Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Însorită din Sinaia

Sinaia, str. Plevnei, nr. 2 -
   Grigoraș Florin din Focșani
nota: 9
schedule 10.09.2021
Foarte frumos a fost, primirea excelentă, ne-a servit cu ceai de ierburi autohtone, foarte bine a fost.

Personalul unității, o doamnă foarte deschisă, curățenia exemplară, serviciile la fel, camera foarte spațioasă, curată, calitate preț excelent, distanța către obiectivele turistice aproape.
   Stancu Florin Mihai din Bucuresti
nota: 4
schedule 07.02.2021
Atitudine neadecvată si lipsita de bun simț. Aveam un copil de 1 an si o gravida in luna a 8-a in grupul nostru, pentru care inchiriasem toata vila. Gazda a considerat ca la 21 de grade este suficient de cald cat sa opreasca centrala la ora 6 dimineața, intrand peste noi in casa in timp ce dormeam, afara fiind -10 grade. Ne-am trezit înghețati. Usile nu se inchid, casa este neintreținută si scartatie peste tot in urma ta. Nu beneficiati de intimitate, doamna isi permite sa intre peste tot la orice ora fara ca macar sa bata la usa sau sa anunte.
   Dragos din Bucuresti
nota: 4
schedule 07.02.2021
Cu toate ca am închiriat toată unitatea, proprietarea venea de câteva ori pe zi sa ne verifice și sa dea centrala mai încet desi era frig în casa. In ultima noapte, a venit în jurul orei 6:00 și a închis centrala. Ne-a luat cheia din ușa și am fost nevoiți sa dormim cu ușa deschisa.
Mobilier foarte vechi, miros urat, vesela murdara.
CONTACT
Popescu Lucia Ioana
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Popescu Lucia Ioana
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0723 875 692
WhatsApp