minunata, cu o curte mare, extraordinar de frumoasa si de bine amenajata.
Parcare in siguranta in interiorul proprietatii,
Gazdele, niste oameni minunati.
Recomandam cu mare caldura tuturor, iar noi cu siguranta vom reveni!
   Mircea din Chiajna If
nota: 10
schedule sejur: 18.06.2016 - 20.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, ospitalitate, ne am simțit ca acasă. Curte mare cu parcare, camera mare cu toate cele necesare, bucătărie complet utilata, gradina, grătar. Mulțumim doamna Camelia și "Nenea" pentru tot.
thumb_down
Aprecieri negative:
No comment, totul este perfect exact cum este acum. În stațiune se mai poate investi.. Dar asta tine de tara în care trăim.
   Gabriela G din Iasi
nota: 9.67
schedule sejur: 25.11.2015 - 28.11.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație care are toate calitatiile pentru un sejur de vis.Totul a fost perfect,o atmosfera linistita de parca ai fi fost acasa la tine,o gazda perfecta.
Camerele confortabile si spatioase,baile curate si gradina punctul forte al locatiei.
Ne bucuram ca am descoperit aceasta oaza de liniște si de bun gust si vom reveni cu siguranta.
Felicitări proprietarilor si succes in viitor!
   Mihaela din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 08.09.2014 - 12.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost in concediu la Sovata in luna septembrie impreuna cu prietenii nostri. Ne-am simtit foarte bine in acest coltisor de rai care se cheama Vila Paunica. Dna Camelia si sotul niste persoane extraordinare, foarte amabili si saritori in orice ocazie, ne-au intampinat cu multa caldura si ospitalitate si ne-au pus la dispozitie totul ca sa avem un sejur de vis. Ne-am simtit ca in familie. Camerele curate, mari si spatioase, o gradina mare, ingrijita cu multa verdeata si flori minunate, iar in spatele gradinii se auzea susurul linistitor al apei. Bucataria la dispozitia cientilor avea ultimele dotari, iar cine dorea un barbeque avea un gratar dotat cu toate ustensilele necesare. Serile racoroase le petreceam in gradina jucand remi la lumina felinarelor sau faceam plimbari in statiune pana la lacul Ursu care este cam la 30 min de mers pe jos. Pentru cei iubitori de animale, dna Camelia ne-a povestit cum a adoptat 2 pisicute si o catea care tocmai avea puiuti. Totul a fost de nota 10. Statiunea este linistita, curata si peste tot sunt flori, iar seara foarte multi turisti ieseau la plimbare. Voi reveni cu drag aici!
Răspunsul unității:
Stimata D-na Mihaela,

Va multumim pentru zilele pe care le-ati petrecut la Vila Paunica impreuna cu distinsii Dvs. Prieteni.Va multumim si pentru cuvintele frumoase pe care a-ti avut amabilitatea sa le asterneti pe hartie referitor la Vila Paunica, Statiunea Sovata si Noi- gazdele! Parerea Dvs conteaza foarte mult si ne motiveaza sa incercam cat mai mult sa oferim conditii placute si bune oaspetilor nostri! Speram si ne dorim sa va revedem cat mai curand posibil. Va dorim toate cele bune! P.S. Cativa dintre puiuti au gasit deja case primitoare si iubitoare...
   Adrian din Oradea
nota: 9.67
schedule sejur: 28.08.2014 - 31.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost la Sovata in luna august. A fost nemaipomenit. Desi pensiunea este in oras, langa niste blocuri, este o oaza de liniste si verdeata. De cum intri, ai impresia ca esti in Rai (desi nu murisem inca). Totul este minunat, camere spatioase, lenjerii curate, apa calda tot timpul, internet wirelless(etc), adica tot ce-i trebuie unui om in „epoca” asta. Ai la dispozitie o bucatarie unde poti sa iti prepari tot ceea ce doresti de mancare (au fost si turisti mai „fometosi” care au gatit ciorba si au inmiresmat totul in jur). Dotarea bucatariei este uimitoare, fiind convins ca sunt foarte multe familii de romani care nu au la ei acasa ceea ce se gasea ca dotare in bucataria pensiunii. Proprietarii sunt niste oameni extraordinari, doamna Camelia parca ne citea gandurile (cand nu aveam chef de vorba nu ne aborda, iar cand eram in forma nu mai terminam discutiile. Sotul doamnei, distinsul domn Cyrill este un tip ... Nu stiu cum sa-i zic... Comic, mereu pus pe sotii si dornic sa te faca sa te simti bine. Nota mea pentru aceasta pensiune si ceea ce noi am traiat aici cateva zile (noua) este zece cu felicitari.Singurul inconvenient (minor as zice eu) e faptul ca pana in statiune trebuia sa mergi circa 15-20 minute pe jos Sau cu masina vreo patru minute, asa cum am facut noi cel mai des.
Răspunsul unității:
Stimate D-le. Adrian,

Va multumim pentru faptul ca a-ti ales sa va petreceti concediul la Vila Paunica din Sovata si a-ti gasit timp sa impartasiti cateva dintre impresiile Dvs. Despre Noi-Gazdele si Vila Paunica!

Ne bucuram din suflet ca v-ati simtit bine la noi si nu in ultimul rand apreciem nespus de mult parerea Dvs!

Va putem spune ca si noi am fost onorati sa va avem ca oaspeti si ne dorim sa va revedem cat mai curand posibil!
Toata stima, respectul si urarile noastre de bine Dvs. Si familiei!
   Marian M din Moinesti
nota: 8.67
schedule sejur: 10.08.2014 - 12.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda, doamna Monica, foarte primitoare.
Sotul comunicativ.
Liniste, curat, ne-am simtit bine.
Ne vom intoarce.
thumb_down
Aprecieri negative:
Baia a fost prezentata ca fiind in camera, dar trebuia sa iesi intr-un hol.
Este adevarat ca baia era destinata doar camerei ocupate de noi.
S-a promis rezolvare intr-un viitor apropiat.
Sugestia transmisa si personal, gazdei:
-punerea in functie a saunei din dotarea vilei.
Răspunsul unității:
Stimate Dle Marian,

Multumim pentru faptul ca a-ti ales sa petreceti cateva zile la Vila Paunica din Sovata. Ne bucuram pentru ceea ce a-ti gasit placut la Vila Paunica si ne pare rau pentru ceea ce nu a fost pe masura asteptarilor Dvs.
Inconvenientul privind accesul la baie a fost deja rezolvat, intrarea in baie se face acum din camera!

Cat priveste Sauna, aceasta a fost functionala si promovata in trecut ( in perioada fostilor proprietari ) dar nu a facut obiectul prezentarii si promovarii Vilei Paunica pe acest site. Apreciem sincer sugestia Dvs.am prefera insa sa nu ne insusim acest fapt ca si un minus...
Cu deosebita consideratie!
Va multumim
   Liuba din Chişinău, Moldova
nota: 10
schedule sejur: 27.06.2014 - 04.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda d. Camelia ne-a făcut o primire calduroasă. Pe parcursul sederii la vila ne-am înteles foarte bine.
Am avut la dispozitie o camera spatioasă si luminoasa cu televizor, baie curată,duș cu apă caldă, o curte amenajată și îngrijită, mese și scaune confortabile, șezlonguri, grătar, bucătărie cu tot felul de veselă. In apropiere de vila se afla Penny market,piata agricola,bancul. Distanta de la vila pina la lacul Ursu poate fi parcursa în 10-15 minute,aceasta este un plus pentru cei care pretuesc odihna activa.
Oraselul Sovata este minunat. Străzi curate cu multe flori. Lacul Ursu ne-a impresionat cu apa sa sărată si foarte caldă. Recomandăm vila Păunica persoanelor care pretuiesc linistea si confortul.
Răspunsul unității:
Stimata Dna Liuba,

Va multumim pentru faptul ca a-ti ales sa fiti oaspetii nostrii la prima Dvs. Vizita la Sovata!
Am fost foarte placut impresionati de familia Dvs. Si despre multimea de lucruri noi pe care le-am aflat despre obiceiurile, traditia si nu in ultimul rand istoria Dvs - parte a istoriei noastre... Am fost onorati de clipele frumoase pe care le-am petrecut impreuna... Va dorim numai bine si speram sa va revedem in curand!
   Turist din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 18.09.2010 - 25.09.2010
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost in concediu la vila Paunica in perioada 8-25 Sept 2010, cu familia si niste buni prieteni. Eram uniti din Bucuresti, Busteni, Brasov si Baia Mare, deci oameni din locuri diferite si gusturi diferite. Subliniez acest lucru intrucat absolut toti au fost multumiti de camere, de servicii, de curatenie in special si de frumusetea locurilor. Gazdele, Mihaela si sotul ei Florin, au fost foarte saritori, serviabili si comunicativi. Nu ne-a lipsit nimic, iar faptul ca bucataria este dotata cu absolut tot ce-si poate dori clientul ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Serile minunate petrecute la lumina felinarelor din curte la un berbecue pe cinste, sub acordurile de chitara ale unui trubadur al grupului ne-a facut sa nu ne revenim nici dupa 2 saptamani de cand ne-am intors la serviciu. Desi erau zile si seri senine a fost destul de racoare, insa noi am avut caldura de cate ori a fost nevoie. Ca si puncte de interes comercial eram foarte aproape de (3 minute) supermerketul Penny, de brutaria de unde ne luam zilnic paine proaspata adevarata, o microcarmangerie cu carne proaspata si o alimentara cu branzeturi, o piata micuta, si nu mai zic de bancomate, farmacie si chiosc si ziare si tigari. Toate foarte aproape de vila la 5 minute maxim. Ca si puncte de interes turistic noi fiind din locuri diferite ne-am organizat anumite trasee turistice nereusind in alte conditii sa vedem aceste zone decat daca stateam mai mult timp in acest loc. In afara circuitelor prin statiune si imprejurimi pe dealuri dupa ciupercute sau la diverse obiective din curata si moderna statiune, am fost la Salina Praid, la Corund orasul magazin cu lucruri minunate artizanale, la canionul de sare, dar si in circuite mai lungi: Bucin, Gheorghieni, in Moldova la Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Lacul Izvorul Muntelui,
thumb_down
Aprecieri negative:
Singura noastra propunere ar fi o toaleta la parter, oriunde si afara daca se poate, pentru a nu mai intra incaltati prin vila la etaj de fiecare data. In rest totul perfect aranjat cu bun gust si proportionat atat vila cat si curtea.
CONTACT
Camelia Kenny
Pe TURIST INFO din 2007
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Camelia Kenny
pe TURIST INFO din 2007
Telefon: 0745 597 992
WhatsApp
Apel/SMS