adaugă o unitate turistică
search
date_range

Cabana Neica din Sieu

Sieu , str. Sugne, nr. 854 (la aprox. 19.4 km de centrul loc. Bârsana)  
​Capacitate: 6 adulți în 3 spații de cazare.
Cabana Neica : este imaginea perfecta a satului maramuresan de munte, imbinarea confortului cu traditionalul, 3 camere rustice.

De aici se pot admira frumoasele peisaje ale zonei, datorita amplasamentului pe culmea unui deal din localitate spre zona de munte. In zona este o liniste deplina deoarece pe raza de cateva sute de metri nu se gasesc alte constructii.

Arhitectura constructiilor din cadrul Cabanei este specifica zonei din Maramuresul istoric.

Principalul obiectiv turistic al localitati este Biserica de lemn - monument Unesco, casele vechi de lemn traditionale, izvoarele de ape minerale naturale (termale), iar obiectivele turistice ale zonei sunt la distante mici deoarece localitatea se gaseste aproximativ in centrul Maramuresului Istoric.

Cabana mai dispune de:
- TV in living
- incalzire centrala
- sala de mese
- bucatarie complet utilata
- gratar
- Foisor + cuptor
- masinà de teren
- etc
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less
CONTACT UNITATE
Dunca Ioan, Dunca Maria
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,