Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Nobil Medieval din Sighișoara

Sighișoara, str. Morii, nr. 9 -
la aproximativ 9.0 km de centrul localității Daneș
   Florentina Stroiu din Galați
nota: 10
schedule 23.08.2022
O pensiune luxoasa, cu prețuri moderate. O dată ce le treci pragul pătrunzi într-o lume de basm. Gazde primitoare. Parcarea este chiar in fata tensiunii. Situată în centrul Sighisoarei, chiar la baza cetății, pensiunea merita cu adevarat cele 4 stele.
   Florin Craescu din Galati
nota: 7.67
schedule 08.12.2021
Localizarea este in fata primariei cu acces usor si aproape la cetate. Pensiunea este cocheta, curata dar fara caldura pe timp de noapte.
In perioada 30.11-06.12, au fost temperaturi de -3 grade noaptea, cred ca in camera erau 15 grade maxim. Am anuntat proprietarul prin sms in prima noapte, fara nici un raspuns. Am cerut la fata care se ocupa cu curatenia inca un rand de pilote. In patru din sapte nopti am fost singuri in pensiune.
   Ana-maria din București
nota: 7.83
schedule 18.09.2021
Hotelul din strada Morii este deschis de puțin timp. Acolo te așteaptă femeia ce face menaj sau un tânăr rigid și fără chef. Camera este nouă și curată dar la baie lipsesc pentru duș săpunul și șamponul. Nu sunt agățători pentru prosoape. Îți lași prosopul pe vasul wc și trebuie să împrăștii apă până ajungi la el. Nu există suport pentru hârtia igienică și faci contorsionism ca să o iei din spatele tău la o înălțime de deasupra capului. Când am sunat am spus că vreau să plătesc cu cardul, s-a stricat pos-ul.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0774 528 112
WhatsApp
Apel/SMS