adaugă o unitate turistică
search
date_range

Apartament Slanic-Moldova din Slanic Moldova

Slanic Moldova , str. Stefan Cel Mare, nr. 3  

Descrierea camerelor si pozele apartamentului Slanic-Moldova din Slanic Moldova

Cameră dublă matrimonială

Nr. cameră Baie Capacitate Facilități
1 clearnu
2 adulți
checkbaie cu cada
checkbaie pe hol
checkcamera cu TV
checkfrigider in camera
checkincalzire centrala

Cameră dublă matrimonială

Nr. cameră Baie Capacitate Facilități
2 clearnu
2 adulți
checkbaie pe hol
checkincalzire centrala

Suita

Nr. cameră Baie Capacitate
3 checkda
1 adult
CONTACT UNITATE
Daniel Anton
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,